Feels Like Sunday

Little McMickey

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifFeels Like Sunday../images/Emo141.gif../images/Emo86.gif

אני לא מאמינה שאני ערה בכזו שעה, אבל יש דברים שדורשים זאת, למשל ללכת לביצפר.. ולהוציא את גיליון הציונים שלי, וגיליתי שיש לי רק בגרות אחת להשלים! אני בשוק.. כי פעם אחרונה שבדקתי היו לי 3
אז התקשרו אליי מהביצפר ואמרו לי.. "יש בחינה ב-28 לינואר בואי" XD אבל אני בצבא יא אוטיסטים, אז מה הם אמרו "הצבא משחרר באותו יום" כן? ומה אם הימים של הקורס הכנה עצמו? הוא ישחרר גם מזה? XDD דפוקים כל הקורס הכנה זה בזמן הטירונות והקורס הכשרה שלי
בכל מקרה, אני הולכת היום עם אמא לברר מה זה.. יום שישי הייתי במועדוןןן
כמה חתיכיםם היוו דיי אני לא יכולה! אבל לא כל הערסים והמרוקאים, אני מדברת על כאלה שממש נראים טוב ולא נראים כמו כל גבר שני במדינה, כולם נראים אותו הדבר פה
שחומים, ערסים, רזים כאלה אשכרה שהינו בכניסה למועדון כל הבנים התקבצו בצד אחד וכולם נראים אותו הדבר
בשיצור היה כיף בטירוף כי הייתה מוזיקה טובה, כלומר... מוזיקה שחורה טובה... חח also, שמתי בכותרת
מכיוון שסוף סוף התחלתי לשחק בפיפא 2009 באקס בוקס... ועשיתי לעצמי שחקן שקוראים לו Dylan Parker.... והיה צריך לבחור שם משפחה מהרשימה.. כי הקריין אומר את השם שלו כזה במבטא בריטי טהור.. והיה ג'ונס! ואני כזה... אוף מה לבחור! כי בהתחלה רציתי Scott אז שמעתי איך הוא אומר את כולם וכשהוא אמר ג'ונס... אני כזה "דני....
" XDD וחשבתי אולי אני יעשה שחקן שבעצם קוראים לו דני ג'ונס ואני אבחר בבולטון וונדרס במקוםם בקבוצה שבחרתי: מנצ'סטר היה לי קשה לבחור כי היה גם ליברפול וארסנל.. שיהיה.. M.U ALL THE WAY בקיצור אני אפסיק לבחור ואני עפה לשחק בפיפא... וואו איזה חפירה
חחחחחח מקווה שתקראו
שאלה יומית מה בא קודם... הביצה או התרנגולת?
והנה תשובה מפי החכם הקטן שלנו "THE EGG"

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהשירים שרצו../images/Emo26.gif הוו והסרטים אתמו

אתמול היו כל כך טובים
"על הכוונת" היה נהדר! אני כל הזמן כזה "גו מארק גו יה יה" XDD חתיך שכזה
ואז חניבעל, היה ... דוחה חחחחח ו"אל תוציא מילה" היה נחמד.. נזכרתי שראיתי את זה כבר... ו"כרוניקה של אקדח" היה מעניין XD ראיתי את זה 100 פעם. אבל פול
i just can't get enough
כאילו ראיתי 4 סרטים ברצף מהשעה 6 בערב עד 2:15 בלילה.. סרטים
חחחחח Paramore - Decode http://www.sendspace.com/file/801d41 The Script - The Man Who Can't Be Moved אם לעוד מישהי יש אותו אז שתעלה גם כי אצלי האיכות היא קצת גרועה XD יש כזו..צרידות והפרעות חחח אבל לבנתיים אפשר לשמוע ת'שיר http://www.sendspace.com/file/hy0ip5

m o r 1 0 2

New member
תודהD:../images/Emo168.gif

חחח,גמאני ראיתי פעם 4 סרטים ביום אחד...(אבל לא ברצף) ויום אחר ראיתי שלושה סרטים של הארי פוטר ברצף
"אל תוציא מילה"-סרט מעולה! אני ממש אהבתי אותו,בריטני מרפי מדהימה שם
אני ממש רוצה לראות כרוניקה של אקדח... חחח סרטים זה באמת דבר נסגד

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאת מדברת, אני ראיתי את שר הטבעות

את כל שלושת הסרטים ביום אחד!!! זה להיות מרותק לטלוויזיה איזה 10 שעות ברצף
וכרוניקה של אקדח כל כך טווב XDD פול ווקר מקלל שם מלא וזה גורם לי לצחוק
באמת בהתחלה של "אל תוציא מילה" חשבתי כזה שהיא משחקת שם ממש טוב וזה מוזר לראות אותה בתפקידים האלה כי היא עליזה כזו חחח אל תשאלי למה אבל אני עושה עכשיו רשימה של כל הסרטים שאי פעם ראיתי
אני יודעת אני משועממת XDD הגעתי ל-300 ומשהו כבר חחחחח ויש עוד מלא לעשות XD

m o r 1 0 2

New member
את כ"כ דומה לי../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

