שרשור האוסף המכושף שלי

always be me mc

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifשרשור האוסף המכושף שלי../images/Emo115.gif../images/Emo232.gif

דוד ודילן רצו לראות אז יאללה אני מפרסמת ובתור הודעה חדשה כי אני בהתלהבות
בוא נראה כמה דברים יש לי בבית על מכושפות ואליסה :D

always be me mc

New member
הספרון הקטן שלי - ספוילר ענק לסדרה!../images/Emo232.gif

הספרון הזה שנמצא בין שני ספרים גבוהים ביותר הוא ספרון שקיבלתי בתור מתנת יומהולדת מחברות שנסעו לחו"ל. הספרון מסקוטלנד נראה לי ויש בו כשפים, ציטוטים, מדריך שדים וכאלה.. בקיצור ספר צללים קטן חח המ והסיבה שהוא ספוילר (לכל החדשים פה לפחות) זה בגלל הדמות הג'ינג'ית על הכריכה(המ מעניין מי זו יכולה להיות
)

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

רוצה פרו
אגב הוא באמת כזה קטן או שהספרים האחרים שלידו ממש גדולים?

always be me mc

New member
אוסף ה-DVD שלי(ספוילר לעונה 5 של מכושפות!)

+
עוד פעם בגלל פיגי הזאת? חחח המ הסיבה שיש לי כל כך קצת עונות של מכושפות זה בגלל שעונות 1-4 ו-8 יש לי במלואן על קלטות, עונות 6,7 לא כאלה מעניינות אז כמה פרקים שאהבתי מהן הקלטתי. הו כן ועונה 5 זו העונה האהובה עלי אז איך לא?
ואין תוספות ב-DVD המעפן הזה אבל האיכות הו האיכות
וגם אין הפרדה בין זנב מכשפה חלק א' לחלק ב' (כנ"ל לפרק עם האלות) שני החלקים האלה משודרים ביחד!(אז אם אני רוצה לראות נגיד זנב מכשפה זה לוקח יותר מ-40 דקות) הו וסמולוויל
ראיתם כמה יש לי? חח 1,3,5,7 = כל פעם אני מדלגת על עונה XD וכן אני אוהבת את בת הים הקטנה(גדלתי על זה) למה יש לכם בעיות?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif לוזרית XD

מה בת הים הקטנה עכשיו LOL ולחשוב שאני טרחתי להחביא את הדיוידי של חיבוקי שלי כשצילמתי לך את התמונה של הירוז
הייתי צריכה לשים את זה באמצע
XD

always be me mc

New member
תפסיקי לדבר שטויות../images/Emo232.gif

הסרטים הקלאסיים של פעם היו מתאימים גם למבוגרים חוץ מזה שאם למאריה יש את הסרט בבית שלה אז גם לי מותר :D

always be me mc

New member
הקלטות שלי ../images/Emo122.gif../images/Emo232.gif

הנה תמונה עגומה של מצב הקלטות שלי לפני פסח XD וכן כמעט כל הקלטות שמה של מכושפות
בתמונה : עונות 3,4,8 כמה פרקים מ-6 וגם 7 אני חושבת(כמו הפרק ה-150) המ ולא כל כך רואים את זה אבל יש שמה קלטת שכתוב עליה בתכלת Alyssa Milano אשר שמה אני הייתי מקליטה כל איזכור על אליסה בערוץ E! כמו כן יש שמה גם קלטת עם סיפורי הוליווד - מי הבוס שהקלטתי פעם.

always be me mc

New member
תמונה טיפה יותר עדכנית../images/Emo67.gif../images/Emo232.gif

חלק א' וסליחה על האיכות.. אני צלמת לא משהו XD

always be me mc

New member
חלק ב'../images/Emo232.gif

ועל מה אני מדברת תמונות מעודכנות במעט? לול צילמתי את החלקים האלה לא מזמן בעצם. *נותנת לעצמי כאפה*

always be me mc

New member
עוד אזור מכושף אבל קטן יותר../images/Emo232.gif

והאמת שיש גם כמה קלטות על הוידיאו (ששכחתי בכלל שהן שמה XD) כי ראיתי כמה פרקים מעונה 1 לא מזמן :)

LeAnnDylan

Well-known member
LOL טופ 20 מאריה באמצע הפרק נשמע טוב../images/Emo6.gif

פתאום נזכרתי שגם לי היו פעם מלא קלטות של מכושפות אבל אני חושבת שהן נכחדו אי שם ב-2007 יחד עם הוידאו עצמו
רק ששלי חלקו קלטת עם אס קלאב 7 במקום מאריה

always be me mc

New member
אס קלאב 7 ../images/Emo232.gif

לול מילא אני אהבתי אותם אבל את? מתפלאת עליך! ואין שום מאריה באמצע הפרק. הקלטת מתחילה עם הפרק האחרון של עונה 4 ואז יש את הטופ 20 של מאריה ביחד עם ההופעה שלה מהגראמי והפרק שהיא הופיעה באלי מקביל. כי מה נבזבז קלטת חדשה על פרק בודד? I Don't think so ואם אני רוצה לראות אותו אני יודעת בדיוק איפה הוא
המ ואין לי בעיה עם וידיאו, אומנם האיכות לא משהו אבל זה לא שמכושפות היא יצירת מופת XD חוץ מזה שעשיתי את זה לפני שנכנסתי לעסקי ה-DVD וקניתי חצי מסמולוויל וככה לפחות אני יכולה להקליט כל מיני קטעים על אליסה מ-E!

LeAnnDylan

Well-known member
מה? אס קלאב../images/Emo99.gif את מזה לא מכירה אותיXD

אני הכי ילדה של מוזיקת פופ של שנות ה-90\תחילת שנות ה-2000 כל להקת פופ באשר היא ביחוד אם היא בריטית ומורכבת מבנים/בנות שאי פעם הייתה אהבתי. הכי אהבתי את סטפס ואס קלאב אבל כמובן שאהבתי מאוד גם את הירסיי, 3SL, ליברטי X, איי טינס, בי וויצ'ד, סוליד הרמוני, אקווה, איי 1, גירל טינג, וונגבויז, סקוטצ'' בלפייר, אייץ' וקלייר ועוד מלא אחרים

always be me mc

New member
באמת שאני לא מכירה אותך וזה מפחיד../images/Emo121.gif

+
את בטוחה שאת לא רוצחת סדרתית ?
פי כמה להקות תהיי בריאה
הו כן וגם לי היה משהו עם להקות בריטיות

always be me mc

New member
התאריך לידה של אליסה בחדר שלי../images/Emo232.gif->

מצאתי דרך דיי מקורית לציינו אתם לא חושבים? חח(וכן אני כועסת אם לוקחים לי נעצים משמה חח)

LeAnnDylan

Well-known member
אם לא היית אומרת שזה מספרים לא הייתי קולטת../images/Emo12.gif

את לא חזקה ביצירה הא? XD

always be me mc

New member
היצירה היא לא הבעיה שלי../images/Emo232.gif

זה הצילום
(אם זה היה פוקוס היה יותר ברור)

למעלה