יום רביעי!-עוד חדשות מקפליי

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifסופסוף מצאתי בגד ים../images/Emo70.gif

חח חיפשדתי מלא זמן עם אמא שלי ואפעם לא מצאנו : | והיום מצאתי בפוקס בגד ים יפפפה :) אממ אני מחכה כבר לשבועיים הקרובי םאני נוסעת ללונה פארק עם חברות , אולי לשנקין עם חברות ועוד כמה DD: בקשר לשאלה
לא רוצה לחזור לשום תקופה ><" לא ליסודי , לא לגן , אולי לגיל 2-4 XD

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gifיום רביעי ../images/Emo13.gif + ../images/Emo53.gif

קודם כל,מיקי תודה על השירים ועל העידכונים ^^ והשמלה שלך ממש יפה!! היום הייתי בשנקין וגם אתמול [ככה יצא XD] אז אני לא אתקרב לשם לפחות לעוד שבועיים XD ואממ..זהו אין משהו ממש מעניין XDD
1.מישהי שמבינה באייפוד יכולה לעזור לי? לכל שיר שמתי תמונה של הזמר וזה תפס לי את כל המקום באייפוד ונשאר לי רק 500MB ואתמול אחרי שמחקתי את כל התמונות זה עדיין הראה לי שנשאר לי רק 500MB
זה כותב לי שמה שתופס הכי הרבה מקום זה" Others" .. אז,למישהי יש מושג מה אני צריכה לעשות כדי להיפטר מהothers הזה?
2. מישהי יכולה להעלות בבקשה את השיר החדש של האחים ג'ונאס?
?
תודה מראש למי שתעזור
ובקשר לשאלה
ממ..נראה לי שהייתי רוצה לחזור לגיל 6,כיתה א' כזה כי הכל היה כ"כ פשוט בגיל הזה..חח גם מבחינה לימודית "אוי שיט יש לי תרגילי חיבור וחיסור עד 10 "
אבל כשחושבים על זה,אם הייתי חוזרת לכיתה א' הייתי צריכה לעבור שוב את היסודי,חט"ב וזה..~התחכמות~ XDD אבל הכי הכי בא לי לעבור קדימה כבר להיות אחרי התיכון...אחרי הבגרות האחרונה...לקום בבוקר ולדעת שאת חופשייה..רק צבא וזה..
חפרתי..

../images/Emo204.gif

התחיל הקורס קיץ המזורגג במחשבים, וממש אין לי כוח לשבת ולעשות מצגות על ימין ועל שמאל, במיוחד כשאני יודעת את החומר המעפן. בעעע. ויש עוד שלושה ימים של הטירוף הזה - מחר מעשר בבוקר עד ארבע. נו, לפחות קיצצו לנו את יום שישי. >< איך המורה שלי למת'ודס אמרה? "עברתן 25%. מחר זה יהיה חצי. תתנחמו בזה." זה קצת מעודד. וקיבלתי ציונים! 78 בלינגוויסטיקס. [בע. ציפיתי ליותר. ;;] 97 בגרמר. [אעע!! איזה כיף! אבל באסה שהבחנים הורידו לי את הציון הסופי ל-90.
] 92 אצל הרב קופרמן, כפרעליו.
[ויתחשבו לי יותר בזה מאשר בציון של סמסטר שעבר. *שיעולנבוך*] וכל הפרופישנסים [קריאה, כתיבה, דיבור, שמיעה] שבהם קיבלתי משמונים וארבע ועד תשעים ואחת. ייפי. *מאושרתעדהגג* אבל כמובן שההורים שלי היו חייבים לומר ש: "יכולת להוציא יותר." נרג. אבל, היי, העיקר שאני מרוצה.
והשירים החדשים כל-כך יפים...!
אני כבר מתה שיצא האלבום החדש.
הדמו של DO YA כבר הפך לרינגטון בפלא שלי.
אגב, מיקס, השמלה שלך והנעליים ממש ממש יפה. ^^ שאלה יומית הייתי רוצה לחזור לאיזשהו גיל? לוידעת, לכל גיל היו את הפאקים שלו. וזה ממש מעצבן, כי לא הייתי מתנגדת לחזור לכיתה ז-ח עכשיו אם היה לי את הביטחון העצמי של היום. האהאהא.

sweet shir

New member
יום מבאס. כל היום לשון.

על מי אני עובדת?! ראיתי כל היום שנות ה-70 בויאודיXDDDD סיימתי תעונה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואו איזה נוסטגליות.
והייתי חוזרת לכיתה ט'. השנה הכי טובה שהייתה לי:)

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif עשיתי ראסטה מגניבה ../images/Emo98.gif

היום הייתי בסנטרר ועשיתי ראסטההה שנה לקח לי להחליט אם אני עושה או לא להלהלהללהלהלהלה קיצוררר היה לי כיףףף מאוד מאוד מאוד אני וחברות שלי חוזרות מהסנטר לעזריאלי ואזזזזז קלטנו את קו 56 באמצע הדרך שלנוו והתחלנו לרוץץץ כמו משוגעותתת ובסוף הוא ברח
אחר כך 2 חברות שלי נכנסו לקניון לקנות מים ואנחנו חיכנוו להן בתחנה אזז איך שהן הלכוווו הגיע קו 56 - שוב ולא עלינו כי חכינו להןן אחר כך אחריי איזה 20 דקות בערך... שוב הגיע קו 56 והחברות שלי עדיין לא באו!$#4#%$#@ מה זה התחרפנו עליהןןןןןןןן ואחר כך כשהן הגיעו הן התיישבו והגיע שוב קו 56 וחזרנוו לנו באוטובוסס ישבו שלושה נעריםם ואני וחברה שלי קלטנו שהוא מגלח את הרגליים שלו (ראינו קוצים) יואו היה כזהה מצחיקקקק טוב חפרתיי.... הנה תמונה שלי עם הראסטה שלא תדעו מה עבר על האףףשלי!!!><"

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif כמובן שאני אשכח לענות על השאלה../images/Emo70.gif

ת'אמת? לא הייתי רוצה לחזור לשום גיל1#@$ כיף לי בגיל הזה ואם היה אפשר להחזיר את השנה הזאת אחורה הייתי עושה זאת ואפילו עושה דברים אחרים שלא הייתי מסוגלת! ניראה מה יהיה שנה הבאה...

kelly7i

New member
גם לי יש רסטהD:../images/Emo71.gif

דומה, שלי בסגול חצילP: כמה עלה לך?

sweet shir

New member
ואו, איזה יפה זה סגול חציל. ../images/Emo99.gif

הכי יפה בראסטות לדעתי (עם שיער כהה) זה סגול חציל או כחול רויאל.

למעלה