SWEET ANAT

reneg

New member
אז...

את משריינת לי את מחר בערב? אקח אותך למסעדה רומנטית ויוקרתית (מי המליץ פה מקודם על מקום זול?
)ונחגוג ?

האמת.....

אולי אני אהיה קצת תפוסה אבל אמרתי לך היום ,יום ראשון,14/7 אתה מוזמן לבוא..................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיצר לילה טוב!!!! חחחחחח התייאשתי...
LOVE ענת(שחוגגת היום מומולדת
).

tygger

New member
את מתיאשת מוקדם מדי ילדה.

יום הולדת שמח לך. נשמע כאילו היתה לך אחלה חגיגונת בים.

כן..../images/Emo6.gif

באמת היתה אחלה חגיגה!!!!!!
ואני מתייאשת כי אני מתה מעייפות ומחכה לי היום עוד יום ארוך.... היום הולדת הזה לא נגמר
חחחחחחח....יום זה הרשמי.....דרך אגב מה התאריך העברי היום????
LOVE ענת(שחוגגת היום מומולדת
).

tygger

New member
התגעגעתי, אז באתי.

אני רואה שלו חסר לכם אידיוט... סתם. למה לא היית אתמול אחינו? ענתוש, תלכי לישון, כדי שתוכלי לנצל את יום המחר עד תומו. אני בטוח שעוד אנשים יאחלו לך הרבה מזל"טים (וכל מיני בוינגים). RENEG, שיהי לילה. אני זז לי, יש לי שיחה צפופה עוד מעט בסלון ביתי. איזה סיוט זה עומד להיות. דיווחים מחר כך. או שתשאל את נוAה.

reneg

New member
../images/Emo13.gif

הייתי עסוק אתמול...
שיחה צפופה? קרה משהו? לילה טוב...

בוקר מקסים ו......./images/Emo51.gif ../images/Emo8.gif

איזה כיף להתעורר לבוקר כזה כשמקבלים חיבוק גדול מאמא והמון אהבה!
כן,אז אני בת 19 היום...ואו האמת?! קשה לי להתרגל לזה.....
המשך יום מקסים ואחלה שבוע לכולללללללללללללללללם!!!!!!!!!!!!! LOVE ענת(שחוגגת היום מומולדת!!!!!
).

GALI02

New member
ענתי מזלטי"ם ../images/Emo65.gif

שיהיה לך יומהולדת 19 הכי שבעולם. תהני מכל רגע... שנה הבאה החלפת קידומת יש לך עוד שנה לגיל הטיפשעשרה... אז שיהיה לך ולכולם יום מקסים
גילי

raistlin23

New member
מזללללללללל טוף!!!!!!!!!

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE טוב דבר ראשון אני חייב לומר ולהקדים - לא לא חזרתי לפורום - אני לא מאלה שאומרים שלום וחוזרים אחרי יומיים :) מה שכן הייתי חייב אבל חייב לאחל מזל טוב לילדה הכי מתוקה בפורום!!!!!! אז ענתי אני יודע שכבר אמרתי לך מזל טוב אבל נגיד את זה שוב !!!! :) תעשי חיים - כי זה הכי חשוב ותדעי שגיל 19 זה גיל מדהים - התקופה הכי יפה שהייתה לי בחיים!!!!! ושוב פעם במיוחד בשבילך - WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE חולה עלייך רייסטלין שקפץ לביקור במיוחד כדי להגיד לענתי מזל טוב!!!! :) רייסטלין עזב את הבניין והפעם לתמיד!!!! ( שמעת את זה ענתי לתמיד !!!! )

שששששיייייייקקקקקקקקההההה

אתה יודע שאני פשוט חולייייייייתתתתתתת עליך!!!!!!!!! ואני מאוד מאוד מתגעגעת אליך פה!!!!
(את זה אתה כבר יודע....) שיהיה לך שבוע מקסים ומצ´גע!!!!!!
{*
*} weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
תודה שייקה!!!
LOVE ענת(שחוגגת היום מומולדת......!!!!!
).

../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif

הרבה אושר והרבה פרחים שמחה ששון והרבה חברים שתהיי מאושרת ותהיי אהובה מאחל לך מזל טוב ולכי למסיבה! הגמד

איזה משורררררררר../images/Emo13.gif

חחחחחח תודה רבה מתוק!!!!!!!
LOVE ענת(שחוגגת היום מומולדת!!!!!
).

למעלה