גמר בראבו!!!!!!
T Tha Best DJ130 New member 27/8/03 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifגמר בראבו!!!!!!../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif
« «AdiDuShA» New member 27/8/03 #2 ../images/Emo179.gifוואי איזה יפה הילדה שרההההההה היא שרה מדהיםםםםם
L LuLi GiRl New member 28/8/03 #4 לא אוהבת אותה כל כך....../images/Emo4.gif../images/Emo31.gif אני אוהבת את הילדה הקטנה המתוקה ששרה: "אם יש לך שמש!" יהיה אותה עוד מעט!
לא אוהבת אותה כל כך....../images/Emo4.gif../images/Emo31.gif אני אוהבת את הילדה הקטנה המתוקה ששרה: "אם יש לך שמש!" יהיה אותה עוד מעט!
L L i R o N u S h New member 28/8/03 #9 לדעתי זה שצריך לזכות הוא זה שרקד אחרון או האחים האלה שרקדו ממש ממש יפה (אלה עם הבגדים הצהובים)
ח חולה על בנחה ופלי New member 28/8/03 #14 ישששששששששש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ישששש יש יש יש יש יש יש רציתי אותו מהתחלהה... יו בחרתי בו הוא היה כזה מושלם
ישששששששששש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ישששש יש יש יש יש יש יש רציתי אותו מהתחלהה... יו בחרתי בו הוא היה כזה מושלם
ג גללללללל New member 28/8/03 #15 באמת מגיע לו!! הוא כזה מוכשר!! למרות שאהבתי גם תמתופפים!! זה היה ממש יפה (חוץ מהפילים.. חחחח)
ח חולה על בנחמין New member 28/8/03 #16 מי שזכה כל כל דומה לילד שאני שונאת שזה פשוט מדהים סתם רציתי לשתף אתכם
מ מ ת ה ע ל ב נ ח ה New member 28/8/03 #17 ../images/Emo175.gifהגיע לו לזכות השנה המתחרים לא היו משהו..וההתלהבות מבראבו ירדה..אבל הוא היה הכי טוב! ויש לי הרגשה,שעדי בר לב-היא הנכדה של המרזכת שלי..ענבר ואולגה,האם זה אפשרי?
../images/Emo175.gifהגיע לו לזכות השנה המתחרים לא היו משהו..וההתלהבות מבראבו ירדה..אבל הוא היה הכי טוב! ויש לי הרגשה,שעדי בר לב-היא הנכדה של המרזכת שלי..ענבר ואולגה,האם זה אפשרי?
מ מ ת ה על פ ל י פ ה New member 28/8/03 #18 לא יודעת! יש הרבה עם שם משפחה בר לב! חוץ מזה נראה לך שלדבורה יש ילדים כל כך גדולים שיהיו להם ילדים גדולים?! לא נראה היא אמרה שיש לה נכדים קטנים שהם תינוקות!
לא יודעת! יש הרבה עם שם משפחה בר לב! חוץ מזה נראה לך שלדבורה יש ילדים כל כך גדולים שיהיו להם ילדים גדולים?! לא נראה היא אמרה שיש לה נכדים קטנים שהם תינוקות!
ח חולה על בנחמין New member 28/8/03 #19 ההתלהבות מבראבו ירדה../images/Emo26.gif בגלל שהתחיל "לא נפסיק לשיר-כוכב נולד " והרבה יותר התלהבו מזה ונטשו את בראבו
ההתלהבות מבראבו ירדה../images/Emo26.gif בגלל שהתחיל "לא נפסיק לשיר-כוכב נולד " והרבה יותר התלהבו מזה ונטשו את בראבו
ח חולה על בנחה ופלי New member 28/8/03 #21 נכוןן../images/Emo45.gif גם משנה לשנה.. יותר נימאס כאילו כמה אפשר 5 עונות.. זה מיצא את עצמו כבר לדעתי .. צריכים לעשות הפסקה של שנה ואז לחזור.. וגם מה קרה אין יותר בראבו איטליה
נכוןן../images/Emo45.gif גם משנה לשנה.. יותר נימאס כאילו כמה אפשר 5 עונות.. זה מיצא את עצמו כבר לדעתי .. צריכים לעשות הפסקה של שנה ואז לחזור.. וגם מה קרה אין יותר בראבו איטליה