ס-ק-ר

עונה...

שם: שני פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.48 מידת נעליים: 37.5 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אחות גדולה ומעצבנת בת כמה את נראית: אין לי מושג... 10... משקפיים? כן... גשר? אולי יהיה עבר פלילי: חחח אממ... אין שפות: עברית (ד@@) אנגלית קצת ספרדית וקת צרפתית הדברים האחרונים שעשיתי... ספר שקראת: "הילדה מתיאטרון הבובות" סרט מושכר שראית: "אהבה זה כל הספור" סרט בקולנוע: "סוף העולם שמאלה" נראה לי שיר ששמעת: Yeah של אשר השיר שנתקע לך בראש: אממ... Move Your Body של נינה סקיי הדיסק שקנית: כוכב נולד 2 הדיסק ששמעת: כוכב נולד 2 האיש שהתקשרת אליו: ליאל , חברה שלי האיש שהתקשר אליך: דודה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: Dissmisd ב-MTV איש שחשבת עליו: אממ... לא יודעת! מה זאת השאלה המפגרת הזאת?! האם... את דלוקה על מישהו: לא את רוצה לגור במקום אחר: אמממ... לא יודעת אנחנו במילא עוברים... את מאמינה באהבה ווירטואלית: נגיד שכן... את רוצה עוד פירסינג: אין לי ואנ'לא רוצה את אוהבת רכבות הרים: לא את היית בחו"ל[אם כן איפה]: שנה שעברה במערב אר"הב: ניו יורק ווגאס סן פרנסיסקו ו-L.A בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: תלוי מי... סתם... עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מה זה ביסקסואלים? ולא יודעת שיעשו מה שבא להם תוכנית ההתנתקות של שרון: לא מעניין האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן על חברה שלי שהתעלפה לי מול הפרצוף... אי פעם בכית על בן: לא. בנים דפוקים מדיי אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת חשבתי אבל טעיתי נשבר לך הלב: אממ... לא זוכרת שברת לבבות: לא נראה לי נישקת בנות: ד@@ חברות שלי נישקת בנים: לא שכבת עם בנות: לא! שכבת עם בנים: לא! השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: לדר סרט מצויר: ספונג' בוב קורנפלקס: כריות מסטיק: Hubba Bubba צבע: טורקיז , כחול תכלת וסגול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון. אין מה לעשות יש טונה שיעורים ג'לי: תות תכשיט: שעון חורף\קיץ: חורף בחדר: ה-TV , המחשב והסטריו האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: - ראה אותך בוכה: - הלכת איתו לסרט: גילי,חברה שלי צעק עליך: אחותי שלח לך אימייל: גילי,חברה שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן , ביום פיג'מות בבצפר (פורים) בכית בסרט? לא היית על במה? טקסים של בצפר... חשבת שאת הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: אין קבוע אוכל אהוב: שיפוד פרגיות וצ'יפס תוכנית אהובה: "מיכאלה" ספורט אהוב: - תחביב: מוסיקה מחשב ו-TV זמר/זמרת/להקה אהובים: אם מחשיבים "המורדים" עיתון אהוב: מעריב לנוער |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 18:06 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת תסיימי את זה: לא יודעת... איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים: שניצל וצ'יפס תיכון או אוניברסיטה? לא הגעתי... את משועממת? ברגע זה כן רעש אחרון ששמעת? מכונית בחוץ ריח האחרון שהרחת? זבל...

