גיבוש הפורום

חחח XDD

הם יתחשבו בהורים האומואיים.. במה הם רוצים שהם ילבישו א התינוקות שלהם? בחולצה בצבע תכלת עם כבשים ורודים?! מה התינוקות שלהם פקצות? אז המציאו במיוחד בשבילם קולקציה לתינוקות אמואיים XD

דנדי 1992

New member
../images/Emo192.gif

ת'אמת הקפוצון הראשון זה שיש בו רק ת'סמל הזה בזה - די נחמד... אבל כל השאר ממש ממש ממש לא לעניין...ממש ט-י-מ-ט-ו-ם !@#

תמרוש 5

New member
היי אני חדשה פה....

ומאוד אוהבת את גוד שארלוט שמעתי את השירים החדשים שלהם והם ממש טובים אז שמעתי גם תישנים ויש להם שיירים ממש יפים... קיצר מקווה להשתלב

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אנשים יחס - יש לנו חדשה פה ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה :] ליאת , 16 . מקווה שתשתלבי היטב

PerfectSP

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo190.gif

אני יסמיןD: בת 14 ביום ראשון,מצור הדסה[: השתלבות ענימה

WalkingOnWater

New member
היי!!../images/Emo69.gif../images/Emo110.gif

אני נוי ויש לי מאומץ סקסי אך מווזר ואני אוהבת את ליאת [לא לי-את, ליאת!] והכיי אני אוהבת את טליהכוסית

WalkingDisaster

New member
גם אני חדשה :)

מאיה, 13, מת"א. אם הצטרפתי בטח מיותר לחפור על זה שאני אוהבת את ג"ש ובלהבלה.. אממ.. אם כבר, אני רוצה להדפיס [לא לקנות] חולצה של ג"ש, למישהו יש אולי תמונה שיכולה להיות יפה על חולצה? זה יכול לעזור D:

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עוד חדשה ../images/Emo6.gif תגידו ברוכה הבאה אנשים :]

ברוכה
ליאת, 16 . די אני לא אוהבת שמשרשרים ככה חדשים, אח"כ אפחד לא שם לב לזה וחושבים שאנחנו פורום לא מזמין
בקשר לתמונה - עשיתי שרשור תמונות גדול לפני איזה שבועיים - שלושה. תעשי חיפוש ותמצאי את השרשור, אם לא תמצאי שם שומדבר שאת אוהבת את מוזמנת לפנות אליי, יש לי מיליון תמונות שלהם :)

WalkingOnWater

New member
חחח תודה!!../images/Emo110.gif

אעע זה הוריד לי את עונה 1, 5 ו-8 אבל שאני לוחצת על זה זה לא נכנס לי לקבצים או זה, פשוט יש כתובת אינרנט כזאת בתוך חלון עם שטויות ושנכנסתי לכתובת היה כתוב לי כל מיני שטויות באנגלית ואין בכלל את הפרקים

lilmama

New member
ברוכה הבאההD:

אני לי-את (זאתי שנוי לא אוהבת :) בת 14 ממודיעין . השתלבות נעימה ומהירהD: ספרי קצת על עצמךP:

למעלה