סקר

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אנחנו הכרנו לפני פחות משנה

אחרי שבועיים התנחלתי אצלו..... (גרתי בדירה שכורה עם שותפות דוחות) ולו הייתה דירה לבד...... התחלנו לצאת בדצמבר (אוטוטו שנה שאנחנו מכירים) ובאוגוסט התחתנו ....... לא נרשמו פרידות באמצע..... היום הוא נטש אותי לטובת צה"ל פעם ראשונה מאז שהכרנו שאני לא אראה אותו הרבה זמן........

SHIRIE

New member
אנחנו

נפגשנו שאני הייתי קצת אחרי השחרורו עוד לא בת 21 והוא היה חייל בן 19 וחצי. יחד היינו 7 שנים וחודשיים כשהתחתנו לפני 3 חודשים - אני הייתי קצת לפני גיל 28 והוא בן 26 וחצי.

אצלינו זה היה זריז.

נפגשנו כשאני הייתי בת 26 והוא כמעט 25 (!) והתחתנו אחרי פחות משנה כשאני הייתי 27 והוא 25 וקצת.

נופר30

New member
ואנחנו

אנחנו הכרנו כשאני הייתי בת 29.5והוא חגג כמה ימים לפני יום הולדת 33 התחתנו אני בת 31 וכמה חודשים והוא 34.5 נפרדנו לאחר חצי שנה למשך חודש ( ולא בגלל מריבה )ואז הוא גילה שבעצם הוא אוהב אותי וחזרנו מעבר לזה לא היו פרידות ( אין אצלנו צבא ) חוץ מלפני חודשיים לשבוע כשהוא נסע לאיטליה ( וזה היה יותר מידי )

fila

New member
ואנחנו../images/Emo23.gif

נפגשנו כשהייתי בת 22.5 והוא היה בן 32 . התחלנו לצאת כשהייתי קצת אחרי 23 , התחתנו לפני יותר משנה אני הייתי 26 והוא 35+. היו לנו פרידות כואבות מאוד האחת של כמעט 3 חודשים והשניה 10 ימים, שבמהלכן שמרנו על קשר מסוים
ובסופו של דבר חזרנו לתמיד...

אצלנו ...

נכרנו שאני הייתי בת 20.5 והוא כמעט 22 התחתנו לאחר 3 שנים . לא היתה פרידה מעולם ומקווה שכך ימשך. היו פה ושם מריבות קטנות שלא דיברנו איזה שעה פה ושם ....

daldan

New member
אנחנו... ../images/Emo9.gif

נפגשנו לפני שנה וחצי, הוא היה אז בן 33 ואני בת 28, התחתנו לפני שלושה חודשים כשאני בת 29 והוא כבר בן 35 (התחתנו שלושה ימים לפני היום הולדת שלו, אז זה נחשב כבר... לא?)

אצלנו זה אחרת...../images/Emo8.gif

ניפגשנו אם זיכרוני אינו מטעה אותי בערך ההיתי בת 24 והוא בסביבות 28 ההינו ידידים למשך שנה אולי קצת יותר. אח"כ חברים משהו כמו 1/2 שנה ואח"כ קבענו חתונה 14/3/02 כשהתחתנו ההיתי בת 25.5 והוא 29.3 מריבות קורות לפעמים אבל מייד מתפייסים פרדות זה קורה כל יום א´ בבוקר ומתראים אחרי מס´ ימים, כשהבעל חוזר מהבסיס (איש קבע).

Hadar p

New member
הכרנו בצבא, התחלנו לצאת כשאני

הייתי בת 19 ומשהו הוא היה בן 20 ומשהו.... עברנו לגור ביחד כשאני הייתי בת 21 ומשהו הוא היה בן 22 וחצי התחתנו כשאני הייתי 10 ימים בת 24 הוא בן 25 וחצי... \ לעולם לא נפרדנו אפילו לא לשניה

אמיקה

New member
לא זוכרת מתי נפגשנו לראשונה

סביר שזה היה בסיבות גיל 4 שלי (אז בת-דודה שלי עברו לגור בשכנות למשפחה שלו, בערך), מדי פעם הייתי רואה אותו פה ושם בתור "אח שלי.." , אח"כ הוא התחיל איתי פעם ראשונה בערך בגיל 17, אח"כ נפגשנו במכינה, לפני בערך 8 שנים ואז ליבלב הרומן, נפרדנו לכמה שנים, בסוף נפגשנו שוב, ומאז לא נפרדנו. נישאנו לפני עוד מעט 3 חודשים..

תוכי

New member
אז ככה...

התחתנו בגיל אני 25 פחות חודשיים והוא 27+ 4 חודשים הכרנו כשהייתי בת 22 והוא 24 לא היו לנו פרידות לשום זמן ולשום תקופה

ג טלי

New member
אנחנו נפגשנו לפני שנתיים וחצי

אני הייתי בת 22 וחצי והוא בדיוק בן 25, התחתנו לפני חודש ורבע ולא נפרדנו לרגע מאז שהתחברנו... הפרידה הכי גדולה היא הנוכחית , כשהוא במילואים המגעילים האלו לשלושה שבועות.

נפגשנו

כשאני הייתי בת 27 והוא בן 25 התחתנו כשהייתי בת 28 והוא 26 ולא היו לנו פרידות ושלא יהיו כאלו אמן

אצלנו זה סיפור של שנים...

דיברנו בטלפון 9 חודשים לפני שנפגשנו (חבר העביר מספרי טלפון) ואחרי שנפגשנו, תוך שבוע החלטנו שזה זה. אני הייתי כמעט בת 16 והוא כמעט בן 18. מאז עברו 8 וחצי שנים ולפני חודש התחתנו... ולא נפרדנו מעולם, למרות שהיו זמנים קשים (צבא למשל), אבל אנחנו כמעט לא רבים, לפחות לא על דברים חשובים. אפשר להגדיר זאת כאי-הסכמות...

למעלה