Floricienta

New member
../images/Emo142.gifYO

שם: ירין וינטר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.50 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אחות גדולה ואחות קטנה בן כמה אתה נראה: 12 משקפיים? נופ גשר? גשר לא, רסן כן עבר פלילי: נופ שפות: עברית חח, אנגלית וספרדית [לא לגמרי] הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: הארי פוטר ומסדר עוף החול סרט מושכר שראית: 12 במחיר 1 סרט בקולנוע: תפוס ת'כריש שיר ששמעת: Car Wash של כריסטינה אגילרה ומיסי אליוט השיר שנתקע לך בראש: השיר ששמעתי הדיסק שקנית: Adonde Vayas של סולדד פסטרוטי הדיסק ששמעת: 'זמן' של המורדים האיש שהתקשרת אליו: אממ לא זכור לי בזמן הקרוב האיש שהתקשר אליך: אמא ואחותי הגדולה תוכנית טלוויזיה שראית: משבצת שידורים "המבוקשים" בערוץ 24 נקרא? איש שחשבת עליו: לא זוכר האם... את/ה דלוקה על מישהו: נופ את/ה רוצה לגור במקום אחר: אני מסתפק בסביבה הנוכחית שלי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אממ, כל אחד והסיפורים שלו אני לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: לאא את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: יאפ - הולנד , אנגליה וצרפת [בטיול אחד], אוסטריה גרמניה ושוויץ [בטיול אחד], ספרד ואיטליה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד, מי בעד באמת? עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נופ מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: יאפ, סבתא שלי אי פעם בכית על בן: נופ אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 נישקת בנות: 0 נישקת בנים: 0 שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: לא זכור לי התחרטת על דברים שעשית: מי סופר? אבל כן, קרו מקרים כאלו דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: מחשב ממתק: קרמבו סרט מצויר: שרק קורנפלקס: אממ קראנץ' מסטיק: אורביט צבע: כחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: חמישי ג'לי: אממ טעם תות תכשיט: כלום חורף\קיץ: חורף בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי בת ה-4 ראה אותך בוכה: אחותי הגדולה הלכת איתו לסרט: אחותי הקטנה [היום] צעק עליך: אמא שלי שלח לך אימייל: אור, אחת שאני מדבר איתה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לבני המשפחה כן, לאחרים לא הופעת בציבור בפיג'מה? נופ בכית בסרט? כן היית על במה? אכן כן, הרבה פעמים חשבת שאת\ה הולך למות? נופ נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? ממש לא דברים אהובים: שיר אהוב: כל מיני אוכל אהוב: ספגטי תוכנית אהובה: קטנטנות, פינת אור והמורדים ספורט אהוב: לא אוהב ספורט תחביב: יש המון זמר/זמרת/להקה אהובים: סולדד פסטרוטי, מארק אנטוני ועוד כמה עיתון אהוב: פנאי פלוס / רייטינג וסתם: מה השעה עכשיו? 18:27 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסן מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשוטט בפורום ולראות פלוריסיינטהההה איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? עוד לא הגעתי לשם אתה משועמם/ת? בערך, בגלל זה אני עונה על החידון הזה. רעש אחרון ששמעת? הבכי של אחותי הקטנה ריח האחרון שהרחת? ריחן בשירותים

עונה..למרות שאני לא מהפורום

סתם משעמם לי.. שם:טל-עומר פירסינג:אין קעקועים:אין גובה:1.53 מידת נעליים:37-38 שיער:חום אחים ואחיות:אחות-רוני בת 17 וחצי אח-אוריאן בן 9 ואח עומר ז"ל בת כמה את נראית:לפעמים אומרים לי שאני נראית בת 12 (לכל המעוניינים אני בת 13) משקפיים:אין גשר:אין עבר פלילי:אין שפות:עברית אנגלית וקצת פרסית ספר שקראתי:לאהוב עד מוות סרט:מלאאאא מלאאאא כנפיים שבורות מאוד יפה אבל יש לי עוד מלא סרטים שיר ששמעתי:השיר שעדי הראל והראל שרו עם נינט בגמר שיר שנתקע:דברים שרציתי לאמר של הראל מויאל הדיסק שקניתי:ארים ראשי של גבסו בעלי הדיסק ששמעת:של כוכב נולד האיש שהתקשרתי אליו:חברה שלי האיש שהתקשר אלי:חברה שלי תוכנית טלויזיה:אהבה מעבר לפינה (שידור חוזר) איש שחשבתי עליו:דודים שלי כי אני מתכתבת איתם עכשיו... הייתי בחו"ל בהולנד בלגיה צרפת ופעמיים בטורקיה מילה בת 4 אותיות:עומר אחי ז"ל אני לא מפסיקה לחשוב עליו ואין לי עוד כח הלכו לי הידיים

