סקציהוש. D:

Evil Cupcake

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifסקציהוש. D: ../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

נועהאלתכעסי.
שיר השבוע של היוזד~
שיר השבוע לא של היוזד~
הדברים הטובים שקרו השבוע~
הדברים הרעים שקרו השבוע~
התחדשות השבוע~
משהו טוב שהולך לקרות שבוע הבא~
ציטוטי השבוע~
תמונת השבוע~
ומיוחד לפסח!איך היה ליל הסדר? מה קיבלתם?~

טובנו.^^

שיר השבוע של היוזד- Paralyzed , Pretty Handsome Awkward , With Me Tonight
שיר השבוע לא של היוזד- Elliot Minor - Jessica
הדברים הטובים שקרו השבוע- לא משהו שאני יכולה לחשוב עליו כרגע.
הדברים הרעים שקרו השבוע- Ditto
התחדשות השבוע- צמידים מגניבים וכובע ממש יפה ^^
משהו טוב שהולך לקרות שבוע הבא- מחר טיול עם חברים באילתתת, יהיה כ"כ טוב
ציטוטי השבוע - אני וחברים שלי ישבנו בבית של הדר, חברה שלי, והתחלנו לדבר על השרקן שלי ועל בע"ח בכללי. הדר- "היו לי פעם שני גוזלים, ופעם אחד הגוזלים נכנס לשירותים וקפץ על מושב האסלה. אז הוא ראה את המים למטה, והסתקרן. אז הוא עשה 'צוויץ צוויץ', וקפץ לתוך המים. חבר שלו, שבא לראות מה הוא עושה, רואה את הגוזל מפרפר במים, הוא הסתקרן לדעת מה יש שם בפנים, אז בזינוק אחד, 'צוויץ צוויץ', וגם הוא קפץ למים. ואז הם מתו יומיים אחר כך כי לא האכלתי אותם." - הדר- "היו לי גם שלושה ארנבים והייתי ממש קטנה וחשבתי שהקקי שלהם זה קוקומן, אבל אמא שלי לא הרשתה לי להכניס את הקקי לפה."
תמונת השבוע- חומד.^^
ומיוחד לפסח! איך היה ליל הסדר? מה קיבלתם? היה כ"כ מצחיק, אבא שלי הוא האיש הכי מלך בכל העולם! D: מה זאת אומרת מה קיבלתי? מחזור.
סתם, מה כבר יש לי לקבל בפסח? אפיקומן? ><

dashaYO

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo197.gif

שיר השבוע של היוזד~ The Back of Your Mouth שיר ממכר משו אש |: שיר השבוע לא של היוזד~ הגירסת סקרימו של SOULJA BOY לול הדברים הטובים שקרו השבוע~ חופש? הדברים הרעים שקרו השבוע~ לא קרו33> התחדשות השבוע~ ממ נעליים? משהו טוב שהולך לקרות שבוע הבא~ חופש33> ציטוטי השבוע~ לא זכור לי כלום חוץ מזה כי זה קרה ליפני לייק שניה?: מה יקרה אם נקרא להיטלר במראה כמו בלאדי מרי[היטלר מת היום לפני איזה מליון שנה ><] היטלר: "אני...הפוני שלי!" "מה איתו? |:" היטלר:"הוא.... עדיין באופנה?D:" "הוא הכי באופנה!D;!!! ...באט....דה מוסטאש....." היטלר:"איים נוט שייבינג איט!" עזבו אנשים לא בסדר במוח >< ומיוחד לפסח!איך היה ליל הסדר? מה קיבלתם?~ לא הייתי בליל סדר כי לא היה לי כוח ובתמורה קיבלתי...פול זמן לבד בבית3:

הוו התגעגעתי לפינה הזאת! ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של היוזד Box full of sharp objects
שיר השבוע לא של היוזד Betzefer - Down Low
שיר מדהייםםם!! מומלץ בחום למי שאוהב גריינד קור הדברים הטובים שקרו השבוע שום דבר! הוא טס לחו"ל! הדברים הרעים שקרו השבוע הוא טס לחו"ל !!!!!!!!!!!!! לעשרההה ימיים !!!!!! התחדשות השבוע קניתי סקיני שחור מעלףף וDC חדשות D: משהו טוב שהולך לקרות שבוע הבא הוא יחזור!!
והוא יביא לי את SHALLOW BELIVER !!!
ציטוטי השבוע לא זוכרת !
תמונת השבוע ומיוחד לפסח!איך היה ליל הסדר? מה קיבלתם? בעיקר ספרים!
ואת החדש של הרלן קובן!!! D:

עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של היוזד~ The Used - Blue and Yellow
שיר השבוע לא של היוזד~ Evanescence - Even In Death
הדברים הטובים שקרו השבוע~ ממ...יום שלישי
היה מצחיק וכיף כל כך
הדברים הרעים שקרו השבוע~ יום שישי..\:
התחדשות השבוע~ חולצה מפוקס
משהו טוב שהולך לקרות שבוע הבא~ יום שני D:: ישנה אצל חברה עם כל החברות וכמה ידידים..יהיה מצחיק
ציטוטי השבוע~ אין..
תמונת השבוע~
ומיוחד לפסח!איך היה ליל הסדר? מה קיבלתם?~ כלום
היה נחמד כזה..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

חחח, זה אתר שמדגיש כזה. ../images/Emo223.gif

הנה: http://www.tpeople.co.il/on/mo/ את מעתיקה לשם את מה שאת רוצה להדגיש, למשל את מעתיקה לשם שאלון ולוחצת על "עשה מודגש" ואז מעתיקה את זה לפה וזה הכל מודגש כבר.
חחח, גם אני לא הכרתי את זה עד לא מזמן. XD

ImNOTokay1

New member
"I don't give a flying FUCK motherfucker!"

שיר השבוע של TU: שמעתי ממש את כל השירים שלהם.
אבל חרשתי במיוחד על Box Full Of Sharp Objects.
שיר השבוע לא של TU: H.I.M-For You. H.I.M.-Love You Like I Do Papa Roach-Take Me. Papa Roach-Forever COB-In Your Face. כל Scream Aim Fire של Bullet For My Valentine.
הדברים הטובים שקרו השבוע:
חופש.
כל יום עד עכשיו קמתי ב-12+
הסדר מאחורינו. הדברים הרעים שקרו השבוע:
המון שיעורים.
המסן שלי התפגר ._.
אני לא מצליחה להעביר שירים לפלא' דרך ה-USB. ;; התחדשות השבוע: אין. משהו טוב שהולך לקרות שבוע הבא:
מפגש פורום MCR.
עדי.
ציטוטי השבוע: אין.
תמונת השבוע: === ומיוחד לפסח! איך היה ליל הסדר? היה נחמד. היה הרבה אוכל טעים. ^^ מה קיבלתם? כלום. ;; |הולכתלבכותמתחתלשולחן|

אני גם באה לMCR ../images/Emo3.gif

עדי והדר מכריחות אותי לבואXD אז נראה אותך שם?^^[אם את זוכרת אותי כמובן]

ImNOTokay1

New member
הכינוי שלך באמת מוכר לי../images/Emo12.gif

כן! תבואי! D:::: אני אשמח לראות אותך שם.

ImNOTokay1

New member
כן?../images/Emo12.gif לא היה לה כינוי אחר?../images/Emo12.gif

בר
ס'דיליי. XDDD

poisoned apple

New member
חג שמח../images/Emo24.gif

שיר השבוע של היוזד~ all that i've got שיר השבוע לא של היוזד~ MSI-1989 mcr-kill all your friends muse-Butterflies and Hurricanes הדברים הטובים שקרו השבוע~ פסח
הדברים הרעים שקרו השבוע~
התחדשות השבוע~ שלוש חולצות ותיק משהו טוב שהולך לקרות שבוע הבא~ ת"א
ציטוטי השבוע~
תמונת השבוע~ ומיוחד לפסח!איך היה ליל הסדר? מה קיבלתם?~ ליל הסדר היה נחמד וקיבלתי כסף

mayu101

New member
טרילילי

שיר השבוע של היוזד~the ripper שיר השבוע לא של היוזד~מוניקה סקס-גשם חזק הדברים הטובים שקרו השבוע~מחנה פסח,יצאתי מהתנועה של הנוער העובד ~.~ הדברים הרעים שקרו השבוע~נשרפתי
התחדשות השבוע~בושם מסבתא..יש לו שם ארוך כזה שאני לא יודעת לבטא..
משהו טוב שהולך לקרות שבוע הבא~מחר תל אביב!
ציטוטי השבוע~"תמצא לנו סיר למכסה או משו.." "נוו זה הכי מגניב לראות שיש לך מלא שיחות שלא התקשרו"
תמונת השבוע~
התמונה הזו מצחיקה אותי כל פעם חדש.. ומיוחד לפסח!איך היה ליל הסדר? מה קיבלתם?~היה נהדר שיחקנו בסוני כל המשפחה היה מצחיק לאלה..

למעלה