יצרתי ביותר!
A always be me mc New member 5/8/09 #11 הפוסטר היחיד של אליסה שתלוי אצלי בחדר + נמצא בדיוק מאחורי המסך שאני משתמשת בו עכשיו ואפשר לפתוח את הפוסטר ולראות את שאר הגוף אבל אני מעדיפה שיהיה חצי וישאר עטוף ומוגן אה וזו הרגל של מאריה ברקע.. רגל שמהווה חלק מפוסטר ענקי XD
הפוסטר היחיד של אליסה שתלוי אצלי בחדר + נמצא בדיוק מאחורי המסך שאני משתמשת בו עכשיו ואפשר לפתוח את הפוסטר ולראות את שאר הגוף אבל אני מעדיפה שיהיה חצי וישאר עטוף ומוגן אה וזו הרגל של מאריה ברקע.. רגל שמהווה חלק מפוסטר ענקי XD
LeAnnDylan Well-known member 5/8/09 #18 נו מה את מחכה לאישור מיוחד? תצלמי גם את הפוסטר של מאריה |ריר| אגב הפוסטר של אליסה ממש יפה
A always be me mc New member 6/8/09 #24 צילמתי אותה גם ../images/Emo232.gif פחדתי להראות אבל.. בכל מקרה הנה היא עכשיו
A always be me mc New member 5/8/09 #12 ../images/Emo13.gif דף המוקדש לאליסה ביומן הישן שלי../images/Emo232.gif
LeAnnDylan Well-known member 5/8/09 #19 וואי אני חייבת לצלם לך את העמוד שלי ביומן שמוקדש ליומולדת של אליסה. זה היה בתקופת התיכון שהייתי אובססיבית למכושפות, זה חייב תמונה! שלך נראה מזה צנוע יחסית לשלי העמוד של הולי בכלל היה התפרעות תמונות XD
וואי אני חייבת לצלם לך את העמוד שלי ביומן שמוקדש ליומולדת של אליסה. זה היה בתקופת התיכון שהייתי אובססיבית למכושפות, זה חייב תמונה! שלך נראה מזה צנוע יחסית לשלי העמוד של הולי בכלל היה התפרעות תמונות XD
A always be me mc New member 6/8/09 #25 חח באמת שאת חייבת!../images/Emo232.gif ומה את רוצה? הייתי עייפה אחרי ששנה לפני אספתי ציטוטים ממכושפות ושמתי ביומן שלי
חח באמת שאת חייבת!../images/Emo232.gif ומה את רוצה? הייתי עייפה אחרי ששנה לפני אספתי ציטוטים ממכושפות ושמתי ביומן שלי
A always be me mc New member 5/8/09 #13 ודבר אחרון לבינתיים ../images/Emo232.gif../images/Emo26.gif שני קלסרים יש לי : אחד לאליסה ואחד למכושפות. את זה של מכושפות עם כל העיתונים וזה אפרסם אח"כ
ודבר אחרון לבינתיים ../images/Emo232.gif../images/Emo26.gif שני קלסרים יש לי : אחד לאליסה ואחד למכושפות. את זה של מכושפות עם כל העיתונים וזה אפרסם אח"כ
A always be me mc New member 6/8/09 #26 ../images/Emo146.gif הקלפים של מכושפות שהכנתי לי../images/Emo232.gif חשבתי שיהיה נחמד לשחק מלחמה סגנון מכושפות אז בחרתי תמונות ולכל תמונה היה מס' אחר. התמונה של הוליסה(הולי ואליסה מחובקות) היה אס וגם התמונה ליד המפה עם האור הכחול
../images/Emo146.gif הקלפים של מכושפות שהכנתי לי../images/Emo232.gif חשבתי שיהיה נחמד לשחק מלחמה סגנון מכושפות אז בחרתי תמונות ולכל תמונה היה מס' אחר. התמונה של הוליסה(הולי ואליסה מחובקות) היה אס וגם התמונה ליד המפה עם האור הכחול
A always be me mc New member 6/8/09 #27 היומן האחר שלי שבאמת הקדשתי למכושפות../images/Emo232.gif שמתי בו כשפים, תמונות וציטוטים
A always be me mc New member 6/8/09 #30 פה יש ספוילר קטלני לעונה 6!../images/Emo58.gif../images/Emo232.gif
LeAnnDylan Well-known member 6/8/09 #33 זה לא כזה ספוילר כי לא רואים מה כתוב../images/Emo3.gif או שאני סתם עיוורת XD