שרשור היכרות:

טל גבסו

New member
חדשה:]

היי אני טל...בת 15 בינתיים אהבתי את רוני, עומרי, תום ומאיה הכי פחות את אריק ומלודי:]

לירווני

New member
חדשששששהה:]]]

בגלל שלא ראיתי שרשור של חדשים, פתחתי.. מקווה שזה בסדר :]]] אני לירון :] בת 13 ואוהבת את השגריר :] ד"א, מישהו שם לב שהמוזיקת הרקע של השגריר זה גם המוזיקת רגע שהייתה ברצים לדירה?
מקווה להשתלב :]

Wild Dancer

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo222.gifשרשור היכרות:../images/Emo222.gif../images/Emo41.gif

מכיוון שהפורום שלנו עודנו בחיתוליו, זה ככל הנראה הזמן המתאים לפתוח שרשור היכרות!
ספרו על עצמכם, על התחביבים שלכם, על מקום מגוריכם, מיהו לדעתכם השגריר האולטימטיבי וכיו"ב.
וברשותכם, אני אתחיל: שמי הוא אור, אני בן 17 מת"א. בזמני הפנוי אני אוהב לנגן (אורגן, 6 שנים
), לטייל עם חברים, לשמוע מוזיקה, ללמוד שפות (עברית, אנגלית, ערבית ושבדית [
]), להיות במחשב וכו'. התחלתי לצפות בשגריר מתחילת העונה הראשונה כמובן, והתאהבתי מיד בקונספט, בצורת ההגשה ובכל דבר אחר המתקשר לתוכנית. השגריר האולטימטיבי מבחינתי הוא אדם בעל אמביציה, שאפשר לסמוך עליו. אדם אובייקטיבי ששולט בדברים הקשורים לישראל ולמדיניותיה השונות. שגריר מוכרח להיות אדם השולט בשפה האנגלית (לפחות), ושכושר ההתבטאות שלו יהיה משביע רצון. עכשיו מגיע תורכם, הציגו את עצמכם!

E u r o b o y

New member
נעים מאוד, מור../images/Emo9.gif

מור, בן 18 מבת-ים.בזמני הפנוי אני שורץ באינטרנט בעיקר (מנהל פורום "אירוויזיון" יחד עם מנהל נוסף - נתן, ובעבר הלא רחוק ניהלתי גם את הפורומים - "רצים לדירה 2", "דרוש מנהיג" ואת הקומונה של העונה הראשונה של "השגריר"), אבל אוהב גם לבלות עם חברים, חובב גיאוגרפיה מושבע, לא יכול לחיות בלי מוזיקה ואוהב את החיים, ששונאים אותי.בימים אלה אני לפני גיוס לצה"ל. "השגריר" - צפיתי בעונה הראשונה, וכמו אור, התאהבתי בתוכנית מיד - כי היא משלבת גיאוגרפיה, היסטוריה ותחרות
.אז אני שוב, כאן, גם בעונה השנייה, ואשמח לנהל את הפורום יחד עם אור, שכפי שכבר הבנתם, הוא אחלה בחור! השגריר מבחינתי צריך להיות בראש ובראשונה אדם טוב, משכיל ורהוט, ציוני, בעל אהבה למדינה, בעל כריזמה, אחראי ובעל כושר התבטאות.כמובן שחשוב לדעת כמה שיותר שפות, אבל האנגלית, כשפה בינלאומית, מהווה גורם מכריע בתפקיד של שגריר, בייחוד בקונספט של "חמש יבשות". ברוכים הבאים לפורום והשתלבות נעימה!

לירווני

New member
שלום :]

אני לירון :] בת 13 מאור יהודה. בזמן הפנוי אני אוהבת להיות בים<גם בחורף
> לישון,לבלות עם חברים,לרקוד וכמובן להיות במחשב. השגריר שצריך לזכות לפי דעתי הוא אמור להיות בן אדם אמין,מישהו עם יכולת של מנהיגות,שידע את השפה טוב<אנגלית> ושכמובן יהיה בן-אדם.

טל גבסו

New member
שלומלוםםם../images/Emo9.gif

אני טל!! עוד חודש בת 15
אני אוהבת לרקוד, מחשב, חברות ולשיר..רק שאני לא יודעת לשיר יפה

mikko1

New member
שלום

אני חדש פה. קוראים לי מיקו, אני סטודנט בן 23 ואני גר בחולון. תחביביי הם: מוזיקה וספורט (לעשות, לא לראות). בעונה הקודמת הפייבוריטים שלי היו איתן ומהרטה, ובעונה הנוכחית עדיין אין לי פייבוריטים למרות שאני כבר שצופה שאני אהיה מעריץ של מלודי (והמבין יבין). זהו פחות או יותר, ושיהיה בהצלחה לפורום

python 4

New member
נעים מאוד../images/Emo70.gif

אני ירון, בן 20+ (לפחות בחודשיים הקרובים), גר ברחובות. תחביביי הם השתתפות בתחרויות שירים. השגריר האוליטמטיבי מבחינתי - מה ש- "ווילד דאנסר" אמר, אני תומך בכל מילה! העונה הזו אני בעד זו שקוראים לה "מלודי" (אין שום סיבה מיוחדת). שיהיה כיף לכולנו פה בפורום!

למעלה