Feels Like Sunday

kelly7i

New member
וואי זה פשוט מדהים!!../images/Emo71.gif

מאיפה הבאת את זה??!?!? *מקנאת=|*

../images/Emo85.gifחרא יום ../images/Emo69.gif

היה לי היום 2 מבחנים, אחד בהבעה ואחד במתמטיקה ]: בהבעה הלך בסדר \: ובמתמטיקה היה היום החלק של הגיאומטריה וביום שיש שהיה, היה אלגברה .. היא חילקה את הציונים באלגברה וקיבלתי 52 מתוך 70 ככייייי היא לא רוצה שאני אעשה את הדרך שאחי הראה לי !!!!! הדרך נכונננההה !!!!! היא הכשילה אותי על משהו נכון, רק בגלל שזה לא הדרך שלה
בגיאומטריה הלך רע מאוד קיצר, קיבלתי נכשל ואני עושה מועד ב' ]: אוףף התדרדרתי ]: אני בהקבצה א'' יאוו אם אני ארד לב' אני מתתתהה ! ~יאו אני נשמעת כ"כ מפגרת~ ולשאלתך: התרנגולת?

../images/Emo85.gif אהה ו...

התקשרו אליי מראש1 אם אני רוצה לחדש את המנוי [הייתי מנויה, כאילו אני עדיין] ואמרתי שאני לא בטוחה.. והיא שאלה למה .. אז אמרתי לה שהם לא מפרסמים מספיק על מקפליי !!!!!! והם מפרסמים יותר מדיי על ג'ונאס ומיילי \: אני מקווה שזה יעזור איכשהו .. למרות שלא נראה לי

יום ראשון D:

עוד שבוע יומולדת ^^ שאלה יומית: וואי אין לי מושג.. מעניין באמת מה בא קודם.. חומר למחשבה
שבוע טוב

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifלוקחים את הציונים מהבצפר?../images/Emo12.gif

לא אמורים לשלוח לנו אותו בדואר?
אני חודשיים מחכה לציונים כי איבדתי את הססמא של האינטרנט><" שיט צריך ללכת לבצפר באזרחי חחח פדיחות, כולם כבר מגויסים מהשכבה שלי. והיום היו רק 3 שעות מעבדת חשמל, איכסה
ומחר בוחן בחשמל וצריך ללמוד.
שאלה יומית
חחח שונאת את השאלה הזאת, הורדתי שבוע שעבר אייסיקיו במחשב של המכללה והייתה את השאלה הזאת.
אין לי מושג, אני סתם אגיד שהביצה

Red Shani

New member
גם אני רוצה פיפא09!../images/Emo2.gif

כיף לך
חח למה ההתלבטות? מן הסתם רצוי לבחור במנצ'סטר יונייטד
יום קצר היה היום D: שיחררו אותנו מוקדם ולא היה טכנו עם ההומו והיסטוריה עם לפלפון XD יש לנו מורים ממש ממש הזויים בבית ספר! המורה לעריכה שלנו בא היום עם חולצת בית ספר
! ואחרי הבוחן שהיה לנו איתו ירדנו לדשא והוא הוריד את הנעליים שלו וניסה להוריד קלמנטינות מהעץ איתם
טל חברה שלי (שחלקכן מכירות אותה ממזמן) כתבה היום שיר ממש ממש מצחיק על דני
מקווה שמור תועיל בטובה לכתוב אותו כאן
נממ ביצה או תרנגולת.. ווי שאלה קשה
ממש אין לי מושג >< שבוע טוב

m o r 1 0 2

New member
יום הזוי ביותר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

חחח,איך שקראתי אתזה,אני נזכרת בזה ומתחילה להיקרעXDDDDD היה ענק היום
במיוחד עם השיר של טל,תיראי,העליתי

sweet shir

New member
היה דווקא נחמד היום ../images/Emo13.gif

חוץ מהקטע שגילו לי 2 ספויילרים רציניים לברייקינג דון. "שיר, תקראי משהו, זה לא ספויילר!" My ass!! פפפפפ
ואמ כן.. מה היה היום? מבחן בתנ"ך, שיעור מתמטיקה (לקרוא ניו מון), שיעור אזרחות שהעיפו אותנו כי לא הבאנו ספר (?!) אז קראתי עוד קצת ניו מון, שיעור תנ"ך שנהפך לשיעור חופשי שבו קראתי ניו מון וגם בשיעור מתמטיקה השני קראתי ניו מון. ושתדעו לכן, שזה ממש פאדיחות לחייך כמו מטומטמת לרגליים שלך באמצע שיעור. XD ועכשיו אני מתחמקת מלעשות עבודה ענקית על רבין באנגלית. ווהו. אע, ונתקע לי בראש -ממש- בגלל האח הגדול אהוב יקר של רונית שחר. חרישותתת |: שיהיה לכולן שבוע נעים!

m o r 1 0 2

New member
"Danny Jones, Danny Jones"../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

יום אחד המצחיקיםXDDDDD שיר שנכתב ע"י חברה שלי(טל)...קדריט@
דני ג'ונס,דני גו'נס הוא צריך טווס לתפוס עוד תלתל אחד נפל והוא קורא את תאוריית פאל(תוכנה בצילום-למי שלומדת) דני ג'ונס,דני ג'ונס צריך את הרוכסן לרכוס כי לו נפלו המכנסיים מול הקהל כבר פעמיים והנה הוא סתם רץ עירום ומביט אל המרום דני ג'ונס,דני ג'ונס את דאגי מנסה לתפוס כי רוצה הוא להתחתן ואת דאגי ל**** (השורה מפרי דימיוני
)
((שני,העליתי,כפיים ליXDD *יאיי מי*)) a funny song about dannyXDDDDD מה אתם אומרים
אני ושני צחקנו יותר מ-10 ד'ק על זה
יום נחמד ביותר,המורה שלה מצחיק ברמות
הוא לבש חולצה של הבצפר שלנו,והוריד נעליים כדי להוריד קלמנטינות מהעץ ואז אכל אותן
מחזה מצחיק! אעאעא,מיקי,גמאני רוצה פיפא!! כיף לך,תחדשי
שאלה יומית ניראלי תרנגולת לא?

m o r 1 0 2

New member
~מודה באשמה~D:../images/Emo168.gif

XDDDDDD ואני בטוחה שנמשיך לצחוק מזה גם מחר

למעלה