ס-ק-ר

../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif../images/Emo124.gifס-ק-ר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

יאללה להתחיל לענות
שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת?

סולדד100

New member
עונה!

שם: רחלי פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 152
מידת נעליים: 37 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח בת כמה את נראית: 12 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית, קצת ספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: חלמות מתוקים סרט מושכר שראית: עד כאן סרט בקולנוע: המורדים שיר ששמעת: יש מלאאאאאאא מאיפה אני אמורה לזכור? השיר שנתקע לך בראש: עודני ילד (למרות שאני שונאת את סקעת) הדיסק שקנית: המורדים-הדיסק השלישי הדיסק ששמעת: המורדים-הדיסק השלישי האיש שהתקשרת אליו: בת דודה שלי האיש שהתקשר אליך: חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: אממממממממ.... פינת אור איש שחשבת עליו: אין האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: קצת... זה מפחיד
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: שקרים קטנים ולבנים
אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 נישקת בנות: 0 נישקת בנים: 0 שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת בעיתון של הבית ספר זה נחשב? התחרטת על דברים שעשית: 0 דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: דולר ממתק: סוכריות סרט מצויר: אין קורנפלקס: אין מסטיק: מנטה צבע: אדום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: אין תכשיט: אין חורף\קיץ: קיץ בחדר: המחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: אח שלי שלח לך אימייל: תפוז האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? לא חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: tambores del sur של סולדד אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: המורדים ספורט אהוב: שחייה תחביב: טלויזיה, מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: סולדד עיתון אהוב: מעריב לנוער |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 15:29 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להיכנס לעוד פורומים איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? הודעת מסנג'ר ריח האחרון שהרחת? על האש של השכנים

n0fit

New member
מיו../images/Emo36.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

שם: נופית
פירסינג: לא הלוואי
קעקועים: לא
גובה: 1.50 ומשהו
מידת נעליים: 38
צבע שיער: שחור
אחים/אחיות: 2
בת כמה את נראית: לא יודעת אבל קטנה
משקפיים? לא
גשר? לא
עבר פלילי: חחחחחחחח...לא
שפות: אנגלית ספרדית עיברית
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: כן
יש ילדים זיגזג(היה על זה בוחן) סרט מושכר שראית: ממממ...לא זוכרת
סרט בקולנוע: יומני הנסיכה 2
שיר ששמעת: הסוד הצל ושרית חדד
השיר שנתקע לך בראש: הסוד הצל ושרית חדד
הדיסק שקנית: ממוריה
הדיסק ששמעת: נטליה אורירו
האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי הכי טובה
האיש שהתקשר אליך: חברה שלי הכי טובה
תוכנית טלוויזיה שראית: ריקי לייק
איש שחשבת עליו: אהובי
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: מממממ...תלוי
את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןןןןןןןןןןןן מאודדדדדדדדדד
את/ה אוהבת רכבות הרים: כןןןןןןןןןןןןןןןן
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לאאא
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא
להרוג אנשים:
לאאאאאאאאאאא עישון אצל בני עשרה: לא
נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מממ..אין לי בעיה עם האנשים האלו
תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא
אי פעם בכית על בן: לא
אי פעם שיקרת: כעעע
אי פעם נעצרת: לא
כמה פעמים... היית מאוהבת: 3
נשבר לך הלב: כעע
שברת לבבות: כעעע
נישקת בנות: לא נישקת בנים: כעע
שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כעעע
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:
א
ה
ב
ה
ממתק: מממ....ליודעת סרט מצויר: מממ....ליודעת קורנפלקס: לאאאא !!!! אבל עוגי כעע!!! מסטיק: בזוקה
צבע: ורוד
יום בשבוע: שבת
היום הכי לא מועדף: שלישי
ג'לי: כעעעעעעעע
תכשיט: עגילים
חורף\קיץ: חורףףףףף
בחדר: מה ?
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: בת דודה שלי
ראה אותך בוכה: מממ...בת דודה שלי מימזמן
הלכת איתו לסרט: חברות שלי
צעק עליך: אח שלי פחחחחחחחחחחחחח
שלח לך אימייל: המורה שלי
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כעעעע
הופעת בציבור בפיג'מה? כעעעעעעעע פחחחחחחחחחחחח
בכית בסרט? כימעט
היית על במה? כעעעעעעע
חשבת שאת\ה הולך למות? כעעעעעעע
נכשלת במקצוע?: כעעעעעעעעע
הורידו אותך כיתה? לאאא
הקפיצו אותך כיתה? לאאא
רצית להיות המין השני? לאאא
דברים אהובים: שיר אהוב: הסוד שרית חדד והצל
אוכל אהוב:ספגטי
תוכנית אהובה: מממ...ליודעת
ספורט אהוב: כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
תחביב: קניות
זמר/זמרת/להקה אהובים: ארווי,סאב והצל,כלא 6
עיתון אהוב:ראש1
|הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 16:1 תפוח או בננה?תפוח
כחול או אדום? כחול
סתיו או אביב? סתיו
מסנג'ר או אייסיקיו? איסי
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאיסי
איזה ארוחה אחרונה אכלת? ספגטי וקציצות
תיכון או אוניברסיטה? תיכון
אתה משועמם/ת?כעעעעעעעע מתי זה יגמררררררררררררר
רעש אחרון ששמעת? אמא שלי מדברת בטלפון
ריח האחרון שהרחת? של קציצות