FeLi Mii ViiDa

New member
עונה

שם: חן פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 163 מידת נעליים: 40 צבע שיער: שחור/ חום כהה אחים/אחיות: אח אחד בת כמה את נראית: 15.. משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: חח אין שפות: עברית אנגלית ספרדית ערבית... הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: לא זכור.. אולי סינדרלה:p סרט מושכר שראית: מונסטר (MONSTER) סרט בקולנוע: תפוס תכריש שיר ששמעת: נו השיר הזה של הפתיחה של פלוריסיינטה השיר שנתקע לך בראש: מכה אפורה של מוניקה סקס.. הדיסק שקנית: אממ.. הדיסק ששמעת: סתם דיסק האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך: אבא שלי תוכנית טלוויזיה שראית: פלוריסינטינהטסיניסטינה איש שחשבת עליו: *חסוי* האם... את/ה דלוקה על מישהו: יאפ את/ה רוצה לגור במקום אחר: אולי.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כןןן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הייתי בהרבה מקומות.. שוויץ איטליה צרפת בלגיה צ'כיה טורקיה ארה"ב קפריסין יוון ואם אני אזכר בעוד אני אגיד חח בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד.. למה לא. להרוג אנשים: ממש לא.. נגדדדד עישון אצל בני עשרה: נננננננגגגגגגגדדדדדדדדדד נסיעה במכונית אחרי ששתית: ננננגגדדדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם בכיף לא מזיז לי.. תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד!! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: חח כן.. בקטנות אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: מאוהבת חזק? שלוש פעמים אני חושבת נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: לא יודעת נישקת בנות: נאבר נישקת בנים: הרבה שכבת עם בנות: אף פעם שכבת עם בנים: אף פעם.. השם שלך הופיע בעיתון: שלי? ממש שלי? אף פעם התחרטת על דברים שעשית: יותר מידי.. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה (קיטשי) ממתק: מקופלתתת סרט מצויר: מלך האריות הראשון קורנפלקס: כריות מסטיק: בזוקה צבע: אדום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון/ שלישי ג'לי: בלעכס תכשיט: טבעות או צמידים חורף\קיץ: חורףףףףףףףףףףףףףףףףף בחדר: אה? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה שלי ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: חברים צעק עליך: חחחחחח אח שלי שלח לך אימייל: זה היה דואר זבל האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור הופעת בציבור בפיג'מה? במסיבת פיג'מות.... מה זה ציבור?!?! חחח בכית בסרט? ברור היית על במה? לא במה מיוחדת.. אבל כן חשבת שאת\ה הולך למות? יווווווו קרה.. נכשלת במקצוע?: יותר מידי פעמים הורידו אותך כיתה? אף פעם הקפיצו אותך כיתה? אף פעם רצית להיות המין השני? לפעמים דברים אהובים: שיר אהוב: יוווווו איזה שאלה מאוסה!!! אני אמשיך לענות שBROKEN אוכל אהוב: אוכל טעיםםםםםםםםם תוכנית אהובה: לא יודעת ספורט אהוב: טניס כנראה תחביב: לנגן בגיטרה זמר/זמרת/להקה אהובים: אוונסנס שולטיםםםם!!!!! עיתון אהוב: ראש 1 |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? תשע ועשרה תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? יאפ רעש אחרון ששמעת? הטלווזיה ריח האחרון שהרחת? אממ האוכל אני מניחה

