חדש לקראת הויקנד

עונה

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: לא יודעת אם אני אהיה..חח..סתם. אני אהיה אופטימית (ההפך מעכשיו כפי ששמתם לב) אני רוצה להתחתן בגיל...: בערך 23 משו כזה אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): שנה אחת אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... אבל אני כן רואה מונידאל! קיבלנו מבצע מיס ולאומי קארד,של מונדיאל ב-99 ש"ח. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השיר שלנו השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:רן דנקר המספר האהוב עליי הוא...:3 הצבע האהוב עליי הוא...: תכלת,או ירוק תפוח האדם שאני הכי אוהב הוא...:אותי חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...:לפעמים מעניין ולעומת זאת מוזיקה זה...:טעם החיים. אחרי טלוויזיה. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד): ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:סלון הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: לא אוהבת ציירים ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור (זה מה שאמא שלי מסכימה לקנות!!!) אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לא יודעתתת המיטה שלי היא בגודל...: רגיל מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 8 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? שלט לא לעשן המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מה השעה עכשיו? 13:58 איך השאלון עכשיו?בסדר חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להיות שחקנית וזמרת יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש לי. אבל אני שונאת כובעים אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)נורמלי יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? הגיע הזמן לקנות מחשב חדש! שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא שיחקתי מה השעה עכשיו? עוד פעם?! בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? דלי יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? אהה..וואטאבר מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארה"ב היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? בקליפורניה נשמע לי לא רע. כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי למה לא? שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו כן שיער כמו של בקהאם אההה... שרירים כמו של אבי ביטר אם שרירי חמאה זה נחשב... צבע כהה(לגוף) שזוף,כמו של אווה לנגוריה. לא יותר. צבע בהיר לא שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם תלוי איזה ומה הצורך. פרחות וערסים לא וודקה לא נישואים כן אהבה כן

SummerNightCity

New member
כיף. ../images/Emo152.gif

השלם את המשפט: |משלימה|
--------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 27, סלקטורית, יחצנית, מפיקה וצלמת! אני רוצה להתחתן בגיל...: משהו בין 20-35. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה, לא יוצא. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: אני מניחה שבובה פראית בזמנו? השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'וליה סטיילס. המספר האהוב עליי הוא...: 30!! הצבע האהוב עליי הוא...: ירוק. האדם שאני הכי אוהב הוא...: אני, נראלי. חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון. אני חושב שפוליטיקה זה...: אמנות הפטפוט. ולעומת זאת מוזיקה זה...: אי אפשר בלי. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) שתיהן? המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר של אחותי. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: פיקאסו? ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: צבעוני. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: דברים של חברת דן.
המיטה שלי היא בגודל...: 150X190 אם אני לא טועה. [אני באמת יודעת.
] מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 5. שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? ברור. מה יש לך על דלת החדר? כלום. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? פנטאוז זה זה עם הגג? מה השעה עכשיו? 13:57 איך השאלון עכשיו? נחמד, מגוון. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) כל כך לא! מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להיות צלמת, ולצאת למועודון כל יום. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אחד חום ואחד כחול לא שאני באמת שמה אותם. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) בבגדים קצר, בגובה ארוך, בהכל תלוי, ולא, השאלה הזו לא נשמעת בכלל טוב... יש לך זוג נעליים של פומה? לא.
שווה את הכסף לדעתך? מי שנוח לו כן. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? אין לי מושג. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! יו שהייתי קטנה.
מה השעה עכשיו? 13:59, למה שזה כל כך ישתנה? בן/בת??? אני בת. איזה מזל אסטרולוגי אתה? גדי. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא, אבל אני אדע בקרוב. מתגאים ביהדות? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? שוויץ, שוב.
היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? נה. כן/לא ------ סמים לא. סיגריות למי שטוב לו שיהיה בכיף. פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי נייקי ואדידס!
שיניים כמו של רונאלדיניו של מי? כסף כמו של רונאלדיניו ושוב, who? שיער כמו של בקהאם לא. שרירים כמו של אבי ביטר חחחחחחחחח. צבע כהה(לגוף) למה לא. צבע בהיר למה לא. [אבל לא לבקן!] שיניים תותבות חחחחחחח. שמעו באיזשהו גיל כבר אין ברירה... ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם כן, למי שזה עושה טוב. פרחות וערסים לא. הכללות זה דבר רע. וודקה כן. נישואים כן\לא. אהבה כן.

IkMfNiY

New member
זה בסדר, הוא לא משהו ../images/Emo3.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אבל אני אוהבת את ג'וליה סטיילס. היא הייתה הכי טובה במיני סדרה של שנות ה60 P: יעל

SummerNightCity

New member
אני בטוחה..

די לדבר על סרטים וסדרות שלה שלא ראיתי.
היא מעולה. היא השחקנית היחידה שגרמה לי אשכרה לבכות בסרט.