../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifוהנה אני עונההה../images/Emo18.gif../images/Emo70.gif

שם: אור פירסינג:אין קעקועים:אין גובה: 1.60 מידת נעליים:38\39 צבע שיער:שטני אחים/אחיות: אחות אחת בת כמה את נראית:16 משקפיים? לטלויזיה ומחשב גשר?
עבר פלילי:
שפות:עברית,אנגלית,ספרדית,ערבית,גרמנית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:ספר באנגלית לבוק ריפורט סרט מושכר שראית:תא טלפון- מומלץ
סרט בקולנוע:נשים מושלמות שיר ששמעת:השיר החדש של בריטני My Prerogative השיר שנתקע לך בראש:מומי ושלוש בראש-זוז מצד לצד הדיסק שקנית:לא זוכרת... הדיסק ששמעת:המורדים האיש שהתקשרת אליו:חברה שלי
האיש שהתקשר אליך:חברה שלי|
תוכנית טלוויזיה שראית:מזל תאומות איש שחשבת עליו:ממממ...
האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:צרפת,הולנד,בלגיה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:שכל אחד יעשה מה שבא לו נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:העיקר שכולם יהיו מאושרים
תוכנית ההתנתקות של שרון: לא מתעניינת האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
מי לא
שיקום
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת:הרררבבבההה
נשבר לך הלב:כן פעם 1
שברת לבבות:פעם אחת
נישקת בנות:
נישקת בנים:
שכבת עם בנות:
שכבת עם בנים:
השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית:
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:אני אוהבת אותך מאוד
ממתק:שוקולד
סרט מצויר:אלדין קורנפלקס: קראנץ' מסטיק:must צבע: כחול יום בשבוע:שבת
היום הכי לא מועדף:שלישי ג'לי:איכסס תכשיט:צמיד חורף\קיץ:חורף בחדר:המיטה שלי
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:חברה שלי ראה אותך בוכה:אמא הלכת איתו לסרט: חברות שלי
צעק עליך:אמא
שלח לך אימייל:בן דוד שלי
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
-בפורים
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?:
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים: שיר אהוב:זה משתנה
אוכל אהוב:אוכל של אמא
תוכנית אהובה:המורדים\השיר שלנו
ספורט אהוב:כדורסל
תחביב:לישון,לאכול
,טלפון
,מחשב,חברות,טלויזיה...
זמר/זמרת/להקה אהובים:נינט עיתון אהוב:ראש 1
|הדגשוסתם: מה השעה עכשיו?15:32 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב
מסנג'ר או אייסיקיו?גם וגם
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לראות טי-וי איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהריים תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת?מ-א-ו-ד-
רעש אחרון ששמעת? הכלבה שלי נובחת
|Xדגש| ריח האחרון שהרחת?של הנוזל לשטיפה של הרצפה
...אמא נקתה את הבית