עונה../images/Emo70.gif נא לקרוא../images/Emo70.gif..סוף סוף סקר..ח

חיכיתי כבר!!..אני אוהבת!! שם: גילי שחר פירסינג: אין קעקועים:אין גובה: חחח אממ נראה לי 1.59...(צרות של נמוכים) מידת נעליים: אממ 36..אבל תלוי במה.. צבע שיער: חום כהה-שחור אחים/אחיות: אח ואחות גדולים בת כמה את נראית:אוקיי אני חושבת שאני נראית בת 16 וחצי ויש כאלה שמסכימים איתי,אבל יותר מפעם אמרו לי שאני נראית בת 13:(..וזה לא הגיוני!! כי יש לי חזה גדול!! אז מה עם אני קטנה ונמוכה?!?! אז מה!?!?!?!?... משקפיים?בינתיים אין,אבל אני ממש חושבת שאני צריכה כבר משקפיים לרחוק,אז אני הולכת עוד מעט לבדיקות בשביל הצבא והטופס ירוק ונראה. גשר? היהההההההההה עבר פלילי:אממ באילת ביקרתי במשטרה. שפות: היברו,אינגליש,אספניול הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:-- סרט מושכר שראית:ירח דבש מטורף סרט בקולנוע:אממ יום בניו יורק נראה לי שיר ששמעת:"מלאך" של אביב השיר שנתקע לך בראש: אבא עורך דין הדיסק שקנית: הרבה זמן לא קניתי דיסקים הדיסק ששמעת:אחד שצרבתי עם עברי ואביב. האיש שהתקשרת אליו:מלי האיש שהתקשר אליך:גיא תוכנית טלוויזיה שראית:אממ אפקט הפחד בצהריים. איש שחשבת עליו:גיא האם... את/ה דלוקה על מישהו:אממ מאוהבת את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:אממ לא בדיוק את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד? את/ה אוהבת רכבות הרים:כע את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:טורקיה,ארה"ב,קפריסין בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעדדד הלווווווווווו להרוג אנשים: בעד..סתם לאאא..רק את מורן!! עישון אצל בני עשרה: אחלה נסיעה במכונית אחרי ששתית:לנסוע? כן..לנהוג?לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אחלה תוכנית ההתנתקות של שרון:על הזין שלי האם את\ה... אי פעם בכית על בת:על בת?..אה? אי פעם בכית על בן:אהה נו ברור... אי פעם שיקרת:לא אי פעם נעצרת:הייתי באילת במשטרה!!..אבל לא נעצרתי! כמה פעמים... היית מאוהבת:פעמיים..אהבה ראשונה,ואהבת חיי הנוכחית. נשבר לך הלב:כן:( שברת לבבות:כן נישקת בנות:בטעות בפה,ובלחי כאילו. נישקת בנים: לא..סתם ברור שכבת עם בנות:כן :) שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון: אני חושבת..תמונה אני יודעת..בטוח התחרטת על דברים שעשית:ברור דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:אממ מה שעולה לי לראש עכשיו זה...אממ..אהבה ממתק:טימטם סרט מצויר:אמממממממ מלך האריות. קורנפלקס:קוקומן,צ'יריוס,כזה הטעם חמאת בוטנים ווופל כזה... מסטיק:בובאלו צבע:ורוד יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדף:ראשון ג'לי: איכס תכשיט:טבעת חורף\קיץ:חורףףף בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:גיא ראה אותך בוכה:אממ שירי וחן הלכת איתו לסרט:עדי צעק עליך:אממ לא זוכרת שלח לך אימייל:שרה פלד המורה לספרות..חעעע האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?יש מצב בכית בסרט?כן היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?כןןןןן נכשלת במקצוע?:כן,בחטיבה רק. הורידו אותך כיתה?לאאא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?כןןןן דברים אהובים: שיר אהוב:אוי יש מלא נו..שונאת ששואלים את זה..אימג'ן..נגיד אוכל אהוב:מקדונלדס,איטלקי,סיני תוכנית אהובה:פיר פקטורררר ספורט אהוב:שחייה תחביב:בולבולים זמר/זמרת/להקה אהובים:שייגעצ,אביב גפן עיתון אהוב:עיתון איכותי:)...חחעעעע |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 21:47 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?אייסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לצאת החוצה איזה ארוחה אחרונה אכלת?או אהההה...ניוקי,רביולי,תפוח אדמה מוקרם,וסלט..כי יש אורחים אז יש אוכלללל תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת?לא..ואתם? רעש אחרון ששמעת?הזה של המים,המתקן של מי עדן,אז אחרי שמוציאים ממנו מים אז הוא עושה כזה.."בולולולו" ריח האחרון שהרחת?ריח של אוכל

¥ LitAloSh ¥

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo107.gifראיתי אותו../images/Emo70.gif

איזה יאפההה
באמת מומלץ

../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif עונה נה נה נה נה

שם: קרן פירסינג:
קעקועים:
גובה: 1.58 מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח בת כמה את נראית: חחחחח לא יודעת.... בטח בת 15 משקפיים?
לצערי גשר?
ואני מתה עליו
עבר פלילי:
שפות: עברית אנגלית ספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: אני קוראת ספר באנגלית פנג הלבן סרט מושכר שראית: גוטיקה בעעעעעעעעעע מפחיד סרט בקולנוע: המורדים
שיר ששמעת: ואוווו הייתי בהופעה של כוכב נולד עכשיו אז את השירים השיר שנתקע לך בראש: של היפה והחיה.משום מה התחלתי לשיר אותו הדיסק שקנית: המורדים הדיסק ששמעת: אממממממממממממ האיש שהתקשרת אליו: אפחד האיש שהתקשר אליך: חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת איש שחשבת עליו: הראל סקעת האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אולי את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי ולא רוצההההההההההה את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בלגיה הולנד פריז לונדון טורקיה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
ועישון בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי זכות להתערב תוכנית ההתנתקות של שרון: לא יודעת מזה האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת ואני עדיין לא יודעת אם זו הייתה אהבת אמת נשבר לך הלב: נראה לי פעם אחת שברת לבבות:
נישקת בנות:
נישקת בנים:
שכבת עם בנות:
שכבת עם בנים:
השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית:
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: מה? ממתק: שוקולד וחטיף במבה סרט מצויר: בת הים וכל אלה של דסני קורנפלקס: כריות מסטיק: בזוקה ויש עוד אחד לא זסוכרת ת'שם צבע: ורוד סגול ותכלת יום בשבוע: אין היום הכי לא מועדף: אי ג'לי: מה? תכשיט: עגילים
חורף\קיץ: חורף רולזזזזזזזזזזזזזזזז
בחדר: המיטה שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: חברה שליי צעק עליך: אמממממממ שלח לך אימייל: ילדה שאני אל מכירה נתנתה לי כתובת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? חחחחחחחח לא בכית בסרט? כן במורדים היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות? לא יודעת.... אבל היום הרגשתי כאילו אני מתעלפ נכשלת במקצוע?: יאפ.... ערבית בעעעעעעעעע הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים: אין לי כוח שיר אהוב: אין עוד סיכוי- הראל סקעת אוכל אהוב: קוסקוס תוכנית אהובה: השיר שלנו והמורדים ספורט אהוב: תחביב: הרבה זמר/זמרת/להקה אהובים: סקעת שי גבסו ורן דנקר עיתון אהוב: ראש 1 |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 00:25 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? תכלת סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?אי סי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? מה? אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? צרחות להראל סקעת ריח האחרון שהרחת? אמממ..... ש/ל אנשים

