סקר

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifסקר../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

באיזה גיל נפגשתם? באיזה גיל התחתנתם? האם היו לכם פרידות באמצע? לכמה זמן?

uti

New member
אנחנו...

נפגשנו שאני בת 20 והוא בן 26,
התחתנו אחרי 4 שנים (כמעט) אני 23.99 והוא 29 וחצי
פרידה באמצע של שלוש שעות אחרי חצי שנה....היה מאוד עצוב במשך כל שלושת השעות האלה בכיתי

mey23

New member
היי אני פעם ראשונה כאן..נעים מאוד

הכרנו שאני הייתי בת 17 והוא היה בן 19...התחתנו אחרי 5 שנים...היו לנו כמה מריבות אבל ללא פרידות...מיי

מיכלכהן

New member
נפגשנו כשאני הייתי בת 15.5

והוא בן 17 היו שתי פרידות של כמעט שנה כל אחת, בזמן שהיינו בצבא.. חזרנו סופית כשהייתי בת 21 התחתנו כשאני בת 25 והוא בן 26.5 מאוהבת בו מאז שהייתי ילדה קטנה וזה רק הולך ומשתבח.. היי היידי, מה איתך???

poogi27

New member
10 שנים יחד לפני החתונה

ממש כמונו . היום בני 27 והוא 28. עוד חודש פחות 3 ימים החתונה. בגיל 20 פרידה אחת שבאה מיוזמתו למשך חודשיים. אח"כ הוא חזר אלי ומאז אין פרידות רק מריבות קטנות (על שטויות כמובן)

איילתי

New member
אצלנו...

הכרנו כשאני כמעט כמעט בת 17 והוא בן 22 וכמה חודשים. התחתנו אחרי ארבע שנים וטיפה כשאני בת 21 וקצת והוא אוטוטו בן 27. ו.... אף פעם לא נפרדנו
טוב או לא טוב, זה מה שהיה...

סמיילי22

New member
אצלינו

נפגשנו כשבועיים לאחר יום נולדת ה19 והוא היה בן 27 וכמה חודשים. התחתנו כשאני בת 23 (וחודשיים
) והוא 31. פרידות באמצע? ריב מאוד חזק שבמהלכו נפרדנו ל... שעה, שהייתה שעה מאוד קשה...

Ronnie*

New member
כשנפגשנו... ../images/Emo23.gif

אני הייתי בת 18 (באמצע הבגרויות) והוא בן 19 (לפני גיוס, אחרי י"ג). כשהתחתנו (במרץ השנה) הייתי בת 26. לא היו לנו פרידות...

shelycat

New member
אנחנו...........

כשנפגשנו לראשונה הייתי בת 21 וקצת ועמית חגג שבוע אחרי שנפגשנו יום הולדת 22 (יש בינינו הפרש של 10 חודשים בדיוק-עמית טוען שהוא יצא לעולם לא ראה אותי, אז הוא "הזמין" מה מפס הייצור אחת "שלי" ואחרי 10 חודשים הגעתי) התחתנו כשאני הייתי בת 24 וקצת ועמית היה בן 25 וקצת. מהרגע הראשון שידענו שזה זה ומעולם לא נפרדנו.

danonit

New member
אצלנו ../images/Emo23.gif

הכרנו בשנה א´ ללימודים, אני הייתי בת 21 והוא בן 23. בשנה ד´ נהיינו חברים אחרי שעבדנו ביחד בערך שנה (אני 24, הוא 26) התחתנו כמה חודשים לפני שלי מלאו 28 ולו 30. לא היו לנו שום פרידות באמצע ואף ריב משמעותי...

keren1877

New member
אנחנו...

"נפגשנו" בגיל 19 - כלומר, בגיל 19 התחלנו לצאת. למדנו קודם באותה שכבה בתיכון, ככה שאנחנו מכירים כבר מגיל 14..., והחתונה בעוד חצי שנה, ככה שאנחנו כבר 6 שנים יחד, מתוכן- 3 שנים וקצת של מגורים משותפים...

