מההה אני האורחת הראשונה שנכנסה. כי אני הכי חשובה טוב עדי, אם את כ"כ רוצה () חחחחח בבקשה.
M moruush New member 25/10/07 #61 ../images/Emo90.gifמההה אני האורחת הראשונה שנכנסה. כי אני הכי חשובה טוב עדי, אם את כ"כ רוצה ( ) חחחחח בבקשה.
../images/Emo90.gifמההה אני האורחת הראשונה שנכנסה. כי אני הכי חשובה טוב עדי, אם את כ"כ רוצה ( ) חחחחח בבקשה.
O Over My Head New member 25/10/07 #62 אוקיי../images/Emo122.gif../images/Emo42.gif יצאתי טיפשה חשבתי שהבנתם את החוקיות. אז עזבו- מי שחושב שהוא הבין שישלח לי מסר עם החוקיות. אם זה נכון אז הוא יהיה זה שיפתח את הפינה פעם הבאה, אם לא אז נחכה עד שהתשובה הנכונה תגיע סליחה על הבלבול
אוקיי../images/Emo122.gif../images/Emo42.gif יצאתי טיפשה חשבתי שהבנתם את החוקיות. אז עזבו- מי שחושב שהוא הבין שישלח לי מסר עם החוקיות. אם זה נכון אז הוא יהיה זה שיפתח את הפינה פעם הבאה, אם לא אז נחכה עד שהתשובה הנכונה תגיע סליחה על הבלבול
O Over My Head New member 25/10/07 #63 טוב, אז יש מנצח../images/Emo42.gif הדר! היא שלחה מסר ראשונה.. אם יש לכם רעיון ליעול הפינה תציעו כי היא די התבלגנה...אז אני מניחה שהיא תפתח את הפינה הבאה.. וסליחה מור-
טוב, אז יש מנצח../images/Emo42.gif הדר! היא שלחה מסר ראשונה.. אם יש לכם רעיון ליעול הפינה תציעו כי היא די התבלגנה...אז אני מניחה שהיא תפתח את הפינה הבאה.. וסליחה מור-
D delicious banana New member 25/10/07 #64 מתי היא עושה?../images/Emo94.gif ומתי אני? כבר חשבתי על משהו..
O Over My Head New member 25/10/07 #66 הממ...אני מניחה ששבוע הבא../images/Emo42.gif ומצטערת...זה לא היה בדיוק מסודר כל העניין הזה...פעם הבאה נעשה את זה יותר טוב
הממ...אני מניחה ששבוע הבא../images/Emo42.gif ומצטערת...זה לא היה בדיוק מסודר כל העניין הזה...פעם הבאה נעשה את זה יותר טוב