שגיא 1991

New member
שלייייייי

שם: שגיא גרינפלד פירסינג:
קעקועים:
גובה: 1.65 מידת נעליים:41 צבע שיער:שחור חום אחים/אחיות:3 בנות בת כמה את נראית:14 משקפיים? לא גשר?לא עבר פלילי: לא שפות:עברית,ערבית,אנגילת,יידיש, הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:אלגברה חלק ב סרט מושכר שראית:שיגיעון של אבא סרט בקולנוע:היום שאחרי מחר שיר ששמעת:שירת הסטיקר השיר שנתקע לך בראש:השיר שלנו הדיסק שקנית:צורב הדיסק ששמעת:שצרבתי האיש שהתקשרת אליו:לסבתא שלי האיש שהתקשר אליך:חבר תוכנית טלוויזיה שראית:השיר שלנו איש שחשבת עליו: על עצמי האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:
צרפת שוויץ הולנד בלגיה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
תוכנית ההתנתקות של שרון:
רק שלום שמאלני האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת:4 נשבר לך הלב:3 שברת לבבות:2 נישקת בנות:3 נישקת בנים:0 שכבת עם בנות:0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון:1 כשהלכתי ל5 וחצי התחרטת על דברים שעשית:הרבה מי סור דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:מענין לי את התחת ממתק:גומים סרט מצויר:סימפסון קורנפלקס:לא מסטיק: must צבע: כחול יום בשבוע:ראשון היום הכי לא מועדף:שישי ג'לי: פעם בשבוע תכשיט:
חורף\קיץ:חורף בחדר:מחשב מערכת ומיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אה לא זוכר ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט: חברים צעק עליך: שכן שלח לך אימייל:פרסומות זבל האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
בבמבי היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?:
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
היום מי שרוצה עובר ניתוח לשינוי מין דברים אהובים:אוכל שיר אהוב: שירת הסטיקר אוכל אהוב:חומוס ערבי תוכנית אהובה:אולי פלוריסיינטה ספורט אהוב:גודו תחביב: לשחק זמר/זמרת/להקה אהובים: לא יודע עיתון אהוב:לא יודע |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 10 ל 4 תפוח או בננה?תפוז כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?מסנגר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות של אחרים איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת?קצת רעש אחרון ששמעת? אותי תצועק על השכן ריח האחרון שהרחת? את המשאף אני מצונן

סולדד100

New member
שאלה לכולם!

אתם באמת קוראים את מה שכולם גותבים בתשובות שלהם לשאלונים הענקיים האלו? כי אני אישית: לא

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif אני קוראת של בודדים

אלה שאני יודעת שיש תשובות מעניינות

זו אני ואלו הם חיי:

