זאת אחת היפות
M McGirl For Life New member 15/2/08 #31 אעאעאעאעא יש לו ../images/Emo192.gif בפה!!!!../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif או כמה שהייתי רוצה להיות ה הזה!!! -נרגעת -
אעאעאעאעא יש לו ../images/Emo192.gif בפה!!!!../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif או כמה שהייתי רוצה להיות ה הזה!!! -נרגעת -
M McGirl For Life New member 15/2/08 #40 אממ.. שאלה טובה ../images/Emo12.gif נראה לי השאלה היותר טובה היא: למה שדאגי [!!] לא ילעס אותי?! טוב זה נשמע דיי דוחה....................... אבל אם זה דאגי אז שיעשה בי מה-שהוא-רוצה!!!! XDD
אממ.. שאלה טובה ../images/Emo12.gif נראה לי השאלה היותר טובה היא: למה שדאגי [!!] לא ילעס אותי?! טוב זה נשמע דיי דוחה....................... אבל אם זה דאגי אז שיעשה בי מה-שהוא-רוצה!!!! XDD
ש ש י ר ווו ש New member 17/2/08 #63 ../images/Emo58.gif ../images/Emo45.gif !!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo99.gif
D Decay Dance New member 15/2/08 #32 ../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif מקווה שזה יעלה ושזה לא סרוק
K kelly7i New member 15/2/08 #36 אמא=| הוא מזכיר לי פה מישו קטן ומכוער מהשכבה שלי! וכבר מצאנו הייום ציור בספר הסטוריה שדומה לו, כמהה=|
אמא=| הוא מזכיר לי פה מישו קטן ומכוער מהשכבה שלי! וכבר מצאנו הייום ציור בספר הסטוריה שדומה לו, כמהה=|
M McGirl For Life New member 15/2/08 #42 ../images/Emo45.gif אוו לא ראיתי את התמונה הזאת אפעם......הוא חתיכוס!!! [הוא מזכיר לי מישו מהכיתה שלי בהליכה הזאת...><]
../images/Emo45.gif אוו לא ראיתי את התמונה הזאת אפעם......הוא חתיכוס!!! [הוא מזכיר לי מישו מהכיתה שלי בהליכה הזאת...><]
S Sivan McFLY New member 16/2/08 #46 ../images/Emo210.gifאומג~ איזה פצצת סקס מהלכת../images/Emo99.gif
J JuSt My LuCk New member 15/2/08 #38 הוא דומה פה קצת לליאונרדו דיקפריו! כאילו איך שהוא נראה בטיטניק XD