ג-י-ת-י-ת ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif
טוב, אז אין ש-ו-ם סיכוי שבעולם שהברכה שלי תצא יפה/שנונה/מושקעת/מצחיקה/ארוכה/מהממת/מושלמת כמו של ג'ניפר
(שמהיום נקראת אצלי ה
), אבל בכל זאת- ברכה אמיתית מהלב.. הנה זה בא- לפני שנה וחצי-שנתיים (בערך, בערך) הכרתי בן אדם חדש. מישהו שונה מכל האנשים שסביבי. בן אדם מלא בעיקר בשנינות, חוש הומור, וביכולת נדירה להגיע עם החלומות שלה עד הסוף....היא נכנסה לראש שלי וללב שלי מיד.
הוי, גית. קשה לי להיזכר בימים לפני שהכרתי אותך (גם כשההיכרות איתך הייתה רק כמה הודעות פשוטות בקומונה הפצפונת). שתדעי לך- את היוות ועדיין מהווה חלק גדול מאוד בשיחות שלי- לפני החברות הטובות שלי אני מתייחסת אליך פשוט בשם "גיתית" והן יודעות כמובן על מי מדובר
נלחמת והקמת את הפורום המדהים הזה, שגרם לי להכיר אנשים מדהימים, והפך למין בית שני כזה. הוא המקום הראשון שאני רואה כשאני קמה כל בוקר, והאחרון שאני צופה בו בכל לילה. אז, גית, מה כבר נשאר לי לאחל לך ביום הולדתך???? -שתמשיכי להיות כמו שאת, ושתמשיכי לחלום בענק, ולהגשים את החלומות הענקיים! תמשיכי להיות קצת משוגעת, אבל רצינית ואינטליגנטית כשצריך... שהטעם שלך בקין ימשיך להיות דומה לשלי (כי ככה הכי טוב
),
שתצליחי בכל דבר שתרצי לעשות!! יש לך את הכוחות להרבה דברים- לכי איתם עד הסוף!! (גם אם הסוף אומר בתחנת משטרה על תקן איזה מטרידנית של מפורסמים
)... והכי חשוב--- רק אושר ושמחה!! מגיע לך
ותזכרי תמיד שאני, וכולנו כאן אוהבים אותך
נ.ב- משהו קטן ומצחיק ביותר שנתקלתי בו עכשיו
מיה היה מאמין זאת את??
http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=5422&msgid=10436978&archive=1