עדי נוו פירסינג נוו קעקועים 1.72 מידה - 39-40 צבע שיער - שטני אחות קטנה ואח גדול אתם תחליטו בת כמה אני נראית...חח כשהייתי בכיתה ג' ילד חשב שאני בכיתה י' אין משקפיים... גשר? ארררר גשר, גשר....אכן כן...הוא הורד אבל עדיין אני שמה פלטה רק בלילה :) גנבתי חבילת מסטיקים..פשע רשע אני מדברת ספרדית, פורטוגזית, אנגלית, עברית, וקצת צרפתית וגרמנית הדבר האחרון שעשיתי הוא לאכול קורנפלקס..יההההה!!!! ספר שקראתי...המורדים? לא סתם..אבל...אממ...הארי פוטר..1,2,3,4,5 לא היו הרבה לא ראיתי בדיוק סרטים מושכרים אבל ראיתי אתמול "שקרן בריבוע" בהוט..ממש אחלה סרט!! והשחק הזה כזה חתיייייייייייך סרט קולנוע..ספיידרמן אני שומעת כל היום את כל השירים של אבריל לאבין השיר שנתקע לי בראש הוא TIME OF YOUR LIFE - GREEN DAY קניתי לא מזמן את הדיסק השני של אבריל לאבין ואותו אני גם שומעת בלי הפסקה התקשרתי ל....ל....התקשרתי ליניב... מי התקשר אליי...יניב...נראה לי תכנית טלביזיה..המורדים תמיד רצים אצלי בראש...כל הסצנות של חקו אני כל היום חושבת על רומן וטל...ויניב..אבל זה לא עוזר לי בגרוש..אררר! בטח שאני דלוקה על מישהו...DUH אני רוצה לגור בארגנטינה..ולא בגלל המושפעות שלי למורדים..זה פשוט מקום יפה שכזה מאמינה ועוד איך מאמינה באהבה וירטואלית אין לי פירסינג-לא רוצה אוהבת רכבות הרים..... =/ חחח הייתי באנגליה,צרפת, טורקיה ותל אביב..אצלי זה נחשב חול"! בעד מערכות יחסים רחוקות אבל לא מתה על ה"הצלחה" שלהם לא להרוג אנשים ולא להרוג חיות! לא לעשן..לא בלי נוער ולא אנשים בוגרים לא לנסוע במכונית...כמו שנאמר "כששותים - לא נוהגים" שכל אחד יעשה מה שבראש שלו לגבי הנטיות המיניות שלו תכנית ההתנתקות של....מה?...מה?...מה..? בכיתי על בת...על החברה הכי טובה שהיא כפויית טובה בכיתי על בן...הו...כמה שבכיתי עליו פאק איט שיקרתי... לא נעצרתי..נראה לי... הייתי מאוהבת פעמיים...אבל האהבה שעזבה....תמיד תישאר נשאר לי הלב... שברתי לבבות... לא נישקתי בת נישקתי בן... לא שכבתי עם בנות לא שכבתי עם בנים השם שלי הופיע בעיתון? כן..בראש אחד היה כתוב כזה "חסמין..." אז הוא כן הופיע התחרטתי על הרבה דברים שעשיתי אני מתה על ספורט...ועל חסמין!!! "לוחן" - המילה...יווו המילה!!!!! ממתק-אוריאו קורנפלקס...טריקס מסטיק אבטיח צבע..סגול,שחור,לבן אין לי יום בשבוע..כל שנה זה משתנה..התאריך האחד והיחיד! 8 לנובמבר יום לא מועדף..שישי...אתם יודעים איזה מערכת דפוקה יש לנו?!?! ג'לי? הא???? תכשיט...אני..עדי :) חורף שליטה~!! יהייי בחדר...המחשב...מחבר אותי לאנשים שהכי חשובים לי האיש האחרון שישן במיטה שלי חוץ ממני..אחותי המורה שלי ראתה אותי בוכה פעם אחרונה.... עם חברה הלכתי להקרנת בכורה של הסרט של המורדים אף אחד לא צעק עליי... =/ דודה שלי שעובדת בפוקס קידס שלחה לי אימייל... :) אמרתי פעמיים אני אוהבת אותך והתכוונתי באמת באמת סלחו לי..לא יודעת מה אתכם אבל מי מחליף בגדים אחרי שישנים?! אר...מוזרים...פריקים!! :) לא בכיתי בסרט הופעתי על במה כשהלכתי לאודישן כשהתגלגלתי על סלעים בגיל 6 חשבתי שאני הולכת למות...כל יום אני חושבת שאני הולכת למות...אני לא מפחדת מהמוות..אני פשוט לא רוצה להיות שם כשזה קורה נכשלתי שנה שעברה במתמטיקה... :( לא הורידו אותי כיתה... לא הקפיצו אותי כיתה... אני שמחה עם מי ועם מה שאני ואני לא אחליף מין בחיים אני אוהבת ספורט, דברים על חסמין, טלביזיה, את החברים הכי טובים, את הגיטרה שעליי ברגע זה ממש, את המשפחה!!!! שיר אהוב - TIME OF YOUR LIFE אני אוהבת לאכול שניצל תירס אני אוהבת לראות שנות השבעים... תחביב - ספורט להקה - גלאם, אררה ואי. זמרת - אבריל לאבין עיתון: ראש 1.... עכשיו 16:55 תפוח אדום סתיו מסג'נר!! להתאבד קורנפלקס אוניברסיטה בתיכון אני נורא משועממת איך הגעת לזה באמת!? אחותי סוגרת את הדלת ממש ברגע זה.. הרחתי אותו...הלוואי שאני אריח אותו שוב...כן!! זה הוא... שניה אני הולכת להריח אוווווו איזה ריח.... :) :) :) love you

