יום רביעי!-עוד חדשות מקפליי

Little McMickey

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifיום רביעי!-עוד חדשות מקפליי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם פהההההה חדשות מקפליי כי אני לא יודעת אם בשרשור ההוא תראו את זה בכלל וזה... הנה עוד כמה אודיו של השירים החדשים: האקוסטי של DO YA: http://w15.easy-share.com/1700848274.html המילים של השיר מצורף בקובץ של פנקס רשימות
הנה עוד אודיו של EVERYBODY KNOWS: http://w15.easy-share.com/1700848122.html אולי הם יותר טובים אולי לא... לא בדקתי חח הקליפ של ^^: http://w15.easy-share.com/1700848857.html האודיו"Point Of View - Live @ Olympic Studios: http://w17.easy-share.com/1700854145.html הוידאו:point Of View - Live @ Olympic Studios: http://w17.easy-share.com/1700854886.html ראיון עם דאגי לרדיו: http://www.youtube.com/watch?v=hmIFpdrQRUM ראיון עם הארי ב- digital spy: http://www.digitalspy.co.uk/music/a106544/mcfly.html תהנו
עכשיווווווו אני עכשיו מפספסת את הבגרות החוזרת באנגלית של שאלון E בגלל הפאקינג אדריכלות שנאי צריכה לסיים.. לא חשוב.. אני חושבת ש-E הלך לי טוב פעם שעברה.. אז למה לפספס FREE TIME על המחשב של ביצפר?
FUN FUN FUN ווווגםם מצאתי שמלה לנשףףףףףף ואואואו איזה כיף.. הנשף שלי ביום שבתתתת ומזל שמצאתי שמלה.. רק אתמול מצאתי מבת דודה שלי.. החהח ללא כסףףףף הכי טוב. אז אתן יודעות מה לעשות- ספרו על היום שלכן... שפכו הכל.. שאלה יומית: אם הייתן יכולותצ לחזור לכל גיל.. לאיזה יל הייתן חוזרות ולמה? זו הייתה השאלה שלי בבגרות באנגלית היום.. של החיבור.. כתבתי שאני רוצה לחזור לגיל 14....
היה כיף בכיתה ט' מהה! XDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אני כבר מאוהבת באלבום הזה ../images/Emo99.gif

תודה על הגרסא היותר טובה של Do Ya ועל המילים שלו (כי אלה הדברים היחידים שלא היו לי
) וואו אני חורשת על ה3 שירים האלה ועל הדמו כמו החיים XD
אממ היום יש לי יום חופש כי אתמול הייתה מסיבה לשכבה באיזה מועדון אבל לי ולחברות שלי לא היה סבלנות ללכת XD אז אממ אני עכשיו מכינה קולז' כזה עם מלא תמונות יפות
שזה יהיה מוכן אני אשים תמונהD: שאלה יומית
הייתי חוזרת ליסודי, כיתה ו' ככה.. כי היה לי תבצפר הכי שכונה בעולם ורק עכשיו אני קולטת איך לא ניצלתי את זה כמו שצריך.. וגם זה גיל כיף כזה לוידעת חח ומה כולם אומרים שכיתה ט' כיפית? זה השנה הכי מיותרת שהייתה לי
טוב אולי בגלל השביתה...

Simple Girl 175

New member
../images/Emo226.gifאני.פאקינג.מאושרתתת@#$%^&*

גאד.. כלכך הרבה דברים טובים קורים לי ואותו בחיוך הגדול והמפגר לא עוזב [ואנסי וברוקייק כבר מכירות את החיוך הזה |מסמיק|] בוא נתחיל עם זה שבשישי ואנסי וברוקייק היו אצלי והיה כלכך מצחיק!!! אחרי זה רואים שהיטס החליטו להיות ממש מגניבים ולשים הרבה את OFTR [שכלכך התמכרתי אליוו
]
וגם היום ראיתי שדיברו עליהם בהיטס הפינת הדקה הזאת של 'NEW MUSIC' ולא רק שמקפליי משתלטים על היטס.. האחים ג'ונאס [אהבת חיי השנייה- אחרי מקפליי] החליטו להשתלט על ערוץ ג'טיקס [הישראלי!] ושמו את השיר SOS, כשראיתי את זה לא ידעתי עם לצחוק או לכבות.. אז החלטתי להתחרפן. בנוף לזה, אתמול אני וחברות שלי קבענו לנסוע לאילת ושנה.. חודש אוגוסט בשבילי יהיה כלכך מטורף וכיפייי!@#$%^ גם קוקה קולה וילג' - 3-5.8 גם אילת - 15-19.8 וגם ווליום כנרת - 26-28.8 ואתמול שחשבתי שאני בשיא האושר.. התעוררתי היום וראיתי את האחים ג'ונאס בשער של ראש1 [אעהאהע!@#$%^&*) זה ממש משעשע אותי שניק אמר שעוד לא היה לו 'רגע הכי מביך', על זה אני אומרת-
]
אה, כן.. וגם כתבו על מקפליי:
מי רוצה דיסק בחינם? אנחנו בשוק! האלבום החדש של מקפליי, "רדיואקטיב", יחולק בחינם למנויי ורוכשי העיתון "מייל און סאנדיי", שיופץ ביותר משני מילון עותקים ביום ראשון, 29 ביולי. "שיתוף הפעולה עם העיתון הוא דרך מצוינת להכניס את המוזיקה שלנו לבתים רבים", הסביר טום פלצ'ר. "אנחנו מקווים שהמאזינים יאהבו את האלבום החדש וירצו לראות אותנו בהופעה חיה". אז מה, האם מקפליי ויתרו לגמרי על הדברים האלה שנקראים "חנויות דיסקים", ומודעים לכך שרוב האנשים יורידו את "רדיואקטיב" בחינם בכל מקרה? לא בהכחר. האלבום יופץ גם לחנויות, אבל זה יקרה רק בחודש ספטמבר. מהלך מעניין, ללא ספק. שנעזור לכם למצוא מלון בלונדון ל20 ביולי? [תגובתי.. כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
]
ובאמת כשחשבתי שאני לא יכולה להיות שמחה יותר.. נועם באה אלי מחר [יאיייייייייייי מיייייייי@#$%^&* ~מוחאת כפיים במהירות וקופצת עם חיוך מפגר עם הפנים~]
ולשאלה היומית:
אני הייתי חוזרת לכיתה ג', היה ממש כיף בכיתה הזאת.. הייתי חברה של כולם ובבצפר היה כיף. בנוסף לזה, בכיתה ג' המיקום של הכיתה שלנו הייתה הכי שווה בבצפר
ולסיום, תמונה חמודית ביותר מיום שישי
וכמה מילים אחרונות: אני.פאקינג.מאושרתתת@#$%^&*!@#$%^&*&^%$#@

