סיכוםשבועי

באלי גם..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של אביב): אממ לפעמים - שיר השבוע (כללי): Scars Of Life -descending - אלבום השבוע: Scars Of Life - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I lie inside myself for hours and watch my purple sky fly over me - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: שניצל תירס :] - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הפסדתי יום לימודים - משהו שהרס את השבוע: הלימודים החרא האלה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור ת'שבוע -שיר שפתחתם איתו את השבוע: OCTOBER של אוונסנס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

eliavtu

New member
שלא נשתגעעעעעעעעעע...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של אביב): מה הם רוצים מאביב - שיר השבוע (כללי): שילה פרבר - רק לנו, היהודים - תענה לי - אלבום השבוע: אין ספציפי.. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תצלומים ישנים דוהים, הזמן עובר, נזכור אותם.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): פולין. - מאכל השבוע: האוכל האיום ונורא של פולין עעעעע.. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: פולין. - משהו שהרס את השבוע: הגעגועים, המציאות.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר מיוחדץץ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -- -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שלום חנוך - קח לך אישה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מזה משנה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אין לי כוח

אני../images/Emo192.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של אביב): למיושים יש גורל - שיר השבוע (כללי): שיר ישראלי- שלום חנוך - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: מתן - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ורק אני משתכר ולא מתגייס" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא זכור לי - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אחותי חזרה מתיאלנד עם מלא מלא דברים עבורי:) - מאכל השבוע: מקדולנדס - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא זכור לי - משהו שהרס את השבוע: יום יום על הבאר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שתכנס לי משכורת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לסוע לת"א -שיר שפתחתם איתו את השבוע: התירוץ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את אהבת חיי כמו בכל שבוע
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifנמנמ..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של אביב):זוהרים - שיר השבוע (כללי):לא זוכרת
- אלבום השבוע:נמנמ.. אביב ||| - האדם שעשה לכם את השבוע:נופנאפ ושי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"בשבילך, בשבילך, יהיה לנו קשה אך גם מזה נצא.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"ואז בא צייד והרג אותו" "מה? בצ היד הרג אותו?? הא??
" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):קניתי חזיה
- מאכל השבוע:קרמבו:) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:פעולת בנים-בנות מוטרפת שעשינו לחניכים..>< - משהו שהרס את השבוע:עצבים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:נסיעה לעפולה לפתח פילם וכדומה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שסוףסוף אני אסע לישון בגרעין:) [ושבסוף השבוע הוא אשכרה יבוא אליי..] -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד לא שמעתי היום שום שיר
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:המ.. הו, וואו. אני משתוקקת לראות הרבה אנשים.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):עדי יא גזר מעצבן שכמותך! נגנב [אם אפשר לקרוא לזה ככה..] מפורום היהודים.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifרק בשבילך..../images/Emo9.gif וזו אפילו לא

סתם תמונה מהרשת..
זה היה פשוט.. וואו!
[ואני פחדנית בטירוף:S]

אממ...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של אביב): היו הרבה, עשיתי סוג של קאמבק ל"זוהרים" אחרי הרבה זמן שלא שמעתי. - שיר השבוע (כללי): Jesus Of Suburbia של Green day. - אלבום השבוע: חלולים. - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מה שעבר בטח שלא יחזור, גם אתה תעבור". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הייתי בים אחרי הרבה זמן שלא הייתי. - מאכל השבוע: - - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הייתי בים ולא הייתי כל השבוע בביצפר! - משהו שהרס את השבוע: הרבה דברים =/ . השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שש' תחזור מפולין. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי שבוע נורמלי. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: "הרואין". - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: -

למעלה