Love benjosh

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif שלייי../images/Emo26.gif

שם: רותם פירסינג: אין קעקועים: {בינתיים} אין גובה: 1.62 מידת נעליים: 37-38 צבע שיער: בלונדיני אחים/אחיות: 2 אחיות גדולות בת כמה את נראית: 15
משקפיים? עדשות
גשר? היה ונגמר
עבר פלילי: אין שפות: עברית, ספרדית-קצת, ערבית- בבצפר, אנגלית-ככה ככה
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: הארי פוטר 3 סרט מושכר שראית: ויי מזמןן, לוזוכרת... סרט בקולנוע: אממ אני לא זוכרת יש כמה אפשרויות: המורדים\יום בניו יורק שיר ששמעת: aisha השיר שנתקע לך בראש: לא נתקע
הדיסק שקנית: ממוריה הדיסק ששמעת: דיסק שצרבתי האיש שהתקשרת אליו: חברה האיש שהתקשר אליך: חברה
תוכנית טלוויזיה שראית: פלוריסיינטה
איש שחשבת עליו:
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: מאודדדדדדדדדדדדדד
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן, לונדון, צרפת, דנמרק, הולנד, אוסטריה, גרמניה (קצת), בלגיה וזהו נראה לי. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד, שיהיה, למרות שזה לא מחזיק מעמד
להרוג אנשים: תלוי.. עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד, הב פאן
תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן, מי לא
אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא סופרת נשבר לך הלב: פעם אחת נדמה לי...
שברת לבבות: לוידת... נישקת בנות: בלחי הרבה... נישקת בנים: למה נדמה לכם שאני סופרת
שכבת עם בנות: ברוררררר, כל יום שכבת עם בנים:כנ"ל השם שלך הופיע בעיתון: עיתון בצפר נחשב
התחרטת על דברים שעשית: כן.. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: מיטה
ממתק: OK סרט מצויר: שרק קורנפלקס: נסקוויק (הארנב) מסטיק: מאסט-חריף צבע: הכל חוץ מאפור וחום יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: חמישי ג'לי: שו
תכשיט: צמידים, טבעות חורף\קיץ: חורףףףף
בחדר: מיטה, מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: באיזה שנה
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? ברור
כל הזמן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: הרבה.. אין לי כוח לפרט אוכל אהוב: שניצל
תוכנית אהובה: המורדים
, פלורי, תשוקות, אקזיט, חברים ספורט אהוב: טניס תחביב: מחשב, חברות זמר/זמרת/להקה אהובים: אררוי, ג'סטין טימברלייק עיתון אהוב: ראש 1 וסתם: מה השעה עכשיו? 00:51 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון נראה לי איזה ארוחה אחרונה אכלת? נסקוויק תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאוד, זה לא ברור
רעש אחרון ששמעת? מוסיקה מהטלוויזיה ריח האחרון שהרחת? סבון

../images/Emo85.gif../images/Emo79.gifשילי../images/Emo121.gif../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

