סקר מספר <לא זוכר>

dors

New member
למעשה זה היה גברים עושים ביד

אבל לא'משנה...

claimbing

New member
נו בסדר...לא נורא..אני לא עוקב כבר

אתה רואה כ"כ הרבה סרטים כאלה ביום..אני כבר לא זוכר ת'שמות..

Mapisto

New member
הממ

1.לא פגשתי אפחד. 2.קצת מחשבים, קצת אידאולגיה. 3.דגון נבלע ע"י הMSDN. 4.לא. 4.כן 6.ילדה קטנה ומעצבנת. 7.כן 8. לא יודע אם האקט הזה נחשב לסקס אבל הוא היה לפני הממ 3 חודשים. 9. לא מתפשר. 10. לא. 11. לא זוכר. 12 יש לי חיים ואני פעמיים בשבוע בבריכה. 13 הממ זה לא משנה. 14 carry של סטיבן קינג.

אוריקס

New member
התשובות שלי

מי הראשון שפגשת מהפורום? בגלגול הקודם ישבתי לקפה ועוגה עם הילדה באיזה פורומים אחרים אתה כותב קבוע? ASP, ASP חברתי. האם אתה חושב שצריך לסגור את הפורום החברתי? לא
האם אתה יודע לאן דגון נעלם? הוא נעלם דווקא כשאני באתי - אז תעשו 1+1
האם שמת לב בכל הסקרים הילדה אמרה שהשפוי האחרון הוא זה שהיא הכי אוהבת (אין לי כח לחפש לינקים)? ברור. מה אתה חושב על זה? (יש בינהם משהו? ) נו בוודאי. האם אתה חושב שבראש של ערן יש מקום לעוד משהו חוץ מסקס? אולי האם אתה יודע מי זאת לאקי? בוודאי, מנהלת פורום כלבים לשעבר וכותבת ASP מוכשרת בהווה מי חבר הפורום האחרון שפגשת? את הילדה לקפה, ועוגה לא טעימה סיילם דיקטטור? לא רואה אותו איקס על דור? נו בוודאי
מה אכלת לארוחת צהרים? אורז, קציצות, אפונה. תן שתי עובדות שאף אחד לא יודע עליך. יש לי כלבות כתומות שלא מחליקות בלבן קיץ או חורף? קיץ דהההה מה הספר האחרון שקראת? איך הוא? שפת SQL ובסיסי נתונים טבלאיים - עקרונות ועיצוב מאת רק הייפרמן. חרא ספר, לא היה לי כוח להתעמק בו יותר מידי.

יאללה בוקר אין מה לעשות...

מי הראשון שפגשת מהפורום: ארז(שדון) מוטי(ספיישל) והמ... שכחתי מי היה השלישי... בכל מקרה אחר כך איקסי ואז אלעד. באיזה פורומים אחרים אתה כותב קבוע: 130,156,526 האם אתה חושב שצריך לסגור את הפורום החברתי: לא. נחמד פה. האם אתה יודע לאן דגון נעלם: יש לי כיוון כללי. האם שמת לב בכל הסקרים הילדה אמרה שהשפוי האחרון הוא זה שהיא הכי אוהבת (אין לי כח לחפש לינקים): כן מה אתה חושב על זה: שתיהנה. יש בינהם משהו: אם כ אז שיהנו. האם אתה חושב שבראש של ערן יש מקום לעוד משהו חוץ מסקס: אני יודע בביטחה שלא. האם אתה יודע מי זאת לאקי: הכלבה של שכן שלי. מי חבר הפורום האחרון שפגשת: כל אלו שהיו במפגש בעזריאלי. סיילם דיקטטור: לא. סתם מוזר. איקס על דור: ס'תכלו בחתימה שלי. שאלות אישיות מתי זיינת בפעם האחרונה: פי... הרבה זמן לא יצא לי לפגוש את החברה בגלל מבחנים וצילומי סרטים ככה שאיזה שבועיים ביום שישי. תן שלוש תכונות עליהן אתה לא מוכן להתפשר בבן/בת זוג: תימניה, בעלת ראש פתוח, חרמנית. עשית פעם סקס עם מישהו באותו מין שלך: אנאלי נחשב
אז כנראה שלא. מה אכלת לארוחת צהרים: עכשיו בוקר. תן שתי עובדות שאף אחד לא יודע עליך: ברגע זה אני לובש בוקסר שכתוב עליו dog ושאני בעמוד 223 באחד מספרי רומח הדרקון. קיץ או חורף: ברור שחורף. מה הספר האחרון שקראת: אגדות רומח הדרקון - עת התאומים. איך הוא: סבבה. קריאה נעימה.

