אוקי...פירוט../images/Emo9.gif
הגענו (אני דודה שלי והבת שלה) לשערים (משמה נכנסים למקומות ישיבה...) בשעה 7 וחצי
, אחרי ששאלנו אלפי אנשים איך מגיעים לשמה...
ובאותה הזדמנות הכרתי קצת את ראשון לציון
, לקחנו את הכרטיסים (הם שמורים אז צריך לקחת בכניסה
) ועלינו לשער 1, רצינו להכנס, אמרו לנו ששער 6 זה עוד 2 קומות מעלינו
, רצנו לשמה, נכנסו....
זה היה ביציע (למרות שראו מעולה כי העולם קטנציק)
, אני רציתי לרדת למטה כי היו למטה שורות פנויות, קיצר אחרי שיכנוע קצר ירדנו לשורה 2 (שרואים בה מעולה!) (ירדנו אחרי שניסיתי להתפלח לראות את בת דודה שלי ללא הצלחה
), עדי בר לב הסנוביתתת (מזאת אומרת סנובית???הכי סנובית בעולם!!!) ישר יצאה החוצה לחבק ולנשק את כל העולם
וביציע כמה בנות אהבלות צועקות לה "עדייי עדיייי עדייי...." והיא עושה להם שלום
ואז בא מישו ואומר לעדי "הבת שלי מתה עליך והיא ממש מתרגשת לראות אותך" והבת עומדת לידו היא נראת בת 6-7 ועדי הזאתי מנשקת אותה ואומרת שגם היא אוהבת אותה (ולחשה לילדה שגם היא אוהבת את עצמה...ושהיא יודעת שהיא תזכה
, מה שלא קרה
) קיצר הילדה המאפנה עפה משמה, נכנסו לשורה 2, הגיעו אנשים והעיפו אותנו משמה, עלינו לשורה 3 אחרי 2 דקות העיפו אותנו, הגענו לשורה 10 בערך ושמה נשארנו שמה עד סוף התכנית, ראו מעולהה
, קיצרר עלה לבמה איזה מישו מפגר שכל שניה אמר לנו מה לעשות ועדי חזרה למאחורי הקלעים, ושכחתי, לפני שהמישו הזה אמר לנו אז כמה בנות משוגעות עם שלטי ענק של "יוסי אתה הכוכב הבא" וכל השטויות האלה צעקו ליוסי (גם כן סנוב לא רציני) עד שהוא יצא אחרי חצי שנה, והם רצו לחבק ולנשק אותו (זה כלום לעומת מה שהיה בסוף)
קיצר המישו הזה אמר לנו שהתכנית תתחיל עוד 5 דקות, הסביר לנו ששלושה קטעים לא יהיו אמיתיים אלה מצולמים בוידאו ובבית חושבים שזה חיי אז שנעשה כאילו זה חיי, ושנמחא כפיים מתי שעושים לנו סימן, את 2 המנחים (עדן ולאון נראלי) איפרו ולא נתנו להם לנשום, עשו לנו "עוד 20 שניות מתחילה התכנית" "עוד 10 שניות מתחילה התכנית" ככה הרגו אותנו
ואני מתה מצחוק על הפיגור שלהם-כל שניה הם נוגעים לעדן בשיער כדי לבדוק שהוא מושלם והכל...(והוא לא...) ולא נותנים לה לנשום אפילו חצי שניה, קיצר התחילה התכנית וכולם מחאו כפיים...הציגו את כולם וכו'... השיר הראשון היה קצת משוגעת של אתי ביטון והיא דפקה הופעההה היא הייתה כל כך מעולה!