שם:מעין
פירסינג:אין
קעקועים:אין
גובה:1.70
מידת נעליים:42
צבע שיער:שחור
אחים/אחיות:2 אחים
בת כמה את נראית:18
משקפיים
נופ
גשר
נופ
עבר פלילי:כע כל שני וחמישי אני בתחנה..
שפות:עיברית,אנגלית,ספרדית,איטלקית,רומנית,צרפתית
הדברים האחרונים שעשית...
ספר שקראת:קטנטנות-הסרט
סרט מושכר שראית:לא משכירה סרטים
סרט בקולנוע:המורדים-המסע אל החלום
שיר ששמעת:
...הנני כאן,עודני ילד,בתוך,שלכת,ניבראתי לך,עבד של הזמן קיצר כל כוכב נולד ובחום של תל-אביב של שרית חדד...
השיר שנתקע לך בראש:
...הנני כאן,ניבראתי לך,עבד של הזמן והשמש תעבור עלי...
הדיסק שקנית:כוכב נולד 2
הדיסק ששמעת:כוכב נולד 2
האיש שהתקשרת אליו:חברה שלי
האיש שהתקשר אליך:אימא
תוכנית טלוויזיה שראית:טרה אספרנסה אתמול..
איש שחשבת עליו:טל
האם...
את/ה דלוקה על מישהו:כעעע טלל
את/ה רוצה לגור במקום אחר:כע ארחנטינה
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:נופ
את/ה רוצה עוד פירסינג:כע,אין לי אני רוצה
את/ה אוהבת רכבות הרים:נופ
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:נופ
בעד\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים:נופ
להרוג אנשים:נופ
עישון אצל בני עשרה:שיעשו מה שבא להם *אהמ* *אהמ*
נסיעה במכונית אחרי ששתית:נופ
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שיהיה להם בכיף
תוכנית ההתנתקות של שרון:נייס
האם את\ה...
אי פעם בכית על בת:נופ
אי פעם בכית על בן:יאפ
אי פעם שיקרת:ברוווווור
אי פעם נעצרת:יאפ חחחע סתם סתם נופ
כמה פעמים...
היית מאוהבת:לא סופרת
נשבר לך הלב:יאפ
שברת לבבות:תשאלו אותם
נישקת בנות:נופ
נישקת בנים:יאפ
שכבת עם בנות:נופ
שכבת עם בנים:יאפ
השם שלך הופיע בעיתון:יאפ
התחרטת על דברים שעשית:יאפ
דברים מועדפים...
מילה בת 4 אותיות:בנחה
[למרות שאני גוססת על פליפה
אבל גם בנחה חמוד
]
ממתק:במבה
סרט מצויר:דרדסים
קורנפלקס:שוגי
מסטיק:לא אוהבת
צבע:כחול
יום בשבוע:שישי
היום הכי לא מועדף:חמישי מערכת קקה
ג'לי:כיף
תכשיט:צמידים
חורף\קיץ:
בחדר:פוסטרים על כל הקירותתת
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך:אני והכלב
ראה אותך בוכה:נאממ..אפחד..
הלכת איתו לסרט:חברה
צעק עליך:אימא
שלח לך אימייל:תפוז
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהב

../images/Emo85.gif../images/Emo79.gifהמשך../images/Emo121.gif../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת
יאפ
הופעת בציבור בפיג'מה
נופ
בכית בסרט
יאפ של המורדים
היית על במה
נופ
חשבת שאת\ה הולך למות
יאפ
נכשלת במקצוע
יאפ
הורידו אותך כיתה
נופ
הקפיצו אותך כיתה
נופ
רצית להיות המין השני
נופ
דברים אהובים:
שיר אהוב:מ-ל-א
אוכל אהוב:נאממ....סנדויץ עם גבינה צהובה ועגבניה
תוכנית אהובה:המורדים
,צעירים חסרי מנוח,טרה אספרנסה ורובי (שתעלה ב-6.10)
ספורט אהוב:שחייה
תחביב:טלויזיה,מחשב,איי סיי,פורומים..
זמר/זמרת/להקה אהובים:
הראל סקעת
שרית חדד
הישראלים
סאב והצל
מסיקה
מאיה בוסקילה
ורוני
עיתון אהוב:ראש 1,מעריב לנוער וויוה פלוס..
וסתם:
מה השעה עכשיו
12:17
תפוח או בננה
כחול או אדום
כחולל
סתיו או אביב
סתיו..
מסנג'ר או אייסיקיו
איי סיי
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה
להמשיך לשוטט בפורומים..
איזה ארוחה אחרונה אכלת
בוקר..
תיכון או אוניברסיטה
תיכון
אתה משועמם/ת
נאממ...נופ
רעש אחרון ששמעת
הפלא שלי שצילצל קודם..
ריח האחרון שהרחת
בשר..וזה היה מסריח..

