סיכום שבועי!

../images/Emo41.gif ../images/Emo23.gif סיכום שבועי! ../images/Emo23.gif ../images/Emo41.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע: קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: ציטוט: תכנונים לשבוע הבא: מתנגן בראש/בפלייליסט: תמונת השבוע: עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: שבוע טוב !

O L g i T

New member
..........

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: אול שאל פריש gagged,bound,shelved and forgotten להקת השבוע: אול שאל פריש ופנטרה אלבום השבוע: awake the dreamers משהו טוב/רע שקרה השבוע: ישמצב אני הולכת לדאון ! OMGOMGOMGOGM קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: קני נגד ספני כמו בימים הטובים חחחח ציטוט: תכנונים לשבוע הבא: דאון? ~אמן~ מתנגן בראש/בפלייליסט: אול שאל פריש never again תמונת השבוע: עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: משעמם לי נחרצות

dashaYO

New member
שבוע טוב:)

|: שיר השבוע של דה יוזד: אין;; שיר השבוע לא של דה יוזד: Das Ich - Destillat (VNV Nation Remix) גרמנים קשוחים להקת השבוע: ~כלמינידבריםשלפאקצות~ אלבום השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע: רע- משעמם ברמות שלא יאומן טוב- אמממ אתמול בלילה/היום בבוקר היה כיףשששששש 3::: קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סדרה- שוט של אהבה סרטון- http://www.youtube.com/watch?v=xJyelcnINH0&feature=user ^^ ציטוט: Dasha אומר/ת (11:10): bitch רובוט אומר/ת (11:10): I'm afraid I don't have an answer for that. איך קטלתי אותוווו D=< סתם|: תכנונים לשבוע הבא: לא דעת ניראלי יש למישו יומולדת[?~] מתנגן בראש/בפלייליסט: Mcfly - Transylvania ~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונת השבוע: עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: ערסים רוסיים נקראים GOPOTA [מידע נורא חיוני XD]

עונה, כי זה היה שבוע דה יוזדי לגמרי ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד: הו, טוב שמעתי את כל האלבומים ^^ אבל בעיקר חרשתי על: On my own Say days ago
It's hard to say Lunacy Fringe Earthquake
Paralyzed
שיר השבוע לא של דה יוזד: לא ממש שמעתי משהו אחר.
להקת השבוע: דה יוזד!
טוב נו, וגם הימ ואוונג'ד, כי זה התקף משולש כזה, משהו נדיר*-* [אני וההתקפים שליXD]
אלבום השבוע: שלושת האלבומים ^^
משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- מור [מפורום MCR] באה אליי^^
רע- לא זוכרת
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרט- קליק, ירח דבש מטורף סדרה- מאצ'ו!
ציטוט: אין לי כוח XD
תכנונים לשבוע הבא: ממ ללכת לאחי, ולאדעת מה עוד.
מתנגן בראש/בפלייליסט: Yesterday's feelings
תמונת השבוע:
אדן, מהטלנובלה מאצ'ו
עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: אלמוג, אני מקווה שניפגש כבר. D:

D:

שיר השבוע של דה יוזד: earthquake ו-i caught fire שיר השבוע לא של דה יוזד: sex pistols - no feelings amy winehouse - you know i'm no good good charlotte - i just wanna live acoustic <3 להקת השבוע: היוזד וסקס פיסטולז אלבום השבוע: never mind the bollocks משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- הייתי בסנטר ובעזריאלי עם חברות קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרט- האביר האפל! לכו לראות XD והארד קנדי.. דגןוכגדכגד אלן פייג' ציטוט: -אחרי צפיה באביר האפל- "מה היה להם בבאטמן הראשון?? לא היה להם חליפה כזאת כמו שיש לו בסרט הזה בכלל.. בראשון שמו לו טייץ.. וסט שחור.. מסיכה של זורו.." "לג'וקר במקום קלפים היה טאקי" תכנונים לשבוע הבא: להיות בתל אביב שוב.. חח מתנגן בראש/בפלייליסט: first date של בלינק 33> תמונת השבוע: תגובה מהירה עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: דריה מלכה. וזהו. והייתי שמה תמונה שלה אם לא הייתי בתגובה מהירה. חח. איזה זין זה.

D: עונה באיחור ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של דה יוזד: soundeffects and overdramatics שיר השבוע לא של דה יוזד: כל השירים של מיי כאמ חח להקת השבוע: היוזד אלבום השבוע: In love and death משהו טוב/רע שקרה השבוע: ואנס חדשותD: ויומיים אצל אלמוג3333333> קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: איןXD ציטוט: "תקשיב אני חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאחרי שנתיים ושלושה חודשים שאנחנו ביחד...הגיע הזמן שניפגש.." XD תכנונים לשבוע הבא: ממ...לחפש עבודה! מתנגן בראש/בפלייליסט: X תמונת השבוע:
עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: אילמוג אני אוהבת אותך

יש בעיה!

דניס עוד 10 ימים מתגייס;; והבטחתי לו שאני יבוא לפני:|| היא חוזרת ביום חמישי לא?

XDD יאו באמת?../images/Emo6.gif

כן הייא חוזרת בחמישי... חח נראה לי הוא יסלח לךXD לא יודעת דברי איתי במסן

אני מרגישה חראאאאאאא.

כואב לי כל עצם ואיבר אחר בגוף בצד שמאל.
כן, צד שמאל! כאילו.. עין שמאל שלי בוכה, ועין ימין לא. באוזן שמאל אני לא שומעת כלום, ואוזן ימין פנאן. האף בצד שמאל לא נושם בכלל והצד השני מתפקד. וככה גם הרגליים וכל שאר הגוף S: וכנראה הקיבה בצד שמאל או משהו כי אני עוד רגע מקיאה פה.
שיר השבוע של דה יוזד: לא שמעתי אותם שיר השבוע לא של דה יוזד: וויקד גיים בגירסה של TDG להקת השבוע: הינדר אלבום השבוע: הינדר - אקסטרים ביהביור משהו טוב/רע שקרה השבוע: שאני מרגישה חרא. כבר אמרתי? קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: האוס, פרק אחרון! O: ציטוט: אין. תכנונים לשבוע הבא: לעבוד. לקרוא את "קרוב להפליא ורועש להחריד". תכנונים להיום: להקיא. להקיא. להקיא. לבכות בצד אחד. להיות חירשת בצד אחד. ואם אלוהים אוהב אותי - להבריא. מתנגן בראש/בפלייליסט: כלום כי אני חירשת חלקית. תמונת השבוע: אין. עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: שכואב לי :(

למעלה