D DIRRTY New member 5/8/03 #66 ../images/Emo41.gifהשער האחרון../images/Emo41.gif טוב חברים אני מקווה שזה ישכנע כמה ממכם שחוץ מלהיות מטורף,חולה נפש וכו אני גם תורם וצחי במקרה ולא תבחר אותי לפורמיסט השבוע אני פורש מהפורום ומתנחל בפורום של סאדם "יהודי עירק"
../images/Emo41.gifהשער האחרון../images/Emo41.gif טוב חברים אני מקווה שזה ישכנע כמה ממכם שחוץ מלהיות מטורף,חולה נפש וכו אני גם תורם וצחי במקרה ולא תבחר אותי לפורמיסט השבוע אני פורש מהפורום ומתנחל בפורום של סאדם "יהודי עירק"
D DIRRTY New member 5/8/03 #71 הנה הכתובת פורטל אימברוליה העמוד (שורה לפני אחרונה שער לפני אחרון בשורה - אולי הם חיפשו בגוגל ונכנסו לפורום שלנו חחחח)
הנה הכתובת פורטל אימברוליה העמוד (שורה לפני אחרונה שער לפני אחרון בשורה - אולי הם חיפשו בגוגל ונכנסו לפורום שלנו חחחח)
H Human Nature New member 5/8/03 #72 LOL. |טל| |צלב| בהתחלה חשבתי שהתכוונת לאתר איטלקי אחר של נטלי, ששלחתי לו אתמול בלילה אי-מייל שמבקש את הקרדיט המגיע לי ולצחי (הוא שם וגם התנצל על אי-מתן הקרדיט ). טוב, נו, שלחתי גם לפורטל אימברוליה אי-מייל
LOL. |טל| |צלב| בהתחלה חשבתי שהתכוונת לאתר איטלקי אחר של נטלי, ששלחתי לו אתמול בלילה אי-מייל שמבקש את הקרדיט המגיע לי ולצחי (הוא שם וגם התנצל על אי-מתן הקרדיט ). טוב, נו, שלחתי גם לפורטל אימברוליה אי-מייל
T Torn New member 5/8/03 #74 ../images/Emo12.gifדירטי../images/Emo12.gif כל הכבוד אחי, וואלה שרשרת את כל השערי מגזינים שהיא הופיעה בהם אי פעם... אין אתה תותח ותביא לינק לאתר שלך אני רוצה לראות איך עובד הדף שעשיתי לך אתמול .
../images/Emo12.gifדירטי../images/Emo12.gif כל הכבוד אחי, וואלה שרשרת את כל השערי מגזינים שהיא הופיעה בהם אי פעם... אין אתה תותח ותביא לינק לאתר שלך אני רוצה לראות איך עובד הדף שעשיתי לך אתמול .
D DIRRTY New member 5/8/03 #75 ../images/Emo12.gif3יח3וחה../images/Emo2.gif לא תעשה אותי פורמיסט השבוע ואני יקטול לך תזרע
T Torn New member 5/8/03 #76 אבי../images/Emo6.gif תראה איזה קרדיט קיבלנו למטה http://members.xoom.virgilio.it/_XOOM/imbrugliaweb/revistas_02.html אנחנו היחידים שקיבלנו קרדיט, מתוך 100 תמונות לפחות
אבי../images/Emo6.gif תראה איזה קרדיט קיבלנו למטה http://members.xoom.virgilio.it/_XOOM/imbrugliaweb/revistas_02.html אנחנו היחידים שקיבלנו קרדיט, מתוך 100 תמונות לפחות