חחחחח

מה לעשדות שהילד הזה היה חצי מטר ואני הייתי כבר וחצי חמישים!? חחחחחחחחחחח לא להגזים...אז הייתי מטר שלושים... אבל אני גבוהה.. אני נראית בת..אממ...17...18.. :)

../images/Emo19.gifשלייייייייי

שם:רוני
פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.73
מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 3 אחיות בת כמה את נראית: חחחחח משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: אנגלית, עברית, ספרדית וערבית קצת הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: אני קוראתך עכשיו לבצפר את הספר "התפסן בשדה השיפון" סרט מושכר שראית: אמממ...אהבה זה כל הסיפור סרט בקולנוע: אמממ...איזו מן שכנה שיר ששמעת: הנני כאן השיר שנתקע לך בראש: my happy ending הדיסק שקנית: אני צורבת... הדיסק ששמעת: שומעת מהמחשב האיש שהתקשרת אליו: חברה האיש שהתקשר אליך: חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: תשוקות איש שחשבת עליו: מישהו
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: אולי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הייתי ואין לי כוח לרשום איפה חחחח בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי, לרוב נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: תלוי חח אבל אני לא מעשנת נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שכולם יעשו מה שהם רוצים תוכנית ההתנתקות של שרון: חחחח האם את\ה... אי פעם בכית על בת: על לא אבל בגלל כן חחחח אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא יודעת נישקת בנות: בלחי כןחחח נישקת בנים: כן שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון:בעיתון בצפר חחח התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: היפה והחיה, בת הים הקטנה קורנפלקס: אממ.. מסטיק: אורביט צבע: כחול יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף: הכל חוץ משישי ושבת ג'לי: מה? תכשיט: טבעת,שרשרת חורף\קיץ: אביב חחח בחדר: אה? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני חחח ראה אותך בוכה: חברה הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: אמא :/ שלח לך אימייל: קמילה השווה-שני
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?ברור הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? אין להם מחזור אז..חחח סתם דברים אהובים: שיר אהוב: מלא מלא אוכל אהוב:פסטה תוכנית אהובה:מלאאאאאאאאאאאאא ספורט אהוב:כדורסל תחביב:כלמיני זמר/זמרת/להקה אהובים:אמממממ עיתון אהוב:פנאי פלוס |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 5 ורבע תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו?איסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? שיעור פרטי איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? לאדעת אתה משועמם/ת?עכשיו כן רעש אחרון ששמעת? הפלא שלי ריח האחרון שהרחת?חחח

