הממ אני מתלבט בין הגרזן המשונן לחרב שלי קראין!!!!! תעזרי לי!!!
D dralan New member 9/5/07 #45 אתה תמיד יכול ללכת על משו פשוט כמו אלה או סכין עקירה נחמד P: [היי אני מנתניה, גם לנו יש *קצת*ידע בנושא (מישהו אמר רימון רסיסים? *מבט מרושע*)]
אתה תמיד יכול ללכת על משו פשוט כמו אלה או סכין עקירה נחמד P: [היי אני מנתניה, גם לנו יש *קצת*ידע בנושא (מישהו אמר רימון רסיסים? *מבט מרושע*)]
B BrowN EyeD GirL1 New member 9/5/07 #46 חחחחח אם הייתי ערסית מקרית ים הייתי אומרת לך ללכת על האולר אבל אני לא.אני סתם אחת מקרית ים.
T The legendary DuDe New member 8/5/07 #19 ../images/Emo128.gifbeauty of the beast../images/Emo128.gif ותחסכו את התגובות של למה הצבעתי לזה, לא אוהב את השיר וזהו, אין לי מצב רוח, די.
../images/Emo128.gifbeauty of the beast../images/Emo128.gif ותחסכו את התגובות של למה הצבעתי לזה, לא אוהב את השיר וזהו, אין לי מצב רוח, די.
T The Cat Woman New member 9/5/07 #55 אני לא אוהבת אותך ככה. ../images/Emo88.gif אתה מרושע כשאין לך מצב-רוח. זה לא נעים אני חייבת לציין...
I Itay Simons New member 8/5/07 #25 אני שם, בואו ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo3.gif
T The Cat Woman New member 9/5/07 #51 תמסרי לאיתי שהוא יכול לשכוח ממני ../images/Emo11.gif ושאני רוצה בבקשה את הקשת שקניתי לו בחזרה אה, כן- ואת התמונה שלנו אני אחתוך ל2... כי הוא לא צריך תמונה שלי אצלו. זהו, נגמר ביננו! שישלח לי את הקשת בדואר
תמסרי לאיתי שהוא יכול לשכוח ממני ../images/Emo11.gif ושאני רוצה בבקשה את הקשת שקניתי לו בחזרה אה, כן- ואת התמונה שלנו אני אחתוך ל2... כי הוא לא צריך תמונה שלי אצלו. זהו, נגמר ביננו! שישלח לי את הקשת בדואר
S Super Alonit New member 9/5/07 #53 חבל, דווקא הקשת הורודה הולמת אותו. ../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif
T The Cat Woman New member 9/5/07 #54 את זו הוא יכול לשמור לעצמו אבל קניתי לו קשת שחורה וכזה רקמתי עליה 1656 מאחורה והבאתי לו ביום חמישי כשהיינו במוסד אבל הוא איבד אותה איכשהו.
את זו הוא יכול לשמור לעצמו אבל קניתי לו קשת שחורה וכזה רקמתי עליה 1656 מאחורה והבאתי לו ביום חמישי כשהיינו במוסד אבל הוא איבד אותה איכשהו.