עונה../images/Emo12.gif../images/Emo98.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif

שם: שני פירסינג: טן טן טן....יום שלישי
קעקועים: חח כן..בדיוק עשיתי קעוע בבטן של המדוזות מתפוס ת'כריש
גובה: 1.6ומשו מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: שטני
אחים/אחיות: לצערי 2 בת כמה את נראית: 14..13..
משקפיים? יש, אבל רק לטלויזיה וללוח
גשר? אין
עבר פלילי:
שפות: עברית,קצת אינגליש, קצת ספרדית, און פו פרנסיאס(
יה רייט
) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:אמממ.....הספר באנגלית לבוק ריפורט סרט מושכר שראית: הצלצול סרט בקולנוע: תפוס ת'כריש שיר ששמעת: night fever השיר שנתקע לך בראש: todos a bailar הדיסק שקנית: memoria הדיסק ששמעת: memoria האיש שהתקשרת אליו: הגורדה האיש שהתקשר אליך: אמא שלי
תוכנית טלוויזיה שראית: קולפבלה דה אסטה אמור איש שחשבת עליו: אמממ..על לאורה מקולפבלה כי עכשיו כתבתי את זה...
האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: אולי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כע (למרות שאין לי אחד...אבל בשלישי זה קורה
) את/ה אוהבת רכבות הרים:יאפ
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:הולנדיה
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
תוכנית ההתנתקות של שרון: דו איי לוק לייק איי קר
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: 2-3 נשבר לך הלב:
שברת לבבות: פחח איי ויש נישקת בנות:
נישקת בנים: נשיקה אמיתי
נבר שכבת עם בנות:
שכבת עם בנים:מזתומרת לשכב
לשכב
או לשכב
אוףף
גם ככה אף אחד לא קורה את זה
השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית:לוידעת...כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:מחשב/טיוי ממתק: קליק קורנפלקס/ביסקוויט סרט מצויר: הגיבן מנוטרדאם קורנפלקס: מה איתו
מסטיק: חריף צבע: תכלת יום בשבוע: שישי-שבת היום הכי לא מועדף: שני-רביעי ג'לי:
תכשיט: עגילים חורף\קיץ: קיץ
בחדר: מערכת+מיטה= הדברים ששני צכה בחדר האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני
והגורדה ראה אותך בוכה: השמנע הלכת איתו לסרט: שוב סתיו צעק עליך: עליי אף אחד לא צועק
טוב..אמא שלי
שלח לך אימייל: אמממ...אני צכה לבדוק את זה ואין לי את הכוחות הנחוצים לכך
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כע הופעת בציבור בפיג'מה?כע בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?:
הורידו אותך כיתה?לאאאאאאא
הקפיצו אותך כיתה?לא
רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב:memoria אוכל אהוב:סיני תוכנית אהובה:רבלדה וואי ספורט אהוב:שחיה תחביב:
זמר/זמרת/להקה אהובים:ארוואי עיתון אהוב:המורדים/ויוה פלוס וסתם: מה השעה עכשיו? 2:03
תפוח או בננה?תפוח
כחול או אדום?כחול
סתיו או אביב?אביב
מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? רוב הסיכויים שלישון
איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים... תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?מה נראה לכם
רעש אחרון ששמעת? נו סה פוואדה מאס נחשב רעש
ריח האחרון שהרחת?הרחתי את היד שלי בשביל הסקר
מרוצים

