שרשור היכרות:

אני זוכרת אותך!../images/Emo13.gif

יש פה עוד מישהו מהקומונה של העונה הקודמת?... אני זוכרת שהיו כול מיני כינויים, "לא גברת ולא מגונדרת", "Gozmo", "music girl"... אחח, יש לי זכרונות טובים מהתקופה ההיא
.

AlveRansen

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

קוראים לי רן, בן 16 מבאר-שבע. אני גם מפורום אירוויזיון
ומאוד אוהב את השגריר! אני גם בכללי אוהב את כל מה שקשור לעולם ומדינות, ובטח כשמדובר בייצוג ישראל. המנהל שלכם, מור, הציג את זה בצורה הטובה ביותר: תחרות + גיאוגרפיה + מוזיקה = אהההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אלו שלוש המרכיבים ל-***** בלתי נפסקת! זהו!
אה כן, אין לי כרגע פייבוריט!

נעימאוד../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

קוראים לי סמדר, ואני בת [עוד מעט אבל לא חשוב
חח] 14 מחיפה. אממ, הפייבוריטים שלי בעונה הקודמת היו יעל, צביקה ומהרטה ובינתיים אני מאוד אוהבת בעונה הזאת את מלודי כי היא נורא בטוחה בעצמה ואת תום כי הוא נראה לי אחלה בנאדם ומאוד מתאים להיות שגריר. השגריר האולטימטיבי בעיניי צריך להיות מלא ביטחון עצמי, לא לפחד לטעות מדי פעם ולאהוב ולדעת על ישראל מספיק כדי להביא לפה אנשים
זהו
וואי אני בטח אחת מהקטנות פה

../images/Emo203.gifיש לך שם יפה ../images/Emo8.gif

אני אורוש
ואני בי"ב
עוד 3 חודשים והסיוט נגמר

שלוםם אני חדשה ../images/Emo9.gif ../images/Emo108.gif

קוראים לי עינב ואני בת 13.7 ואני מתהה על מלודייייי
אז אני מקווה להישתלב פה יפה..
וברוכית לכל החדשיםםם
|מיצי עינב
נ.ב היד שלי חבושה וקצת קשה לי להקליד אז יכול להיות שאני יהיה פה ממש קצת..
עד שהיד תבריא

חדש../images/Emo3.gif../images/Emo82.gif

אממ.. קוראים לי זיו, אני בן 12, מהצפון. אוהב טלוויזיה, מחשב, חברים ומסיבות. אני מעריץ גדול של השחקנית שרון מלכי שמש. את השגריר התחלתי לראות מהעונה הראשונה שלה. העונה הזאת[הפרק הראשון בנתיים] לפי דעתי היה יותר מדי דרמטי, נקווה לטוב
. מי הוא השגריר האולטימטיבי? לא מבין בזה
אבל המועדף שלי מכולם זו רוני
[זו שייצגה את הבנות בפרק הראשון]. נעים להכיר את כולם

לירווני

New member
../images/Emo122.gif צודק..

^ ככה זה שלומדים עד 14:30 ושעה אחרונה מנסים לדבר בערבית.. :/ ^

יודיX3

New member
שמי יודי וכולכם טועים

השגריר לא צריך להיות אדם טוב, אף אחד באמת לא מעניין אותו מה עשה בחיים ואם הוא תורם צדקה. השגריר צריך להיות סוכן מכירות שידע למכור אותנו טוב טוב כלפי העולם. זה הכל. ביבי למשל, שהיה מוכר רהיטים ייצג את כולנו באו"ם בגלל שהיה סוכן מכירות טוב. הוא נואם טוב, עומד טוב מול מצלמה וכו'. ואגב, מבחינת התוכנית העדיפו להעיף את חגי מכיוון ש"פסיביות" לא מביאה רייטינג לתוכנית ולא נתנו לו הזדמנות. עלי: מנהל פורום צבא וגאווה ושותף לניהול פורום דתיים גאים. חוץ מזה אני מדריך חד"כ גאה ותפוס.

FrAnzY

New member
חדשה פה :)

קוראים לי ליבנת, בת 16 מקדימה (חור שתקוע בישראל). למי שמכיר, הישוב נמצא ליד צורן, תל מונד, נתניה וכל אלו. אוהבת לצאת, להשתולל, לעשות שטויות, להסתובב הרבה, לשמוע מוזיקה (החיים שלי) וכד'. וגם אני התחלתי לצפות בשגריר החל מהעונה הראשונה. בהתחלה לא ממש נדלקתי על זה, כי זה נראה מעפן כזה. אחרי כמה תוכניות שלא רציתי לפספס, נדלקתי. אחלה תוכנית. ציפיתי לעונה חדשה. טוב שיש אחת כזאת :) לדעתי השגריר צריך להיות אחד עם מוטיבציה להזיז דברים. הוא צריך להיות אחד משכנע, בעל כריזמה, ואחד שיש לו את זה. אחד שיודע להנהיג, ואחד שיודע לעבוד בשיתוף. עדיין לא חשבתי על מי יהיה השגריר הבא. את זה כנראה נדע בתוכניות הבאות. שתהיה עונה מקסימה לכולנו :)

מצטרפת ../images/Emo66.gif

שמי רז, 17 (עוד מעט וחצי). לגבי מי השגריר הכי טוב לדעתי- מוקדם מידי עוד להגיד...

לירווני

New member
../images/Emo65.gifברוכים הבאים לכולם../images/Emo65.gif

אני לירון :] השתלבות נעימה!

ice everlasting

New member
חדשה:)

אני רוית מנס ציונה. הממ..תחביביי הם לשמוע מוזיקה, לצייר, לשחק עם כלבי היקר, שפות זה גם תחום מאוד נחמד [והתחלתי עם שבדית אבל עכשיו אני יותר משקיעה בגרמנית כי זה הבסיס לכל השפות שאני רוצה ללמוד. וזו גם שפה יפה למדי
]. מאוד אהבתי את העונה הקודמת, זו לא סתם תוכנית, זה היה משהו שונה, שגם ניסה לשנות דברים בקשר לישראל. לדעתי השגריר האולטימטיבי הוא אדם כריזמטי, שבאמת אוהב את ישראל כי אם לא זה לא שווה. מעבר לכך, הוא צריך להיות בעל כושר שכנוע, אנגלית ברמה גבוהה ועוד כל מיני דברים ששכחתי. הממ. אה, ואריק הוא אחד המעולים.

iritki

New member
אני בין הזקנים

אירית,20, ת"א , חיילת. נראה לי שהעונה הולכת להיות מעניינת...

היי חדשה!! :]]

אני ממש אוהבת את השגריר.. בעונה הקודמת רציתי שהוא ינצח [משום מה ברח לי השם שלו
] והשנה לא יודעת.. אבל בינתיים זה נראה יפה :]] ד"א איזה יפה הזה משוויץ/שוודיה.. [כל הזכרון ברח לי היום
] אהה לא הצגתי את עצמי
מוריאל, 15, איזור המרכז מקווה להשתלב :]

למעלה