גם אני רוצה לענות ../images/Emo13.gif
השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: מוקפת בחברים, עם עבודה טובה, מבסוטה מהחיים. אני רוצה להתחתן בגיל...: סביבות ה-20 ו..? אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמה שבנות צריכות, נו
אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...: כדורגל זה נורא משעמם. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: יש הרבה... משחק החיים אחת הטובות, אבל כעת אני מכורה ל"האלופה"
דריהג'לל
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: בכללי? נו יש הרבה. נגיד אחת מהן.. מיה דגן
המספר האהוב עליי הוא...: החבר'ה של ליאת רוטנר. הצבע האהוב עליי הוא...: ירוק, אבל אני אוהבת את כולם, תלוי למה. האדם שאני הכי אוהב הוא...: נו, באמת. חברת הסלולרי שלי היא...:
סלקום
אני חושב שפוליטיקה זה...: משעמם? סתם, חוץ מהשגריר. מלודי... ולעומת זאת מוזיקה זה...: ה-דבר. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..
ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. חחח, שאלה מצחיקה. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: ביתי הקט. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: מממ? ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: הצבעוני. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לא קיים. המיטה שלי היא בגודל...: חביב מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 9. שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? יופ מה יש לך על דלת החדר? אותיות כאלו שתלויות שם מאז שאני בת 5 "מ י כ ל", ובאותו סגנון גם שני ברווזונים והאמא שלהם. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? ארמון מה השעה עכשיו? 16:43 איך השאלון עכשיו? סבבי מינוס. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא, בתכל'ס אני עוד לא סגורה על מה ה"חלום" שלי. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? ממ, שאלה אחת למעלה. יש לך כובעים? אם כן באיזה צבע? לחורף!!! כובעי צמר, אובססיה. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) תלוי. אני אוהבת חורף וגם בגדים ארוכים, אבל גם קצרים. בקשר לגובה, אני בהחלט אוהבת גבוהים אבל בלי הגזמה. יש לך זוג נעליים של פומה? לא. שווה את הכסף לדעתך? לא ראיתי אף פעם. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין)? אני מתארת לעצמי שכן
שיחקת פעם ג'י.טי.איי? נכון מששחק טוב?!?! כככככןןן! סתם, מה זה? מה השעה עכשיו? 16:45 בן/בת??? בת
איזה מזל אסטרולוגי אתה? דלייייי! יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא. מתגאים ביהדות? ברווור. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? איטליה!!! ממש מתחשק לי איטליה. או ניו-יורק. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? לאלא כן/לא ------ סמים? בלע. סיגריות? הבלע של החיים. פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי? יש לי נעליים של דיאדורה, נעלי ספורט, אז למה לא? שיניים כמו של רונאלדיניו? לא מכירה אותו מספיק טוב, אבל לפי תמונות- לא עושה לי את זה. כסף כמו של רונאלדיניו? הוא עשיר? אז למה שלא יממן ניתוח שיניים? שיער כמו של בקהאם? לא מכירה
תתנו לי שאלות שאני מבינה בהן. שרירים כמו של אבי ביטר? כנ"ל הקודם. צבע כהה(לגוף)? בתנאי שלא יהיה יותר מדי כהה. צבע בהיר? כן, אבל בתנאי שלא יותר מדי בהיר. שיניים תותבות? עדיף מבלי שיניים בכלל, לא? ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם? לא בשבילי. פרחות וערסים? יש לי סלידה נוראית מפרחות, ערסים גם. וודקה? זה טעים? נישואים? ברור אהבה? ברור.