blackroses

New member
../images/Emo59.gifאעאעאעא אני כבר מתה שיגיע מחררר!#@$@##5

הולך להיות כל כך כייייייייייף!!!!
אני מקווה להביא מצלמה!#!@$@

Simple Girl 175

New member
../images/Emo226.gifאהעאה!@#$%^&*

את לא חייבת להביא מצלמה.. יש לי|גבותשלג'ו|

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif והוווו אלמוג משתתפת בשמחתךDDD:

חחח הלוואי עליי שבוע כזה מהנה
אצלי, חברות שלי נוסעות לאילת בלעדיי ואפחד לא רוצה לבוא לקוקה וילג' כי רובם מעל 18 ובווליום היינו שנה שעברה ויש הרגשה שמיצינו.
ועוד מעט כולם מתגייסים ואני אשאר בודדה וגלמודה
חחח אהבתי את הקליפ החדש של ג'ונאס ברו' Burnin' up הוא ממש חמוד
ותודה על הכתבה מראש1

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif והוווו אלמוג משתתפת בשמחתךDDD:

אצלי, חברות שלי נוסעות לאילת בלעדיי ואפחד לא רוצה לבוא לקוקה וילג' כי רובם מעל 18 ובווליום היינו שנה שעברה ויש הרגשה שמיצינו.
ותודה על הכתבה מראש1

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הווו אני משתתפת בשמחתך אלמוגDDD:

ותודה על הכתבה מראש1

Simple Girl 175

New member
../images/Emo226.gifXDDDDDD טנקסיו בובית../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

למה החברות שלך נוסעות בלעדייך לאילת? והקליפ של ג'ונאס פשוט קורע אותי מצחוק!! ג'ו הורג אותי עם השפם הזה שלווו
ואני
אותך מאוד מאוד

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה מיקי :)

עודמעט עבודה, איןלי כחחחחח אבל אני צריכה ת'כסף ;; באלי כבר אלבום חדש33333> אממ ובקשר לשאלה, באלי לחזור לגיל 12.. כיתה ו' כזה.. כי היה כ"כ כיף חחחח בלי דאגות והכל היה פנאן :]

YuvalJones

New member
דאמ.

כלכך פחדתי לא לאהוב את האלבום החדש.. אבל, מה יש בו לא לאהוב? דאמ, פשוט ביג וואו. מדהים. השאלההיומית הייתי חוזרת חצי שנה אחורה. סתומרת, מה עוד אני יכולה לבקש. הייתי רוצה להשאר בנובמבר-מרץ האחרונים כמה זמן. היה לי שם כלכך טוב. הכל. פשוט הכל. פשוט חמישה חודשים שבאו אחד אחרי השני כלכך טוב. - היום עוד שיעור עם נילסי החתיךD: ואולי נצא בערב? לאיודעת. אמאשלי מנסה למצוא דרכים להעיף אותי מהבית. כל היום אני מתקרצצת לה

סאמוואן

New member
../images/Emo207.gif היי לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב אז ככה, אני מקווה שמישהי כאן זוכרת אותי אני כרמית והייתי כאן בפורום הזה כבר לפני כמה זמן...אבל בערך בחצי שנה האחרונה הייתי בתקופה כזאת שהתנתקתי ממקפליי לגמרי...(אין לי מושג איך זה קרה...)...ובגלל זה גם התנתקתי מהפורום...אני בכלל באמת מקווה שיש פה מישהי שזוכרת אותי או את הכינוי שלי ...אולי רק טל חח מתוקה או אולי דניאל שנפגשנו בקומונה של דייויד קוק...בכל מקרה הפסקתי לכתוב פה אבל רק מדי פעם הצצתי לראות כזה מה חדש... ובתקופה האחרונה נורא התגעגעתי אליהם וללדעת מה חדש איתם וכל זה אז החלטתי לחזור לכתוב פה...אם תקבלו אותי בחזרה כמובן.. תודה לכולם...התגעגעתי..

סאמוואן

New member
../images/Emo41.gifטוב כנראה שאף אחת לא זוכרת אותי פה...

אז נתחיל מההחתלה.. אני כרמית בת 18 והייתי פה בפורום ממזמן ועכשיו חזרתי... מתה על דני ודאגי...ומחכה כבר לאלבום החדש..

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif את יכולה לפתוח הודעה חדשה את יודעת P:

בכל זאת, אני רוני, 15, מחיפה פייב דאגיD: ברוכה השבה!

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifהאמהאממאמהא גמני זוכרת!!!!!!../images/Emo9.gif

כרמיתווששששששששששששששש לאן נעלמתתתתתתת?

למעלה