חחח,יוו איזה קטע יש לי יומן שאני רושמת בו את כל הסרטים שראיתי כבר מעל לשנתיים אני חושבת... ואת בכלל לא משועממת.... אני עושה אתזה הרבה זמן...למרות שאני בטוחה ששכחתי סרטים שראיתי לפני הרבה שנים... אני די אובססיבית ללרשום כל מיני דברים (הופעות,סרטים,שחקנים) אני אוהבת אתזה
עברתי את ה-350 ,הרף שלי הוא להגיע ל-1000
אני מכורה לסרטים,אני מכירה כ"כ הרבה...ואת כל הסרטים שראיתי אני כמעט זוכרת את השחקנים,עלילה והכל
זה האהבה שלי,טוב אחרי מוסיקה@#$%^& חחח,10 שעות זה מוגזם
נכון?אני רגילה לראות אותו עליזה,ופה זה שינה לי ת'קו מחשבה עליה כי היא פשוט הפתיעה אותי לטובה
אני אוהבת שחקנים שמגוונים בדמויות כמו ג'וני דפ וליאו
ועוד מלא שחקנים.... XDDגמאני פה התגובות הם חופרות ביותר
סורי,הייתי חייבת

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחח עכשיו בדקתי ויש לי ברשימה

370 סרטים עד כה.. ומה שאני עושה אני פשוט עוברת שחקן שחקן ב-IMDB ומסתכלת בסרטים שלו ומוציאה משם את מה שראיתי.. זה הדבר הכי קל לעשות במקום להיזכר מה ראיתי ומה לא, וברגע שאני רואה שם של סרט שראיתי אני נזכרת שראיתי אותו וכותבת.. חוץ מזה שאני כותבת את זה בפנקס רשימות ולא ביד
למי יש כוח לזה XDDD וואי ובאמת חלק מהעניין הוא שראיתי כל כך הרבה סרטים ורציתי לראות ממש כמה ראיתי חחחח ג'וני דפ נראה לי השחקן הכי מגוון שראיתי בחיים שלי, הוא יכול לשחק הכל! הכל! חולה עליו

m o r 1 0 2

New member
זה בהחלט מעניין,גם אותי../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

בגלל זה התחלתי לרשום אתזה... מסתומרת לא ביד? לא הבנתיXDD אחרי שאני רואה סרט,אני רושמת אותו ביומן הסרטים שלי^ ג'וני דפ זה אגדה בפני עצמה
אני מאוהבת בו,הוא אחד השחקנים הכי אוהבים עליי
ולדעתי הוא אחד השחקנים הכי טובים שהיו
באמת,כל סרט שלו זה דמות שונה מאחרת.. וזה מה שהכי כיף בזה,שחקן אגדה

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאאעעאעאע קיבלתי את הלוח שנהההה 8DDDD

ישישישישישישישישישישיש DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:
טוב יצאתי מזה
אז היום אחרי שהלכתי לרופא (
) -כי מצבי הבריאותי בקרשים ואני חולה איכסה שמיכסה- , הלכתי לדואר לקחת את הלוח השנה החדש של מקפליונים
הוא נורא כוסון
סקס נוטף ממנו על המיטה שלי
דאמעט
פרקתי XD אני מעלה כמה תמונות DDDD: איזה יום שמח לי היום, איזה יום!
אה ומיקי, על הכוונת באמת סרט סוס! ראיתי אתמול את פרויקט גן עדן וסאמללההההה סרט תותח!
המלצה!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif ../images/Emo26.gif

8DDDDDDDDDDDDDDD אני בהלם זה כלכך גדול
-נשמע רע
-

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחחחחחחח שונאת אותך../images/Emo11.gif.

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifדני במאי../images/Emo99.gifזה כ"כ מושלם

הבחור שלי בחודש שלי

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifחחחחחח כל הכבוד לו! הוא בחודשים

הנכונים והכי שווים! ^^

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif אומייגד סיוןןןןןן אעאעעאעאאע OO:

החודש שלי כלכך נסגד!!!!!!!111 די הוא כלכך סקסיייי אין זה מושלם
חהחה אני בבצפר והדס לידי קוראת הארי פוטר כדי שגל לא תסיים לפניהXD ביטלו לי שעתיים תקשורת
קיצר את כלבה ואני שונאת אותך ביי.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifהווווווו פונינית..... ../images/Emo9.gif

גמאני אוהבת אותך
מאוד מאוד מאוד 8D DDDDDDD: נו אני אקנה לך ליומולדת או משו
אגב צריך לחשוב על מתנה להדס
אני כבר רואה איך את תבואי לפה ופשוט תבהיי בו XDDDDDDDDD

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifאעאעאעא לגמריייייייי יוני../images/Emo99.gif

חודש שוווולטטטט DDDDDDDDDD: סיון את זונה