רדיו:אקטיב הכל לפה!

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifכמה זה עלה לך כולל משלוח?

ומה...לוקח לזה חודש להגיע?

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif ../images/Emo27.gif כמה שאלות בקשר לדיסק ../images/Emo37.gif

מאיזה אתר הזמנת אותו? [אם תוכלי לצרף לי גם כתובת
] ו60 שקל זה כולל הכל וכולל משלוח!?

Little Sapir

New member
עכשיו כשאת אומרת את זה...

שמתי לב שבקבלה שהם שלחו לי כתוב שהדיסק 7.48 ושהמשלוח הוא 1.70 אבל באתר בהזמנה כתוב שהדיסק עולה 8.79 אין לי מושג מה הולך פה D:

זה כולל הDVD והחוברת ?

תוך כמה זמן זה הגיע אלייך ? איך קונים ? אם זה לא מגיע כולל החוברת והDVD אפשר לקנות גם את זה ? ואם כן כמה זה עולה ? |סורי על החפירה אני פשוט ממש רוצה לקנות את הדיסק הזה |

Little Sapir

New member
כנסי...

פותחים את האריזה של הדיסק בתוכה DVD CD וחוברת קטנה. והזמנתי את זה בסוף אוקטובר והם יכלו לשלוח את זה רק ביום שישי שלפני היציאה של הדיסק לחנויות וביום שני זה הגיע אליי, 4 ימים? אבל אולי לוקח גם זמן עד שההזמנה נקלטת. אז באמת שאין לי מושג, מצטערת. תוכלי להזמין ולראות את המחירים כאן: http://www.townsend-records.co.uk/product.php?pId=10003043&pType=1 מקווה שעזרתי :)

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif תודה רבה,עוד שאלה ממש דחופה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא מבינה איך מזמינים ואיזה קודים הם רוצים וגם אמא שלי לא יודעת,תוכלי להסביר לי בבקשה איזה פרטים אני צריכה להביא להם ומאיפה קודים?XD זה מה שכתוב לי אחריי שאני רוצה להזמין: Card Type: Card Number: Start Month Start Year Expiry Month Expiry Year 3 or 4 Digit Security Number זה ממש דחוף,תעני לי כמה מהר שאת יכולהD: ותודה!

rox love BSM

New member
אני אעזור לך

הראשון: זה סוג הכרטיס כאילו ויזה ישראכרט וזה השני:מספר הכרטיס השלישי והרביעי זה רק לכרטיסים מסוימים אחרי שתכניסי את סוג הכרטיס את תראי אם את צריכה את זה או לא הרביעי: חודש התפוגה של הכרטיס חמישי: שנת התפוגה של הכרטיס (זה כתוב על הכרטיס) שישי: מספר הביטחון זה שלושת הספרות האחרונות בצד האחורי של הכרטיס מקווה שזה עזר לך

דידה7

New member
היי..חדשה!פלייז תעזרו!

היי לכולם..אני דיי חדשה פה ויש לי כמה שאלות..בבקשה תעזרו! 1.הדיסק של מקפליי יבא לארץ? 2.כמה דיסקים היו להם קודם?? 3.אני מתה על הלהקה הזאת הם פשוטט מושלמיים וחתיכים!פליז תעלות תמונות חדושות! דידה!

Dani Jones x3

New member
גאד ../images/Emo99.gif

הם כ"כ מושלמים ! ורדיו אקטיב כ"כ טוב
מקפליי@!~%@#!%
הזמנתי גם
מתי זה יגיע בערך? ^__________^

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifתודה רבה../images/Emo6.gif

אעאעאעאעעא לייז באיכות נורמאלית! #$^#%^$%*&$&

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifאני לא מצליחה להוריד את השירים החדשים

O_O....את יכולה לעלות לי אותם בדרך אחרת
?פלחללייזז.. ובאמת מוזר שאף אחת לא פתחה כלום O_O

just orr

New member
ממש תודה!! D:

וואי זה הרבה יותר נוח שזה מסודר חח לייז באיכות טובה#@$%

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifאני מאוווהבת באלבום!תוווודה DD:

עשית לי את היום חחח לייז באיכות טובה! שאר השירים שומעים חזק יותר זה מצויןןןן [: שוב תווודההה<:

Little Sapir

New member

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifאני עוד שנייה בוכה מהיופי../images/Emo7.gif

עהעאהעאהאעהאע אני כלכך חייבת את רדיואקטיב!@#$%^&

למעלה