5 דברים

HagarStar

New member
אה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

היום אני נפגשת עם אבא D: ולולה 3> הלוואיהלוואיהלוואי שהוא יביא לי ת'סימס 2 יש היסטוריהאזרחות ביום רביעי D: מקווה ללכת לארומה בקניון איילון לשאול על עבודה [וכן מקבלים קטינים אל תתווכחו
] ו..בטח אצל טניה כל השבוע ויוצאים ביום שישי

Unaffected

New member
מממ

ת"א היום יומולדת ביום רביעי ת"א ביום רביעי תסריטאות ביום שישי?

SainTonix

New member
שאלה קשה..

1. נגמר המלווה =) 2. שביתה. למרות שלפעמים אני לא כזה שמח מזה 3. קיבלתי דיסקים של אבודים אז... חרישות השבוע.. זהו בערך..

../images/Emo216.gifחורש?..חח

האמת יש גם בHOT שוב שידורים חוזרים על העונה הראשונה וזה.. איפה אתה עכשיו?

SainTonix

New member
התחלתי לראות את זה באקסטרה הוט באמת

עד פרק 12, ולחבר שלי יש את כל שאר הפרקים מכל העונות על דיסקים =) אז נטשתי את הטלוויזיה לטובת הDVD.. אתמול ראיתי (עם אמא!) עד פרק 19 או 20 אני כבר לא ממש זוכר. (בעונה הראשונה) סדרה מדהימה, אני בד"כ לא ממש עוקב אחרי סדרות וזאת ממש ממכרת! אני מנסה לא לראות יותר מ2 פרקים ביום כדי שזה יחזיק אותי להרבה זמן

../images/Emo216.gifחחחחחחחחחחח

ואי, אני פשוט עשיתי מרתונים על המחשב. אח"כ כל המשפחה התמכרה..חהחה גם עם "נמלטים" עשיתי מרתונים.. בערך 4 פרקים ביום
אבל לא לבד!. עם חברה שלי שממש לקחה את הסדרה קשה..

lestatgirl

New member
4 פרקי נמלטים ביום? זה כמוני, אני לא לבד!!!

עד עכשיו חשבתי שיחשבו שאני חולת נפשאם אני אספר. את העונה הראשונה אבל סיימתי באיזה 3 ימים..

../images/Emo216.gifיווו....חחחחח

זה כ"כ ממכר שבפרק האחרון של העונה הראשונה לא הפסקתי להתהלך בחדר:"הם יצליחו, הם לא יצליחו, רוצו!!" וכאלה..

HagarStar

New member
קרה לי עם הירוס../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ראיתי את הפרק הראשון של העונה הראשונה בטלוויזיה ואז לאח שלי היה במחשב עד פרק 18 וכל יום הייתי רואה 3-4 פרקים עד שסיימתי ואז התחרפנתי כי הייתה פגרה |:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

עוד כמה שעות יוצא הדיסק החדש של אנג'לס אנד איירוויבס
מישהו צריך להחזיר לי את הדיסק של הוות'ורן הייטס. אני אמורה לנסוע לת"א לאיזה ראיון. אני אמורה לנסוע לת"א לקנות לאמא מתנות ליומולדת. המממממממ.. אני אמורה לקבל את הכרטיסים להופעות סוף סוף
לוקח לזה שנווווווווווות אור להגיע ><"

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאת הכרטיסים? יאפ.

אין למקום אחר להזמין.. ולפני שנה שהזמנו ללוסטפרופטס אז זה גם היה לכאן. אבל ההופעה עוד חודש ואני חושבת שהגיע הזמן שיגיעו הכרטיסים
לחלק מהאנשים בפורום הרשמי כבר הגיע ללונדון וזה.

MayLuvsDoug

New member
דבר ראשון כבר אמרתי לך שאת

*ונה :) שיט אסור לקלל חכלגחדךלכח שהייתי במקפליי (כן פיכ תרביצו לי) פחדנו שלא יגיע אז הזמנו ללונדון..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאין לי לאן להזמין בלונדון.. :\

חוץ מיזה הזמנו כבר לפני חודשיים חחח ככה שזה אמור להגיע.. ואם לא אז שולחים להם מייל או מתקשרים וכבר ידאגו לנו לכרטיסים במועדון אומשהו. האאאאאאא מקפליי
את יודעת שהם מופיעים בלונדון שאני שם? ופעם קודמת שהייתי בלונדון הם הופיעו בערים מסביב ללונדון? זה כלכךךךךךךךך מעצבן. ההורים שלי אמרו לי לוותר על הופעה אחת אם אני רוצה מקפליי אבל אני פשוט לא יכולה לוותר על פיונרל או הלוגודביי

MayLuvsDoug

New member
חחחחחחח מקפליי

מעלה בי נשכחות.. אייאיי חטיבה.. ולי יש משפחה שמה להלהלהלה חח אני הייתי מעדיפה ללכת לארקטיק:p

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif

1.מכרנו ת'בית ומחפשים דירהD: 2.המשלוח הגיע 3.עזריאלי[?] 4.האו.סי !!1 [ואבודים.ושנות השבעים.ויריחו.וורוניקה מארס.
] 5.קרמבווו

למעלה