היה לנו למעלה מסך שמראה מה רואים בבית, ויש כל כך הרבה הבדל בין חיי לבין הטלויזיה! פשוט הבדל ענק!!! ~אתי קיבלה אלף מחיאות כפיים והלכה~ הקטע היה חיי לא זוכרת מה היה הקטע השני אז נניח שזה היה של מריה ואח שלה שרקדו ביחד עם בגדים חושפניים ומבחילים ביותר,
זה היה קטע בוידאו, הם היו נחמדים וירדו מהבמה... ואני לא אומרת על ההפסקות של הפירסומות כי אני לא זוכרת מתי היה... העלו פתאום כיסא לבמה בזמן הפרסומות, הבנתי שזה הולך להיות "תנו לגדול בשק" של חיים פסחוב
בקיצור, הוא עלה וקיבל מליון מחיאות כפיים, עשה את השיר, בבית השני בת דודה שלי והלהקה שלה עלו
היה סופר מרגש, ירדו מהבמה, זה גם כן היה חיי... המתופפים היו ממש נחמדים
והקטע שכמעט לא צילמו לכם של האנשים שהלכו בתוך הדברים הכסופים האלה היה כל כך מגניב! ~גם כן היה חיי~ אחר כך, הראו לנו את הוידאו של השיר של עדי בר לב "אם יש לך שמש" ואמרו לנו שבבית חושבים שזה אמיתי אז להתנהג כאילו זה אמיתי
וכן, עדי לא שרה בחיי!!!!!
וכמובן שהיא קיבלה מחיאות כפיים... דרך אגב כל הקטעים של עודד מנשה ושל גלית הזאתי לא חיים אלא צולמו מראש...
. מה עוד היה לנו? אממ יוסי היה, הרקדנים השניים.. אז אני יספר עליהם: הרקדנים השניים הופיעו בחיי
והיו מתוקים ממש! יוסי, דפק הופעה וכל המעריצות המאפנות שצעקו לו כל מיני מחמאות ועשו הרבה רעש חגגו
זו הייתה הופעה חייה, אני חייבת לציין שבטלויזיה עצמה הוא מכוער אבל במציאות הוא חתיךך
... אמממ אחר כך כל הקטע של הנקודות והכל...יוסי ניצח ואחרי שסיימו לצלם כל הבנות רצו אליו (ועליו באותו הזמן) והתמרחו עליו וביקשו חתימות
אמממ, ראיתי את כל החדרים והכל, ואז קורל בת דודה שלי הולכת למלתחה ומסתדרת ואני באתי איתה פתאום מאחורי יוצאת אתי ביטון
היא ממש ממש יפה! ולא דיברתי איתה אבל היא חייכה אלי והלכה... אחר כך הלכתי להגיד לחיים שהוא היה אחלה והכל...הוא ממש חמוד
והוא אמר לי תודה רבה והכל...ואז אחרי שהוא הלך התחלתי לבכותת זה כזה עצובב
אחרי זה ראיתי שניה את מישל שבכתה
אמרתי לה שהיא אחלה והלכנו לחפש יציאה, לא מצאנו אז חזרנו לשמה כי בת דודה שלי אמרה שיש יציאה דרך המאחורי קלעים...אז עצרתי שוב ליד מישל היא בכתה והייתה כל כך מתוקה היא הייתה עצובה כי היא לא עלתה לגמר, אז התכופפתי אליה ואמרתי לה
שהיא מתוקה מאוד, ושאני רוקדת מגיל 4 וחצי ועדיין לא הגעתי למקום מכובד כמו שהיא הגיעה, ושהיא צריכה להיות שמחה ולחייך והכל והחזקתי לה את היד והיא רעדההה, היא בובההה
והכל...ואז היינו צריכות ללכת והלכנו ואמרתי לכולם שלום...וליוסי הזה אמרתי שהוא היה ממש טוב...והוא אמר תודה, והמעריצות שלו שלא נכנסו למאחורי הקלעים מסתכלות עלי כאילו בא להם לרצוח אותי...
קיצר הלכנו, אכלנו פיצה וחזרתי איתה לבית של בת דודה שלי והלכנו לישון...פווו סיימתי
זה היה ארוך, מעניין מי יקרא בכלל...מי קרא?