../images/Emo39.gifעונה../images/Emo39.gif

שם: רונה פירסינג: אחד. בטבור קעקועים: אחד. בקרסול גובה: 1.64 מידת נעליים: 40-41 (איי נואו ...) צבע שיער: חום אבל כרגע מן אדום כהה כזה ... אחים/אחיות: אחד קטן אחד גדול בת כמה את נראית: אולי 16
משקפיים? אין גשר? כבר אין
עבר פלילי: ברור שפות: עברית ואנגלית ממש טוב וספרדית פחות טוב
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: ספר הדרכה איך להפעיל את הפלאפון נראה לי ... סרט מושכר שראית: לא משכירה סרטים אבל במטוס ראיתי "נשים מושלמות". סרט בקולנוע: "ווימבלדון" בארה"ב. שיר ששמעת: FLY. אני מאוהבת בשיר הזה. השיר שנתקע לך בראש: כנ"ל הדיסק שקנית: של המורדים, מזמן יחסית ... הדיסק ששמעת: לוידת לא שומעת דיסקים ממש ... האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי. האיש שהתקשר אליך: חברה שלי
תוכנית טלוויזיה שראית: אקזיט איש שחשבת עליו: חברה שלי (אבל אחת אחרת
) האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לוידת ... את/ה רוצה עוד פירסינג: כן אבל החלטתי בסוף לא לעשות. (בלשון לכל התוהים) את/ה אוהבת רכבות הרים: ממשששששש לא. את/ה הייתם בחו"ל [אם כן איפה]: חח כן ... ספרד, צרפת, רודוס, איטליה פעמיים, קנדה פעמיים, ארה"ב שלוש פעמים ולונדון שלוש פעמים. נראה לי שזהו. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד ... כאילו, מה אכפת לי. להרוג אנשים: תלוי את מי
עישון אצל בני עשרה: נגד. לומשנה אצל מי. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מאוד בעד. תוכנית ההתנתקות של שרון: לוידת
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן (אני בוכה על הכל נו ...) אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם נשבר לך הלב: נראה לי אף פעם שברת לבבות: נראה לי אף פעם (אולי פעם אחת) נישקת בנות: מה נישקת בנים: זה שכבת עם בנות: השאלות שכבת עם בנים: האלה
השם שלך הופיע בעיתון: פעם או פעמיים ... התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: סבבה (הראשונה שעלתה לי) ממתק: פסק זמן סרט מצויר: לוידת
קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט לילדים או מאסט דובדבן צבע: כולם יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: מה
תכשיט: שרשרת שלי ... חורף\קיץ: חורףףףףףףףףףףףףףף
בחדר: המיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: קרובת משפחה הלכת איתו לסרט: חברה שלי וחברות שלה צעק עליך: וואלה לא זוכרת ... אולי אחד ההורים
שלח לך אימייל: אמא
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא נראה לי הופעת בציבור בפיג'מה? לא שזכור לי. בכית בסרט? כע היית על במה? לצערי חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? און אוקייז'ן דברים אהובים: שיר אהוב: כרגע Fly ... אבל זה משתנה כל כמה ימים
אוכל אהוב: פסטהההה כמה פעמים תשאלו את זה
תוכנית אהובה: לוידת כל מיני ... (מורדים) ספורט אהוב: חח אהוב ... תחביב: המחשב שילי
זמר/זמרת/להקה אהובים: כל מיני עיתון אהוב: רייטינג וסתם: מה השעה עכשיו? 17:27 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? לוידת שניהם סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול כריות או למלא משו לצבא או הולכת לאנשו איזה ארוחה אחרונה אכלת? פסטה אתמול בארוחת ערב תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? בד"כ
רעש אחרון ששמעת? את אודטה צוחקת וזה לא היה לי נעים. ריח האחרון שהרחת? לא מריחה.

