חדש לקראת הויקנד

JULI4561

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif חדש לקראת הויקנד../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif

עוד פחות מ5 ימים מתחיל החופש הגדול
למי שלומד עד ה30 זה עוד 15 ימים , אבל לא נורא זה עובר מהר
ובהצלחה לכולם בכל הבגרויותתת
והנה משהו בכלל לא צפוי שאלון
נלקח מפורום 593 השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: אני רוצה להתחתן בגיל...: אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אני חושב שפוליטיקה זה...: ולעומת זאת מוזיקה זה...: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? מה יש לך על דלת החדר? המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? מה השעה עכשיו? איך השאלון עכשיו? חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) מה החלום שלך לעתיד הקרוב? יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) יש לך זוג נעליים של פומה? שווה את הכסף לדעתך? יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מה השעה עכשיו? בן/בת??? איזה מזל אסטרולוגי אתה? יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? מתגאים ביהדות? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן/לא
------ סמים סיגריות פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי שיניים כמו של רונאלדיניו כסף כמו של רונאלדיניו שיער כמו של בקהאם שרירים כמו של אבי ביטר צבע כהה(לגוף) צבע בהיר שיניים תותבות ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם פרחות וערסים וודקה נישואים אהבה מתחיל הוייקנד איזה כיף :] אז סופשבוע טוב לכולם אוהבתתת המוןןןןןן - ג'ול[י]

Fergie7

New member
ראשונה? יש מצב.

עוד 10 שנים אני אהיה...: לומדת עיצוב בחו"ל, מאושרת, ואולי נשואה? אני רוצה להתחתן בגיל...: 24-5 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') שנה וחצי. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... פחחחח... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: טלנובלה בע"מ. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: וואי יש הרבה. אבל בראד פיט כוסון! המספר האהוב עליי הוא...: מממ..7? הצבע האהוב עליי הוא...: אדום. בעיקרון צבעוני. האדם שאני הכי אוהב הוא...: מישהו. חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג'. השאלון בחסות אורנג'. אני חושב שפוליטיקה זה...:
ולעומת זאת מוזיקה זה...:
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין, חוץ מאוכל. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדרי. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: הציירים של comx
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:
אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אין. המיטה שלי היא בגודל...: זוגית. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 12 שאלות.... אוקיי. ---------- יש לך פח בחדר? לע. מה יש לך על דלת החדר? פוסטר. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה
גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? וואי טיפה מסובך, סוג של דירה אבל לא בבניין. בעע עזבו. מה השעה עכשיו? 10.23 איך השאלון עכשיו? חביב. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) ממש לא. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להיות מעצבת אופנה בינלאומית מפורסמת, להיות מאושרת, ועשירה. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? בכל הצבעים, אבל אני לא אוהבת. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) חחח...תלוי במה.
יש לך זוג נעליים של פומה? היה. שווה את הכסף לדעתך? למה לא? יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? בטח. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! פחח פעם אצל חברה שלי...משחק דפוק. מה השעה עכשיו? 10.24 בן/בת???
איזה מזל אסטרולוגי אתה? סרטנית
יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 7? מתגאים ביהדות? מממ...כן. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? הבאה- אוסטרליה. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? באמריקה. כן/לא אולי. ------ סמים
סיגריות
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי
שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר
צבע כהה(לגוף)
צבע בהיר
שיניים תותבות
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם
פרחות וערסים
וודקה
נישואים
אהבה
לילה מושלם אנשים...יאללה רק עוד 5 ימים.

IkMfNiY

New member
תשובות ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 28 וקצת. אני רוצה להתחתן בגיל...: 25-26. אני רוצה לשרת בצבא: שנתיים. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה כי אני לא אוהבת כדורגל. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: טלנובלה בע"מ או קטנטנות
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ריבר פיניקס ז"ל
המספר האהוב עליי הוא...: 8 הצבע האהוב עליי הוא...: כתום צומי ^^ האדם שאני הכי אוהב הוא...: אני. סתם
חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: מעניין. ולעומת זאת מוזיקה זה...: למה לעומת זאת? את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) :XXXXX [ימין P:] המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: פינת אוכל הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אני לא מספיק מבינה באומנות P: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: לא יודעת P: כחול בגלל הג'ינסים כנראה P: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לא יודעת המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 7
שאלות:
יש לך פח בחדר
מה יש לך על דלת החדר
סטיקרים שאחותי שמה כשהיא גרה בחדר P: המקלדת שלך אלחוטית או רגילה
אלחוטית P: גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח
אפחד מהנ"ל. כלומר, זה בניין, אבל קשה לקרוא לבניין עם שלוש דירות בניין P: מה השעה עכשיו
00:32 איך השאלון עכשיו
די מקורי חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..
)
מה החלום שלך לעתיד הקרוב
יש לך כובעים
אם כן באיזה צבע
שניים, אחד אדום ואחד לבן עם ציור של פאוור פאף אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)
:X [אלוהים, איזה שאלות סוטות :X] קצר P: יש לך זוג נעליים של פומה
שווה את הכסף לדעתך
יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).
שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! שכחתי מזה מה השעה עכשיו
00:35 בן/בת
בת
איזה מזל אסטרולוגי אתה
אמרתי שאני בת
דגים. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם
לא מתגאים ביהדות
בעיקרון כן, אבל יש צדדים בה שלא מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה
הבאה- אממ, לא יודעת היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל
לא, טוב לי בחיפה בישראל
כן/לא:
סמים
לקלים,
לקשים. סיגריות
. פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי
מה הרעיון פה? מותגים? שיניים כמו של רונאלדיניו
איך השיניים שלו נראות?
כסף כמו של רונאלדיניו
הוא עשיר, אני מניחה. בעייתית השאלה הזו. שיער כמו של בקהאם
יש לו שיער יפה. לבנים מן הסתם P: שרירים כמו של אבי ביטר
לאבי ביטר יש שרירים?
צבע כהה(לגוף)
מזה כן או לא?! צבע בהיר
כנ"ל שיניים תותבות
מה ז"א כן או לא? אם אנשים צריכים את זה, אז כן ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם
לניתוחי ליזר להסרת משקפיים ולניתוחים פלסטיים למינהם בעקבות תאונות דרכים ושות',
לכל השאר פרחות וערסים
שכל אחד יעשה מה שבא לו [כל עוד הוא לא פוגע באחר] וודקה
איכס, וודקה
אבל
נישואים
אהבה
יעל

