ואו ג'וני
R redsnowhite New member 8/12/07 #17 איימי ווינהאוס-עצוב../images/Emo28.gif אפילו לא טרחה לנקות את האף חחח היא נראתה וצולמה מסתובבת בוכה וצורחת ברחובות ניו יורק מה אני אגיד.. שתהיה בריאה !
איימי ווינהאוס-עצוב../images/Emo28.gif אפילו לא טרחה לנקות את האף חחח היא נראתה וצולמה מסתובבת בוכה וצורחת ברחובות ניו יורק מה אני אגיד.. שתהיה בריאה !
R redsnowhite New member 8/12/07 #46 אז מה זה הלבן בנחיריים?../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif האבקת סוכר של הסופגנייה? חחחחחח
R redsnowhite New member 8/12/07 #22 היא מאוד רזה../images/Emo2.gif תמיד הייתה ככה?../images/Emo28.gif מאוד יפה אבל
R redsnowhite New member 8/12/07 #20 קמרון דיאז בבקיני../images/Emo28.gif הגוף לא נראה משהו אבל אולי זו סתם תמונה לא טובה...
R redsnowhite New member 8/12/07 #25 ג'ולייט לואיס../images/Emo28.gif בילתה בבר ואחד מהאנשים שם ניגש אליה דיבר איתה ושאל אותה איך בראד פיט במיטה וזו ענתה לו "הוא לא ביג דיל אם אתה מבין למה אני מתכוונת" חחחחחחח פור ג'ולייט עוד לוקחת את זה קשה...
ג'ולייט לואיס../images/Emo28.gif בילתה בבר ואחד מהאנשים שם ניגש אליה דיבר איתה ושאל אותה איך בראד פיט במיטה וזו ענתה לו "הוא לא ביג דיל אם אתה מבין למה אני מתכוונת" חחחחחחח פור ג'ולייט עוד לוקחת את זה קשה...