Miss Rojas

New member
גמני ../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

שם: אלכס פירסינג: בפופיקה שלי... ואני מתמתמתמתה לעשות בשפה.. קעקועים: אחרי הצבא אני עושה בכתף גובה: 1.69... לא סגורה על זה, יש מצב שאני יותר נמוכה מידת נעליים: 39-38 צבע שיער: ג'ינג'י
אחים/אחיות: אחות גדולה בת כמה את נראית: היום אמרו שאני נראית בת 18, אבל אני יודעת שאני לא
משקפיים? נופ גשר? כן
עבר פלילי: חחח יש אבל לא תפסו אותי... חחח סתם
שפות: עברית, אנגלית, ספרדית, רוסית, ערבית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: 100 צעדים לכבוש את בנחמין סרט מושכר שראית: וואי זה היה מזמן
ממ נראה לי הארי פוטר סרט בקולנוע: "הכפר" - לא משהו בכלל
שיר ששמעת: "לטינוס" של proyecto uno השיר שנתקע לך בראש: "על הרצפה" של מוניקה סקס הדיסק שקנית: ממוריה הדיסק ששמעת: סניילס האיש שהתקשרת אליו: חברה ש'לי האיש שהתקשר אליך: אמא שלי תוכנית טלוויזיה שראית: אקזיט (כמה דקות רק) איש שחשבת עליו:
האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא ממש את/ה רוצה לגור במקום אחר: כע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן..עד שפוגשים ת'בנאדם :S את/ה רוצה עוד פירסינג: כןכןכןכןכןכןכןכן את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: נופ בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד...(יש לי טראומה מזה
) להרוג אנשים: מאוד בעד... עישון אצל בני עשרה: שיעשה מה בראש שלהם... אחרי זה הם ימותו נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם בכיף תוכנית ההתנתקות של שרון: חחחחחחחחח האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כע אי פעם בכית על בן: כע אי פעם שיקרת: באארור כאילו אי פעם נעצרת: נופ...ילדה טובה אני
כמה פעמים... היית מאוהבת: לא סופרת... נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: תשאלו אותם
נישקת בנות: בלי לשון מיליון פעם... צרפתית אף פעם לא התנשקתי עם בת נישקת בנים: חחחחחח למה נראה לכם שאני סופרת!? שכבת עם בנות: פול שכבת עם בנים: כל שני וחמישי השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם נראה לי... בעצם בעיתון בצפר פעם אחת חח התחרטת על דברים שעשית: המון דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: בנחה ממתק: קליק סרט מצויר: מלך האריות, מוצאים את נמו קורנפלקס: רגיל.. בלי סוכר בלי נאדה מסטיק: אורביט ירוק צבע: כחול, שחור, לבן יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: אין לי אחד מועדף
תכשיט: צמידים חורף\קיץ: חצי חצי בחדר: כל מה שקשור לרבלדה, הטלויזיה והמיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחיין שלי ראה אותך בוכה: אני בוכה לבד הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: אמא שלי שלח לך אימייל: אויש יש מסנג'ר... האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כע הופעת בציבור בפיג'מה? חח כן אני תמיד יורדת למכולת עם פיג'מה בכית בסרט? בטח! היית על במה? כע חשבת שאת\ה הולך למות? ממ כן נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? פחח לא רצית להיות המין השני? כל פעם שאני במחזור דברים אהובים: שיר אהוב: נו הרבה.. אבל הכי הכי זה דיחה אדיוס אוכל אהוב: פסטה עם פטריות ברוטב שמנת (אויש כמה פעמים רשמתי את זה כבר) תוכנית אהובה: המורדים
, פרוייקט Y, השיר שלנו ספורט אהוב: הליכה תחביב: אין לי
זמר/זמרת/להקה אהובים: אררואי, שייגעצ, היהודים עיתון אהוב: אין לי אחד
וסתם: מה השעה עכשיו? 5:33 תפוח או בננה? וואי קשה... בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר יותר נוח מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול סלט טעימאוד איזה ארוחה אחרונה אכלת? ממ... צהריים תיכון או אוניברסיטה? עזבו אותי מלימודים עכשיו אתה משועמם/ת? חח כרגע? כן, בכללי לא רעש אחרון ששמעת? הממטרה המציקה בחוץ ריח האחרון שהרחת? אורביט ירוק

Miss Rojas

New member
../images/Emo6.gif ואלה!

כפיצוי: וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה וודקה

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifעונהההה../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo26.gif