SummerNightCity

New member
אבל גם זה לא סם קל...

אבל אין טעם לנסות לשכנע אותך אחרת, אני רק אקווה אי פעם שדעתך תשתנה.

Plaztyk

New member
me..?

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: נחיה ונראה אני רוצה להתחתן בגיל...: 25 אני רוצה לשרת בצבא 0 שנים. אני לא רואה מונדיאל כי...כי כדורגל זה בולשיט וכדור. הטלנובלה שהכי אהבתיהיא...: נראה לי האחד. במת משו עמוק ולא רדוד. השחקן שאני הכי אוהב הוא...: ג'וני דפ האליל. המספר האהוב עליי הוא...: 3 הצבע האהוב עליי הוא...: אפור האדם שאני הכי אוהב הוא...: אליסע3> חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: בולשיט ולעומת זאת מוזיקה זה...: drug את רוב פעולות היום אני עושה ביד..: שמאל המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: dali ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: עכביש על חוט >< המיטה שלי היא בגודל...: יחיד מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 10 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא מה יש לך על דלת החדר? ידית..? המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מה השעה עכשיו? 00:47 איך השאלון עכשיו? בסדר חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להיות בנאדם. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אין לי אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) בבגדים ארוך בגובה נמוך יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! יאפ מה השעה עכשיו?00:48 בן/בת??? יצור איזה מזל אסטרולוגי אתה? בתולונת יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? יהדות סאקס מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? יפן היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? ביפן. כן/לא ------ סמים- קלים סיגריות - כן פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי - יקר מידי שיניים כמו של רונאלדיניו - הא? כסף כמו של רונאלדיניו- אם יש לו הרבה פאנן שיער כמו של בקהאם - יאמ שרירים כמו של אבי ביטר - >< צבע כהה(לגוף) - יאק צבע בהיר - יאמ שיניים תותבות - WT..? ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם - לא פרחות וערסים - איכס וודקה - oh yeah נישואים- לאאאא אהבה - never ever again. אם מישו קורה את זה שיגיד.

אנוכי../images/Emo3.gif../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: מובטל גר בקרטון אחרי ניסיונות כושלים להצליח בשואו ביזנס אני רוצה להתחתן בגיל...: 28-32 לא מאוחר מידי כי אני הייתי שמח לילדים אבל לא מוקדם מידי אני רוצה לראות עולם אני רוצה לשרת בצבא 3 שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...:אני רואה מונדיאל רק שקרואטיהמשחקים
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:השיר שלנו השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:פטריק דמפסי המספר האהוב עליי הוא...:7 הצבע האהוב עליי הוא...:כתום האדם שאני הכי אוהב הוא...:אמאבא חברת הסלולרי שלי היא...:מיכללללל פטר אני חושב שפוליטיקה זה...:דבר שדרוש שיפור ולעומת זאת מוזיקה זה...:אוויר לנשמתי את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד):חחח חשבתי שהיה כתוב שם רוב היום אני עושה ביד חחחח התשובה היא ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדרי הקט הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:ואן גוך ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:שחור לבן וכחול אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:פסל משנהב (שן של פיל) המיטה שלי היא בגודל...:רגיל?
מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:7 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?:כן מה יש לך על דלת החדר?:מדבקה מגניבה המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?:רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?:בניין מה השעה עכשיו?11:25 איך השאלון עכשיו?:נחמד מאוד מאוד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?):כן עורך דין מה החלום שלך לעתיד הקרוב?:להצליח בעולם התאטרון והבמה יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?:יש לי כחול של דיזל אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...):אני אוהב בגדים גדולים יש לך זוג נעליים של פומה?:כן שווה את הכסף לדעתך?<:אההה לא יודע הם נחמדות אבל סקטור יותר יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?:יש ויש שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!:לא ולא יודע מה השעה עכשיו?:עוד פעם ראבק 11:26 בן/בת???:נזכרתם? בן איזה מזל אסטרולוגי אתה?:שור יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?:לא מתגאים ביהדות?:יס מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?:ארה''ב היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?:כן הייתי שמח לגור או בלוס אנג'לס או נו יורק כן/לא ------ סמים:לא סיגריות:לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי:אדידס שיניים כמו של רונאלדיניו:חחח לא כסף כמו של רונאלדיניו:חחחחכן|סגדש| שיער כמו של בקהאם:כן שרירים כמו של אבי ביטר:בטח! שלא צבע כהה(לגוף):שזוף זה טוב צבע בהיר:תלוי שיניים תותבות:חחחחחח כל עוד הם לא נופלות ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם:למי שזה עושה טוב אז כן בכללית אני בעד לנתח זה בן זנזונת של כסף פרחות וערסים:לא וודקה:כן נישואים:כן אהבה:כן שמתם לב שאפילו לא שאלתם איך קוראים לי?? חחח