Terminal Frost

New member
גמני גמני

שאלות פורומיות מי הראשון שפגשת מהפורום? אפאחד. באיזה פורומים אחרים אתה כותב קבוע? תכנות ASP/PHP האם אתה חושב שצריך לסגור את הפורום החברתי? לא האם אתה יודע לאן דגון נעלם? לא, וחבל שהוא נעלם האם שמת לב בכל הסקרים הילדה אמרה שהשפוי האחרון הוא זה שהיא הכי אוהבת (אין לי כח לחפש לינקים)? לא כל-כך מה אתה חושב על זה? (יש בינהם משהו? ) לא כל-כך מעניין אותי האם אתה חושב שבראש של ערן יש מקום לעוד משהו חוץ מסקס? לא יודע מי זה ערן האם אתה יודע מי זאת לאקי? מישהי מהפורום מי חבר הפורום האחרון שפגשת? אפאחד סיילם דיקטטור? אולי איקס על דור? למה? שאלות אישיות מתי ז***ת בפעם האחרונה? אתמול תן שלוש תכונות עליהן אתה לא מוכן להתפשר בבן/בת זוג - כיעור עשית פעם סקס עם מישהו באותו מין שלך? לא מה אכלת לארוחת צהרים? עדיין לא אכלתי תן שתי עובדות שאף אחד לא יודע עליך - אם אף אחד לא יודע, אז גם אני לא יודע קיץ או חורף? חורף. מה הספר האחרון שקראת? "פרא", גבי ניצן איך הוא? מצויין! מומלץ

חוצפאי

New member
עכשיו תורי../images/Emo35.gif

שאלות פורומיות
מי הראשון שפגשת מהפורום? אלעד'לה
באיזה פורומים אחרים אתה כותב קבוע? באפחד
האם אתה חושב שצריך לסגור את הפורום החברתי? חס וחלילה
האם אתה יודע לאן דגון נעלם? אין לי שמץ...
האם שמת לב בכל הסקרים הילדה אמרה שהשפוי האחרון הוא זה שהיא הכי אוהבת (אין לי כח לחפש לינקים)? אהמ אהמ... היא שלי
מה אתה חושב על זה? (יש בינהם משהו?
) חסר להם שכן
האם אתה חושב שבראש של ערן יש מקום לעוד משהו חוץ מסקס? סיכה לא תכנס שם.
האם אתה יודע מי זאת לאקי? אין לי שמץ. בטח הכלבה של מישוּ.
מי חבר הפורום האחרון שפגשת? אלעד'לה.
סיילם דיקטטור? דה.
איקס על דור? תמיד
על דוֹר
שאלות אישיות
מתי ז***ת בפעם האחרונה? ביום ראשון, אני חושב?
תן שלוש תכונות עליהן אתה לא מוכן להתפשר בבן/בת זוג. חוּשוּמוֹר, כנות, יופי.
עשית פעם סקס עם מישהו באותו מין שלך?
מה אכלת לארוחת צהרים? היום? מרק אפונה וספגטי עם בולונייז.
תן שתי עובדות שאף אחד לא יודע עליך. אמאמאמאמ... אין לי שמץ
קיץ או חורף? ברור שחורף
מה הספר האחרון שקראת? איך הוא? "אניהו" של אתגר קרת. מייצוין ומצחיק.

גם לי מותר...

מי הראשון שפגשת מהפורום? מוטי ואז גלעד (בהפרש של 4 מאיות) באיזה פורומים אחרים אתה כותב קבוע? ASP האם אתה חושב שצריך לסגור את הפורום החברתי? לא האם אתה יודע לאן דגון נעלם? כן! הוא קנה אי פרטי וטס לשם האם שמת לב בכל הסקרים הילדה אמרה שהשפוי האחרון הוא זה שהיא הכי אוהבת (אין לי כח לחפש לינקים)? לא ממש מה אתה חושב על זה? (יש בינהם משהו? ) דההההה האם אתה חושב שבראש של ערן יש מקום לעוד משהו חוץ מסקס? כמעט ולא האם אתה יודע מי זאת לאקי? לא מי חבר הפורום האחרון שפגשת? מוטי (זוכר באוטובוס)(
זה לא נשמע טוב) סיילם דיקטטור? ממש..... כן איקס על דור?
שאלות אישיות מתי ז***ת בפעם האחרונה? חסוי תן שלוש תכונות עליהן אתה לא מוכן להתפשר בבן/בת זוג חמודה, שקטה ונמוכה עשית פעם סקס עם מישהו באותו מין שלך? מה אכלת לארוחת צהרים? לחוח תן שתי עובדות שאף אחד לא יודע עליך: קיץ או חורף? קיץ מה הספר האחרון שקראת? איך הוא? מי זוכר? זה היה לפני כמה שנים.

למעלה