סיכום שבועי!

xFade

New member
../images/Emo95.gif חדשה ../images/Emo9.gif *נדחפת*

נמ,היי
אני לינה,בת 14 מחיפה. התקבלו אותי?
שיר השבוע של דה יוזד: The Taste Of Ink שיר השבוע לא של דה יוזד: Chevelle - Well Enough Alone להקת השבוע: My American Heart אלבום השבוע: My American Heart-Hiding Inside The Horrible Weather משהו טוב/רע שקרה השבוע:
המוןהמון יציאות כייפיות.
החברה הכי טובה שלי טסה לניו יורק לחודש,ואני ממש מתגעגעת אליה
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: הישרדות מיקרונזיה.ללא ספק.ג'ייסון
ציטוט: "הלו,אתה מוכר עוגיות?" תכנונים לשבוע הבא: יומולדת של חברה בגאלה
מתנגן בראש/בפלייליסט: Alien Ant Farm - Smooth Criminal תמונת השבוע:
עוד משהו מעניין שבא לכם לספר:

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אלמוג, 15, נתניה!
השתלבות מהירה!
אז איך הכרת את דה יוזד?

dashaYO

New member
נדחפת הא?!

המממ יאלה, אני דשה בת 15 מראשל"צ תמיד נשמע לי כאילו אני באיזה אתר הכרויות של אנשים מיוחמים כאלה כזה "אני בלהבלה בת 43 מעוניינת להכיר בחור צעיר ונאה בגיל 10-12 מהמרכז שמעוניין בקשר רציני :)" טוב וואטבר תהני פה XD

עונהעונהעונה../images/Emo152.gif

שיר השבוע של דה יוזד: אוהו, כלכך הרבה. אבל בעיקר Yesterday's Feelings.
שיר השבוע לא של דה יוזד: Red - Already Over Red - Break Me Down Red - Breathe Into Me Red - Pieces Red - Let Go Escape The Fate - Not Good Enough For Truth In Cliche Escape The Fate - The Day I Left The Womb Escape The Fate - Cellar Door Escape The Fate - When I Go Out I Want To Go Out On A Chariot Of Fire Escape The Fate - Situations Escape The Fate - The Webs We Weave Escape The Fate - MakeUp Seether - Fine Again Be Somebody - 3 Doors Down Kryptonite - 3 Doors Down מופע הארנבות של דר קספר-אחלום לנצח מוניקה סקס- סן חוזה שייגעצ- קשה לי לחשוב כל TBP של MCR בערך 4 פעמים בעקבות ה-DVD החדש והמדהים. *-* להקת השבוע: My Chemical Romance ו-Escape The Fate
אלבום השבוע: Escape the Fate - Dying is Your Latest Fashion My Chemical Romance - The Black Parade משהו טוב/רע שקרה השבוע:
קארין באה אליי וראינו את The Black Parade Is Deadֱ! *_*
סיימתי לראות את כל עונה 2 של הג"ש.
קרן וטל ושירן טסו לטורקיה ואני מתגעגעת. ;;
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: הכי גאים שיש.
|ריר| ציטוט: אין לי כח. ;; תכנונים לשבוע הבא: אממ, להירשם לחדר כושר כבר. מתנגן בראש/בפלייליסט: To The End של MCR - מתנגן בראש.
תמונת השבוע: היצור המושלם בעולם. ;; עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: הוווו עוד 21 יום!

חחחחחח אלמוג יא קרועה. ../images/Emo6.gif זה הבחור היפה

ששמתי בתמונה.
הוא
~מנצלתהזדמנותלשיםעודתמונהשלו~

כן, התחלתי לראות לא מזמן וזו באמת אחת הטובות

שראיתי אי פעם.. אני יושבת עם האימיול כמו סתומה מתחננת שירדו לי פרקים >__> אלמוג חח זה ההוא מהתמונה שהיא שמה.. הוא משחק בהכי גאים שיש ו..הוא סקסי.

חחחחחחחחחחחחחח גם אני ככה! ../images/Emo6.gif

מחכה כזה בציפייה *_* איזה עונה את?!
שאלה חשובה- ג'סטין או בריאן?

התמכרתי ואני רק בראשונה!XD

אוי גאדדדד! אני אהיה חייבת להגיד בריאן.. כי כי..ג'סטין ילד.. אבל הם ביחד כ"כ..$#@@# את יודעת למה אני מתכוונת
למרות שבאופי ג'סטין יותר נחמד.. אבל כן נראה לי בריאן! שאלה חשובה אלייך גם- אותו דבר, מי מביניהם?

בריאן קיני כלכך! ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif ;;

יש לי חולשה למבוגרים סקסיים. |שורק| אני בשלישית.
וזה מצחיק, כי אני יודעת כבר איך הסידרה עצמה נגמרת.
עשיתי לעצמי מלא ספויילרים.
יש לך מסן?
נו מה, אני אוהבת לדבר עליהם. |חושש|

אם קוראים לך endless sacrifise גם במסן-

יש לי אותך! חחחח בטח מפורום אחר XD אויי גאד. זאת הסדרה היחידה נראה לי שאין לי ספוילרים עליה, אפילו לא אחד. [חוץ מזה שלג'סטין אורך השיער במשך הסדרה o.o]

יש לי מסן חדש כי פרצו לי לקודם. ;; ../images/Emo7.gif בוהו.

[email protected]
חחחחחחחחח זה הספוילר היחיד?
כלכך יפה לו שיער ארוך. *_* ויותר טוב. הספויילרים לא הרסו לי את הצפייה, אבל זה עדיין מבאס קצת.

הוספתיD:

וכן נוו זה גם נחשב ספוילר לכי תדעי מה יקרה לו בעקבות הארכת השיער..אולי יהיה היפי ויברח עם בריאן לאשראם הודי אחד

למעלה