mmmbam

New member
וואי, אני אשכרה עונה על זה?! ../images/Emo2.gif

השלם את המשפט עוד 10 שנים אני אהיה...: סטודנטית לתקשורת באוניברסיטה העברית בירושלים. אני רוצה להתחתן בגיל...: לאדעת אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): 3 אני לא רואה מונדיאל כי...: קוסטה-ריקה יצאו
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: "אני בטי המכוערת"
זאת הטלנובלה הכי טובה שעשו! השחקן/ית שאני הכי אוהב הוא/היא...: סופיה בוש. המספר האהוב עליי הוא...: 9 הצבע האהוב עליי הוא...: אדום האדם שאני הכי אוהב הוא...: הרבה אנשים
אי אפשר לבחור אחד... חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...: לפעמים מעניין ולפעמים כאב ראש ולעומת זאת מוזיקה זה...: החיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)
שמאל המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: שולחן?
טובנו, בסלון. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ליאונרדו דה-וינצ'י ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אדום שחור ולבן אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: קופסא קטנה שבתוכה שתיים מהשיניים החלביות שלי. השאר נעלמו
המיטה שלי היא בגודל...: מיטת נוער? מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 12 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא מה יש לך על דלת החדר? תמונה של שני ילדים בשחור-לבן, הילד נותן פרח לילדה [מאוהב] + ציורים שהאחים שלי צירו + אוסף מגנטים + רשימה של דברים שאני צריכה לעשות. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? אף אחד מהם. בית קטן חד-קומתי בקיבוץ קטן ולא ידוע. מה השעה עכשיו? 12:25 [עוד מעט שידור חוזר של ה-או-סי שלא ראיתי אתמול!] איך השאלון עכשיו? נחמד ביותר חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) כן
מה החלום שלך לעתיד הקרוב? שיהיה לי אחלה חופש P: יש לך כובעים? אם כן באיזה צבע? אין לי. שונאתכובעים. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך יש לך זוג נעליים של פומה? חלילה!!!
שווה את הכסף לדעתך? לא!!! יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין)?
שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא שיחקתי אז אני לא יודעת... מה השעה עכשיו? 12:27 בן/בת? בת. איזה מזל אסטרולוגי את? עקרב. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא
מתגאים ביהדות?
מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ישראל [אבל אני כבר פה
] היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? לא כן/לא ------ סמים
סיגריות
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי
שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר
צבע כהה(לגוף)
צבע בהיר
שיניים תותבות
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם
פרחות וערסים
וודקה
נישואים
אהבה
אם מישהו קרא - אני מעריצה אותו. ואם מישהי קראה - אני מעריצה אותה.
מה, תודו שזה לא אותו דבר.

Sahar 11

New member
../images/Emo66.gif אייקון חמוד חח

השלם את המשפט: --------------
עוד 10 שנים אני אהיה...: מעצבת אופנה מצליחה
אני רוצה להתחתן בגיל...: אין גיל אבל מעל 27
אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') שנתיים לא פחות ולא יותר
אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה כי זה לא מעניין
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: ישראלית? משחק החיים
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'וני דפ
המספר האהוב עליי הוא...: 5
הצבע האהוב עליי הוא...: אדום
האדם שאני הכי אוהב הוא...: יש הרבה
חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום
אני חושב שפוליטיקה זה...: דבר די משעמם
ולעומת זאת מוזיקה זה...: שולט
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) שמאל [אני שמאלית]
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: לא כל כך מכירה
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: צבעוני
אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אין
המיטה שלי היא בגודל...: רגיל
מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 7
שאלות.... -----------
יש לך פח בחדר? יאפ
מה יש לך על דלת החדר? כלום
המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה
גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין
מה השעה עכשיו? 13:22