טוב אז אני ראשונה ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif
On A Day Like Today החלטתי להכין ברכה מיוחדת ולהגיד כמה דברים חשובים קודם כל אפתח בהמון המון
!!! אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם! שתצליחי בהכל! ושכל מה שאת מאחלת לעצמך יתגשם!
The Way You Want It את ה
Sunshine
של הפורום הזה, תמשיכי להיות מקסימה, מצחיקה וכזו
Dirrtylicious בדרכך המיוחדת
אני מרשה לעצמי לרשום כמה דברים גם בשם חברי הפורום כי אני חושבת שכולנו מרגישים כך: אנחנו אוהבים אותך מאוד
ואת מיוחדת לכל אחד ואחת מאיתנו
חצית את ה
Atlantic ונסעת
To the end of the earth
כדי להיות סוג של
Happy Soldier
ושם נפלה בחלקך הזדמנות פז ובטח אמרת לעצמך, מעכשיו
Nothing In My Way וכך חלומך התגשם וראית את קין ונתת השראה לכולנו שאם באמת רוצים הכל יכול לקרות וחלומות כן מתגשמים
We Might As Well Be Strangers כי רוב חברי הפורום לא מכירים ממש אחד את השני, כל אחד ממקום שונה בארץ וגם כאלו מרקע שונה והנה אנחנו
Closer Now בזכותך!
איחדת אותנו, הצלחנו ליצור קשרים
מיוחדים והפורום הקטן הזה הפך למקום מיוחד בשביל כל אחד ואחת מאיתנו -
Somewhere Only We Know וכולנו ביחד חולקים את אהבתנו לחברי הלהקה (ועוד דברים). אהבה מיוחדת שאני בטוחה שלא ימצאו אותה בשום מקום אחר אהבה גדולה לטום (ש
He Used To Be A Lovely Boy ובכל זאת נקלע לקשיים אבל שמרנו לו אמונים והמשכנו לאהוב אותו), טים וריצ'ארד! וכמובן אהבה אינסופית למוזיקה המדהימה שהם יוצרים. ואני חושבת שאפילו אפשר להגיד שעד ששמענו אותם
Something In us Was Dying ולמרות ש
Everybody's Changing אני בטוחה שאנחנו לעולם לא נשתנה ונאהב את קין לתמיד!
כולם צריכים לקבל ממך דוגמא על המסירות, ההשקעה ועל האהבה שאת מעניקה לכל חבר וחברה בפורום.
גיתית מעולם לא אמרה ש
She Has No Time
ותמיד היא נמצאת כאן בשבילנו! אני אישית רוצה להודות לך כי אלמלא את לא הייתי מכירה את כל האנשים הנפלאים שנמצאים כאן את חגי "הכל פה גיהנום"
את שרי האוזניק הכי מתוק בעולם
את מוצ'ה הגברבר המסוקס והאיכותי
וכמובן קארין, דפי, טל ועוד ועוד...
זאת גם הזדמנות לחזור ולהגיד שהמפגש שלנו היה ממש כיפי ומוצלח וכשהוא הסתיים כולם שאלו
Leaving So Soon? והיו עצובים שאת
בחזרה אבל כל אחד אמר לעצמו
Put It Behind You או
Let It Slide הרי יהיו עוד מפגש נפלאים!!! אולי אחד מהם יהיה תחת
Walnut Tree אני מצטערת שלא חגגתי את יום הולדתך בתאריך העברי כפי שאת רגילה אז
Call Me What You Like: שכחנית, חסרת אחריות או סתם מטורפת אבל אני מקווה שעדיין היום הזה יהיה מיוחד בשבילך
ומקסימום בשנה הבאה אני
Try Again זה נהיה קצת ארוך אבל אני
Can't Stop Now תודה לך על פורום שולט!
טוב, עם מנהלת כמוך
Is It Any Wonder?