שם:הילההה פירסינג:
קעקועים:
גובה:1.48 מידת נעליים: 35,36,37 צבע שיער:חום כהה אחים/אחיות: 1 אחות 1 אח בת כמה את נראית: 12 משקפיים?
גשר?
עבר פלילי:
שפות: עברית,ספרדית,אנגלית,קצת ערבית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:
סרט מושכר שראית:
סרט בקולנוע:ילדות רעות שיר ששמעת: השיר של אבריל..נוק נוק משהו השיר שנתקע לך בראש:אמ..נוק נוק של אבריל הדיסק שקנית:
הדיסק ששמעת: המורדים האיש שהתקשרת אליו: חברתי האיש שהתקשר אליך: חברתי תוכנית טלוויזיה שראית: אמ... ראיתי אין כמו אלבמה!! איש שחשבת עליו: חיחיחי חסויי
האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב:
שברת לבבות:
נישקת בנות:
נישקת בנים:
שכבת עם בנות:
שכבת עם בנים:
השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית:
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: בנחההה ממתק: מסטיק עם סוכרייה
סרט מצויר: אמ...ספר הג'ונגל קורנפלקס:
מסטיק: קולה צבע: תכלת יום בשבוע:
היום הכי לא מועדף:
ג'לי: תות תכשיט: יש לי טבעת מיהלום טבעת מזהב ווטבעת מכסף ויש לי צמיד מיהלום וצמיד מזהב חורף\קיץ:
בחדר:אמ..שטיח ומיטה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:
ראה אותך בוכה:
הלכת איתו לסרט:
צעק עליך:
שלח לך אימייל:
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
לא אמרתי את זה! הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?:
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים: יש המוןןן שיר אהוב: נוק נוק של אבריל..יה של לוזכרת וכל מיני אוכל אהוב: פיצהההה
תוכנית אהובה: החיים הפשוטים
,פרוייקט וואי, שנות השיבעים ספורט אהוב: כדור רגל ,כדור רשת תחביב: יש המון.. זמר/זמרת/להקה אהובים: אין ממש מועדף עיתון אהוב:7 לילות וסתם: מה השעה עכשיו? 5 וארבעים תפוח או בננה?
כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסן מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? הולכ תלחברה איזה ארוחה אחרונה אכלת? אמ..מלוואח
תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? יאפפפפ
רעש אחרון ששמעת?
ריח האחרון שהרחת? קולה

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif כי זה פורום חדש ../images/Emo9.gif

שם: חליייי פירסינג: בטבור קעקועים: נופ גובה: 1.64 מידת נעליים: 7-8 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 אחיות גדולות בת כמה את נראית: חלק אומרים 14, חלק אומרים 18 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: רצח שפות: אנגלית ספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: אזרחות סרט מושכר שראית: אמריקן פאי 2+3 סרט בקולנוע: אנערף שיר ששמעת: בווינמפ.. השיר שנתקע לך בראש: 911 הדיסק שקנית: לא הדיסק ששמעת: --- האיש שהתקשרת אליו: אלין האיש שהתקשר אליך: בן תוכנית טלוויזיה שראית: מי זוכר איש שחשבת עליו: בן האם... את/ה דלוקה על מישהו: משו כזה את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: בלשון, אם זה לא היה מסוכן את/ה אוהבת רכבות הרים:לא ניסיתי את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ארה"ב וקנדה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: נגד, אצל כולם נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: יא טויבה דושו יא מאטאל האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: יש מצב אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: בעוון רצח כמה פעמים... היית מאוהבת: עדיין לא נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן נישקת בנות: כן נישקת בנים: כן שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון: עיתון בית ספרי
התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: זונה ממתק: קינדר בואנו סרט מצויר: צעצוע של סיפור, נמו קורנפלקס: קראנץ' מסטיק: מאסט צבע: ורוד יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: כל השאר ג'לי: איכס תכשיט: השרשרת הכי יפה בעולם שחברות שלי קנו לי לקומפלה חורף\קיץ: חורף בחדר: המיטה הענקית האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: בן ראה אותך בוכה: הרבה זמן לא בכיתי הלכת איתו לסרט: לא צעק עליך: גם הרבה זמן לא צעקו עליי שלח לך אימייל: דנוש מהפורום
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כןןןן היית על במה? כןןן
חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: לא נראה לי הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כל הזמן גאד דברים אהובים: שיר אהוב: חצי מהשירים שקיימים בערך אוכל אהוב: מקדונלדס וספגטי תוכנית אהובה: המורדס ז"ל ספורט אהוב: לא תחביב: משחקקק
חיי
זמר/זמרת/להקה אהובים:ארוואי עיתון אהוב: מעריב לנוער וסתם: מה השעה עכשיו? 18:07, עוד שעה פלורייייי
תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי רולז
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? יקרא עוד הודעות איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא ארוחה, הכנתי סלט מקודם תיכון או אוניברסיטה? תיכווווווון אתה משועמם/ת? לא ממש רעש אחרון ששמעת? הרינגטון המושלם שילי ריח האחרון שהרחת? אפרסמון חההה

למעלה