סקציהוש. D:

Evil Cupcake

New member
אוו, רייט, לענות.

שיר השבוע של היוזד~ קאט אפ אנג'לז, ליסנינג, בוקס, פרייזד. שיר השבוע לא של היוזד~ אין? D: לא, סתם, יש הרבה. הדברים הטובים שקרו השבוע~
3 וחצי קילו.
המ, סוף לעידן האנטי כירבולים? הדברים הרעים שקרו השבוע~
דפוק. <: הכל נדפקוש.
פסח.
קילו חזרה. התחדשות השבוע~ כלום. משהו טוב שהולך לקרות שבוע הבא~ אולי חו"ל. אני כל כך רוצה לנסוע. אם לא אז מפגשים. אם לא, אז סתם מרחק, אוויר לנשימה וגורי.
ציטוטי השבוע~ תקראו במכ"ר, אינלי כח. תמונת השבוע~ מוצי. ומיוחד לפסח!איך היה ליל הסדר? מה קיבלתם?~ מחק גאווה. <:

../images/Emo161.gif../images/Emo47.gif

שיר השבוע של היוזד- צ'ווק מי
שיר השבוע לא של היוזד- Sober - Muse הדברים הטובים שקרו השבוע- השלמתי את הדיסקוגרפיה של מוסי. הלכתי לסופרהירו עם חברות. קיבלתי 97 במתמטיקה!
היה מצחיק. הדברים הרעים שקרו השבוע- היה מצ'עמם מעט. שתיתי אתמול יותר מדי ועוד כואב לי הראש.
מי ידע שלערבב יין ומיץ זה עוד יותר גרוע? ._. התחדשות השבוע- הולאבלו ולימיטד של BHAR של מוסי כיסוי לאייפודטאצ' שלי (בוב ג'וניור
) משהו טוב שהולך לקרות שבוע הבא- אני נוסעת עם חברות לת"א ובכללי אני -מקווה- שיהיה אחלה ^^ ציטוטי השבוע- התאוריית חייזרים שלי על מיוז. P: תמונת השבוע- אינלי כוח ומיוחד לפסח!איך היה ליל הסדר? מה קיבלתם?- רערערערערערערערע!!!!!11 לעזאזל, אלכוהול זה רע. :( נו, אבל אחד מי יודע היה מצחיק

אממ אולי כי לקחו לי ת'פינה

אבל זה בסדר לפחות עונים לה יותר משני אנשים.........

Rose131

New member
אז את צריכה לכעוס../images/Emo12.gif

אוף סליחה. אני צריכה לעשות רשימה של הפינות והכל יהיה מסודר.):

לא זה בסדר =)

ובאמת לפחות עונים לה חחח כשאני הייתי פותחת את הפינה בקושי שני אנשים הגיבו.......

זה דווקא לא קשור לזה שהיא פתחה, ../images/Emo223.gif

לבין זה שאת פתחת וענו פחות. זה פשוט הפורום עכשיו שיותר פעיל, כי הצטרפו עוד אנשים. זו פינה קבועה שלך, תמשיכי לפתוח אותה קבוע, את תראי שיענו. הפורום די חי כרגע.

כי הצטרפו וזה. ../images/Emo8.gif ../images/Emo223.gif

אל תשכחי לפתוח את פינתך עם התמונות! D: מתי אמרת תפתחי?
שלישי, לא? אז היום יום שלישי.

אוו. כמה זמן לא היה סיכום שבועי.

שיר השבוע של היוזד~ אין.. שנים לא שמעתי אותם. XD שיר השבוע לא של היוזד~ כל שיר של CROSSFADE. גאאאד איזה קול מושלם יש לסולן שלהם.
הדברים הטובים שקרו השבוע~ אין. איזה עצוב. XD הדברים הרעים שקרו השבוע~ שונאת פסח, אין אוכל. התחדשות השבוע~ עדיין לא, אבל בגדים.. והרבה. D: משהו טוב שהולך לקרות שבוע הבא~ נממ, חרישות לכל המתכונות בשבוע שאחרי פסח. S: ציטוטי השבוע~ אין תמונת השבוע~ אין ומיוחד לפסח!איך היה ליל הסדר? מה קיבלתם?~ כלום. XD

HandsStainedRed

New member
באיחור של שבוע../images/Emo69.gif|לין-זי|../images/Emo198.gif

שתקו. באלי D: |הכרסשלברט|שיר השבוע של היוזד~אנדר פרשר
|הכרסשלברט|שיר השבוע לא של היוזד~משו של פינק פלויד
|הכרסשלברט|הדברים הטובים שקרו השבוע~מפגשפוב, מפגשפוב, מפגשפוב. |הכרסשלברט|הדברים הרעים שקרו השבוע~אמא לא הרשתה לי לסוע למפגש אמסיאר
בגלל החברה הבת ג'יגאלו שלי%#!%#!@#![אם אפשר לקרוא לזה חברה...
] |הכרסשלברט|התחדשות השבוע~כאפה?D: |הכרסשלברט|משהו טוב שהולך לקרות שבוע הבא~ביצפר^@$@#^%@@# כן, הרגע אמרתי ביצפר...סו?? יש לי שם קראש שלא ראיתי כל החופש! |הכרסשלברט|ציטוטי השבוע~ יש כמה מהמפגש שאני לא זוכרת
|הכרסשלברט|תמונת השבוע~ שיו כרס! |הכרסשלברט|ומיוחד לפסח!איך היה ליל הסדר? מה קיבלתם?~ 100 שקלים ובושם D: |הכרסשלברט| |הכרסשלברט|הודגש באמצעות הכרס של ברט
|הכרסשלברט|

למעלה