Snobubit

New member
גמאני גמאני../images/Emo55.gif

שם:
איטן פירסינג:
אין קעקועים:
אין גובה:
1.72 מידת נעליים:
חחח...39-40 צבע שיער:
שחור סיני אחים/אחיות:
אחות בת כמה את נראית:
16
*-: משקפיים?
יאפ,יש גם עדשות...חה גשר?
יורד ב-13.10 ייפי עבר פלילי:
אממ..לא שפות:
עברית,אנגלית,צרפתית וספרדית(=רק לדבר) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:
"סבא של ליאור מת" סרט מושכר שראית:
"50 דייטים ראשונים" סרט בקולנוע:
אממ..לוזוכרת שיר ששמעת:
"הנני כאן"בביצוע שלך הראל סקעת השיר שנתקע לך בראש:
לא נתקעים לי שירים הדיסק שקנית:
של אביב גפן הדיסק ששמעת:
"כוכב נולד2" האיש שהתקשרת אליו:
לא זוכרת האיש שהתקשר אליך:
חברה תוכנית טלוויזיה שראית:
10 דקות מפלוריסיינטה איש שחשבת עליו:
רוני.."מתי היא תתעורר כבר
" האם... את/ה דלוקה על מישהו:
כן את/ה רוצה לגור במקום אחר:
כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
תלוי את/ה רוצה עוד פירסינג:
אין לי אפילו אחד
את/ה אוהבת רכבות הרים:
ממש לא
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:
כן...ארצות הברית(אין לי כוח לפרט איפה בדיוק),קנדה,קפריסין ומצריים בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
תלוי להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
אין לי שום דבר נגדם תוכנית ההתנתקות של שרון:
לא כ"כ מבינה בזה
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
כשאני רבע עם חברות אני תמיד בוכה
אי פעם בכית על בן:
חחח...לא שזכור לי בכל אופן אי פעם שיקרת:
אבל לא משהו רציני אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת:
לא הייתי נשבר לך הלב:
לא נשבר שברת לבבות:
לא שברתי,לפחות לא שידוע לי על זה
נישקת בנות:
נישקת בנים:
כנ"ל שכבת עם בנות:
שכבת עם בנים:
כנ"ל השם שלך הופיע בעיתון:
לא זוכרת כמה פעמים...נראה לי פעמיים התחרטת על דברים שעשית:
המון פעמים דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:
ייפי ממתק:
סוכריה על מקל סרט מצויר:
סידרלה קורנפלקס:
כריות מסטיק:
אובה בובה צבע:
כחול יום בשבוע:
חמישי היום הכי לא מועדף:
שני ג'לי:
איכס
תכשיט:
שרשרת חורף\קיץ:
חורף בחדר:
מיטה...
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:
אני ראה אותך בוכה:
אמא..בעעע
הלכת איתו לסרט:
לוזוכרת
צעק עליך:
לוזוכרת שלח לך אימייל:
אמממ...מהאתר של קסטרו
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?:
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים: שיר אהוב:
"שיר הסמרטוטים" אוכל אהוב:
סלט של אבא תוכנית אהובה:
אין משהו מיוחד..
אולי פלוריסיינטה בקרוב... ספורט אהוב:
כדור-עף תחביב:
לרקוד בעיקר... זמר/זמרת/להקה אהובים:
אביב גפן,אנוק,היהודים..זהו פחות או יותר עיתון אהוב:
העיתון של הבוקר..וראש1 |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו?
12:55 תפוח או בננה?
שניהם כחול או אדום?
שחול סתיו או אביב?
סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?
מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?
לצלצל לרוני לבדוק אם היא ערה איזה ארוחה אחרונה אכלת?
בוקר תיכון או אוניברסיטה?
תיכון אתה משועמם/ת?
אממ... לפעמים רעש אחרון ששמעת?
דלת נפתחת ריח האחרון שהרחת?

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifיש לי הרגשה

שעניתי על זה כבר
*רוניהולכתלחפשבארכיוןשלפורוםהמורדים
*

../images/Emo140.gifעונה....

שם: רינת פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 163 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות אחת(ליטל מהפורום) ואח אחד בת כמה את נראית: לא יודעת משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: לא שפות: עברית אנגלית ספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: הארי פוטר ה-5 סרט מושכר שראית: אין כמו באלבמה סרט בקולנוע: לא זוכרת שיר ששמעת: לא יודעת אך קראים לו השיר שנתקע לך בראש: אין לי אכשיו הדיסק שקנית: אבריל לוון(אבל צרבתי) הדיסק ששמעת:אבריל האיש שהתקשרת אליו: אחותי האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: פרויקט Y איש שחשבת עליו: אחותי האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא אכשיו את/ה רוצה לגור במקום אחר:בעיר אחרת כןןןןן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי ואני אל רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים: האמת לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: היתי הטורקיה אניגליה צרפת הולנד ובלגיה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: למה לא כל אחד בדרכו יחיה תוכנית ההתנתקות של שרון: בעג חלק האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: לא אי פעם נעצרת: ממש אבל ממש לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: דיסק ממתק: שוקלד סרט מצויר: לא יודעת קורנפלקס: רגיל נירה לי מסטיק: מנטה צבע: כחול יום בשבוע: שישי?!?! היום הכי לא מועדף: לא יודעת ג'לי: ? תכשיט: צמד ושרשת חורף\קיץ: חורף בחדר: ? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: ענבל צעק עליך: אחותי שלח לך אימייל: דודה שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? תמיד היית על במה? בהופעות סיום של בית ספר?!?!?! חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: לשון והיסטוריה תמיד! הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: אין, אני אהבת את כל השירם שאני שומעת אוכל אהוב: מתוק! תוכנית אהובה: קטנטנות ספורט אהוב: ריקוד?!?! תחביב: לנגן לציר לירקוד ולהיות עם חברות זמר/זמרת/להקה אהובים: אבריל וארוי עיתון אהוב:מעריב לנוער וראש אחד וסתם: מה השעה עכשיו? 14:06 תפוח או בננה? תופח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אמשיך לקרוא בפורום איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר תיכון או אוניברסיטה? תיכון בנתים אתה משועמם/ת? לפעמים רעש אחרון ששמעת? הפלפון שלי ריח האחרון שהרחת? של ספגטי עם רוטב פטריות

למעלה