אני גאה להכריז על פתיחת יום כיף

justin9

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo213.gifאני גאה להכריז על פתיחת יום כיף../images/Emo70.gif

ללא אחרת מהמנהלת היקרה שלנו - גיתית
כידוע לרובכם, היום, על פי התאריך הלועזי, גית שלנו חוגגת 19 שנים להיווסדה וזו סיבה למסיבה!
כולנו יודעים שלא היינו כאן בלעדיה אז זה הזמן כמובן לאחל לה מזל טוב ולהזכיר לה כמה אנחנו אוהבים אותה!
כ-ו-ל-ם מוזמנים להשאיר : ברכות, שירים, תמונות, נשיקות וחיבוקים, עוגות ודברי מתיקה
או כל דבר נוסף שחפץ בו לבכם ואתם חושבים שישמח את גיתוש!

../images/Emo6.gif איזה חמודה! כבר שימחת :)

וקניתי לעצמי היום מתנת יומולדת- כרטיסים להופעה של קין! :) ווהו זה היה ממש יקר ד"א- 35 פאונד (בגלל המשלוח) נסחפו!

justin9

New member
20!!! היא בת 20!!! ../images/Emo5.gif

חחח SORRY פשוט ה-19 נחקק במוחי כל כך חזק

justin9

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifגם אני הייתי מעדיפה

19 יאאא גיתית עוד הופעה
איזה מתנה נפלאה ליומולדת

בע"ה בע"ה../images/Emo13.gif

כאנט וויט! פתאום היום חשבתי על זה ולא הייתי בהופעה מאז פברואר! שנים~!

האמת קניתי שניים בלי לדעת עם מי

בהנחה שאם אתקע אתן את זה מתנה למישהו (נניח מישהו שייקח טיסה ללנדון אהמ
) אבל מאז כבר שניים בטוח באים איתי ועוד אחת בלבטים כלכליים

justin9

New member
טוב אז אני ראשונה ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

On A Day Like Today החלטתי להכין ברכה מיוחדת ולהגיד כמה דברים חשובים קודם כל אפתח בהמון המון
!!! אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם! שתצליחי בהכל! ושכל מה שאת מאחלת לעצמך יתגשם! The Way You Want It את הSunshine
של הפורום הזה, תמשיכי להיות מקסימה, מצחיקה וכזו Dirrtylicious בדרכך המיוחדת
אני מרשה לעצמי לרשום כמה דברים גם בשם חברי הפורום כי אני חושבת שכולנו מרגישים כך: אנחנו אוהבים אותך מאוד
ואת מיוחדת לכל אחד ואחת מאיתנו
חצית את הAtlantic ונסעת To the end of the earth
כדי להיות סוג של Happy Soldier
ושם נפלה בחלקך הזדמנות פז ובטח אמרת לעצמך, מעכשיו Nothing In My Way וכך חלומך התגשם וראית את קין ונתת השראה לכולנו שאם באמת רוצים הכל יכול לקרות וחלומות כן מתגשמים
We Might As Well Be Strangers כי רוב חברי הפורום לא מכירים ממש אחד את השני, כל אחד ממקום שונה בארץ וגם כאלו מרקע שונה והנה אנחנו Closer Now בזכותך!
איחדת אותנו, הצלחנו ליצור קשרים
מיוחדים והפורום הקטן הזה הפך למקום מיוחד בשביל כל אחד ואחת מאיתנו - Somewhere Only We Know וכולנו ביחד חולקים את אהבתנו לחברי הלהקה (ועוד דברים). אהבה מיוחדת שאני בטוחה שלא ימצאו אותה בשום מקום אחר אהבה גדולה לטום (שHe Used To Be A Lovely Boy ובכל זאת נקלע לקשיים אבל שמרנו לו אמונים והמשכנו לאהוב אותו), טים וריצ'ארד! וכמובן אהבה אינסופית למוזיקה המדהימה שהם יוצרים. ואני חושבת שאפילו אפשר להגיד שעד ששמענו אותם Something In us Was Dying ולמרות ש Everybody's Changing אני בטוחה שאנחנו לעולם לא נשתנה ונאהב את קין לתמיד!
כולם צריכים לקבל ממך דוגמא על המסירות, ההשקעה ועל האהבה שאת מעניקה לכל חבר וחברה בפורום.
גיתית מעולם לא אמרה ש She Has No Time
ותמיד היא נמצאת כאן בשבילנו! אני אישית רוצה להודות לך כי אלמלא את לא הייתי מכירה את כל האנשים הנפלאים שנמצאים כאן את חגי "הכל פה גיהנום"
את שרי האוזניק הכי מתוק בעולם
את מוצ'ה הגברבר המסוקס והאיכותי
וכמובן קארין, דפי, טל ועוד ועוד...
זאת גם הזדמנות לחזור ולהגיד שהמפגש שלנו היה ממש כיפי ומוצלח וכשהוא הסתיים כולם שאלו Leaving So Soon? והיו עצובים שאת
בחזרה אבל כל אחד אמר לעצמו Put It Behind You או Let It Slide הרי יהיו עוד מפגש נפלאים!!! אולי אחד מהם יהיה תחת Walnut Tree אני מצטערת שלא חגגתי את יום הולדתך בתאריך העברי כפי שאת רגילה אז Call Me What You Like: שכחנית, חסרת אחריות או סתם מטורפת אבל אני מקווה שעדיין היום הזה יהיה מיוחד בשבילך
ומקסימום בשנה הבאה אני Try Again זה נהיה קצת ארוך אבל אני Can't Stop Now תודה לך על פורום שולט!
טוב, עם מנהלת כמוך Is It Any Wonder?

וואי! איזה ברכה מדהימה!!!!!

אני כל כך מדפיסה אותה מחר ותולה אותה בחדרי! יואו היא ענקית! תודה תודה תודה את כה נשמה!!!
אני אומרת לכם אנשים, להיות איתכם בקשר מבחינתי זה כמו מיני הופעה של קין
תודה כפרה

justin9

New member
בכיף! זה מה - ../images/Emo23.gif

אבל חכי!!!! מצפות לך עוד הפתעות!!!יום הכיף הזה עוד לא הסתיים כדאי לך להיכנס שוב לפורום עוד מעט לבדוק מה חדש

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifוואו!!

YOU BLOW MY MIND!!
ג'ניפר!!! OMG!!!! איזו ברכה מדהימה
את מתחרה רצינית לגיתית בתחום הזה!!! קראתי את זה עכשיו 3 פעמים, ולא הפסקתי לחייך! (כמובן גם כשהזכרת אותי!
) ג'ניפר
~אני יוצאת עכשיו, כשאחזור אנסה גם לנסח איזה משהו מפוצץ ליומולדת. לא לצפות ליותר מדי ממני, גיתית
~

justin9

New member
אוי עכשיו אני אצטרך להכין עוד משו מיוחד

וכבר נזלה ממני כל טיפת יצירתיות

CrazyPenguin

New member
אעחאהאל../images/Emo191.gif|פינגווין|

טוב אני ממש לא מקורית בניגוד לכמה אחרים [אהממממ] אבל אני רק אגיד מזל טוב
ושתמשיכי לראות את קין T.T כי הלוואי עליי!!!! וזייהו D: שיהיה לך רק טוב D:

טל../images/Emo99.gif נשמה../images/Emo99.gif

תודה