אתי@

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

כשנפגשנו הייתי בת 18 וחצי והוא היה קצת אחרי 20. התחתנו - אני הייתי בת 25 והוא קרוב ל-27. פרידות - פרידה ראשונה לשבוע, והשניה לחודש. לא זוכרת מתי.

nikit1

New member
אנחנו../images/Emo23.gif...

כשנפגשנו אני היתי בת 21 והוא בן 23 וכשהחתחנו היתי בת 23 והוא בן 25. פרידות לא היו...

dorlim

New member
ואנחנו ../images/Emo99.gif

כשנפגשנו הוא היה בן 23 ואני בת 25
התחתנו אחרי קצת יותר מארבע שנים כשאני הייתי בת 29 והוא בן 27 פרידות לא היו (מילואים, לא נחשבים...) אבל שתי מריבות רציניות כן

שמופית

New member
מזדהה בקטע של הפרידות והמריבות...

אנחנו נפגשנו כשאני הייתי בת 29 והוא בן 25. התחתנו אחרי שנה ו-3 חודשים. לא נפרדנו אבל היו לנו 2 מריבות (אמנם כולה יום-יומיים של כאסח, אבל בשבילנו זה יותר מדי... אנחנו לא אוהבים לכעוס אחד על השני...).

הכרנו כשותפים לדירה...../images/Emo23.gif

בגיל 24 והוא 31 הגעתי (ממש במקרה) לראות דירה שהופיע בלוח העיר ומיד הלכתי לראות את הדירה. הדירה לא מצאה חן בעניי, אבל הוא כן (וגם אני בענייו)
, אז הלכנו ביחד לחפש דירה עם המון המון.....
.

kisses

New member
../images/Emo99.gif

הכרנו כשאני הייתי בת 21 והוא בן 20 התחתנו אני בגיל 24 הוא 23 מריבות אף פעם לא. פרידות רק בגלל שהוא גר באנגליה ואני בישראל

מאי26

New member
אנחנו מכירים עוד מאז שהייתי

בת 14, כי הוא היה תלמיד של אמא שלי בבית הספר
אחר כך הכרנו שנים, אבל לא יותר משלום - שלום, באיזשהו שלב נהיינו ידידים, ובסוף נהיינו חברים קצת לפני שאני הייתי בת 25 והוא בן 29. התחתנו קצת לפני גיל 27 שלי ו-31 שלו. היו מריבות, כמובן (מה לעשות... תמיד יש) אבל לא פרידות.

התשובה שלי

נפגשנו כשהייתי בת 17.5 ועמית בן 18 וקצת. התחתנו כשהייתי בת 24. ביום בו חגגנו 4 שנים נפרדנו. במשך חודש וחצי לא התראנו (דיברנו בטלפון, בכינו, כתבנו מכתבים... וחלק מהתקופה אני נסעתי ללונדון כדי להתרחק). אחר כך היינו יחד- אבל לא רישמית. יזיזים. את זה סחבנו כמעט שנה, ואז נמאס לי- אמרתי לו שאין לי כח לזה. או שאנחנו זוג או שלא. חודשיים לא ראיתי אותו, ואז הוא הופיע לי מתחת לבית. מתגעגע. ואז חזרנו סופית. פחות משנה אחר כך נישאנו, והיום אנחנו 9 שנים יחד. אגב- הפרידה הזו הייתה מתבקשת מבחינתי- כבת להורים גרושים הייתי חייבת לבדוק אם זו אהבה או הרגל. וזה עשה לנו רק טוב.

M25

New member
אני ועמית

אני ועמית (למי שקרא את הסיפור שלי) הכרנו בגן חובה, הקשר בנינו התנתק ונפגשנו (ע"י מכירה של שנינו) שנית בגיל 20. אז בגיל 20 נפגשנו ובגיל 24 וחצי התחתנו. לא היו לנו פרידות, הכי הרבה היה ריב קטן שלא דיברנו חצי יום וגם זה היה יותר מדי.

למעלה