Sahar 11

New member
איך את יודעת את גודל המיטה? ../images/Emo67.gif

גם אני כמעט ידעתי הכל

SummerNightCity

New member
כי בכל מה שקשור לחדר שלי אני חייבת

לדעת הכל. וחוץ מזה, נו, פעם רציתי להיות מעצבת פנים אז דברים כאלו נחוצים..

L U Z I A

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

אני מבינה שמנכ"לית דן את כבר לא תהי

L U Z I A

New member
התחדשתי בבגד ים מדליק../images/Emo152.gif../images/Emo15.gif

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: גדולה יותר? אני רוצה להתחתן בגיל...: לא משנה לי מתי, העיקר שיהיה עם אהבה אמיתית. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') שנתיים (דה
) אני לא רואה כי... זה משעמם, מיותר וחתיכת בזבוז זמן. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: טלנובלה בע"מ. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: -- המספר האהוב עליי הוא...: 64 הצבע האהוב עליי הוא...: חום, תכלת, ובעיקר השילוב שלהם
אבל אני אוהבת גם אדום. האדם שאני הכי אוהב הוא...: אמא. ואבא גם חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום
(נו, הוא סגול, אתם פשוט לא רואים את זה.) אני חושב שפוליטיקה זה...: משעמם ולעומת זאת מוזיקה זה...: מטורף את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: מרתף הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: לאונרדו דה וינצ'י? ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: תכלת
אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אין לי דברים משונים בארון המיטה שלי היא בגודל...: קטן מידי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 8 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? המון פתקים ששמתי אחד על השני בזמנים שונים, כדי שאבא שלי לא ילחץ כשאני לא במיטה בבוקר (לפעמים ישנה במתף, על הספה... נו ממש נוח שם) המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בית פרטי? מה השעה עכשיו? 2:21 איך השאלון עכשיו? חמוד
חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) NEVER מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להמשיך לרקוד יש לך כובעים? אם כן באיזה צבע? לא
אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) בגדים- קצר, גובה- ממוצע יש לך זוג נעליים של פומה? היו לי, אבל המעפנות נקרעו
שווה את הכסף לדעתך? לא
יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? לא, אבל אני לא צריכה במיוחד שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא, וזה לא נשמע מסעיר במיוחד מה השעה עכשיו? 2:23 בן/בת??? בת
איזה מזל אסטרולוגי אתה? אריה
(האטומיק הכי דומה לאריה.. מה לעשות
) יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? נופ מתגאים ביהדות? כן
מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארה"ב
היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לונדון
כן/לא ------ סמים
סיגריות
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי
בכיף למה לא
שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו יש לו כסף, יש לו שינים עקומות... מה לא מסתדר? אה כן- למה הוא לא מטפל בשיניים שלו?! שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר משו, כולו שרירים ועצמות. צבע כהה(לגוף)
צבע בהיר
שיניים תותבות למי אכפת שיש לך שיניים תותבות? ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם בעיקרון לא פרחות וערסים
וודקה
למה לא? נישואים
אהבה
ברור

mikmikonet

New member
גם אני רוצה לענות ../images/Emo13.gif

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: מוקפת בחברים, עם עבודה טובה, מבסוטה מהחיים. אני רוצה להתחתן בגיל...: סביבות ה-20 ו..? אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמה שבנות צריכות, נו
אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...: כדורגל זה נורא משעמם. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: יש הרבה... משחק החיים אחת הטובות, אבל כעת אני מכורה ל"האלופה"
דריהג'לל
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: בכללי? נו יש הרבה. נגיד אחת מהן.. מיה דגן
המספר האהוב עליי הוא...: החבר'ה של ליאת רוטנר. הצבע האהוב עליי הוא...: ירוק, אבל אני אוהבת את כולם, תלוי למה. האדם שאני הכי אוהב הוא...: נו, באמת. חברת הסלולרי שלי היא...:
סלקום
אני חושב שפוליטיקה זה...: משעמם? סתם, חוץ מהשגריר. מלודי... ולעומת זאת מוזיקה זה...: ה-דבר. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. חחח, שאלה מצחיקה. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: ביתי הקט. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: מממ? ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: הצבעוני. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לא קיים. המיטה שלי היא בגודל...: חביב מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 9. שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? יופ מה יש לך על דלת החדר? אותיות כאלו שתלויות שם מאז שאני בת 5 "מ י כ ל", ובאותו סגנון גם שני ברווזונים והאמא שלהם. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? ארמון מה השעה עכשיו? 16:43 איך השאלון עכשיו? סבבי מינוס. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא, בתכל'ס אני עוד לא סגורה על מה ה"חלום" שלי. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? ממ, שאלה אחת למעלה. יש לך כובעים? אם כן באיזה צבע? לחורף!!! כובעי צמר, אובססיה. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) תלוי. אני אוהבת חורף וגם בגדים ארוכים, אבל גם קצרים. בקשר לגובה, אני בהחלט אוהבת גבוהים אבל בלי הגזמה. יש לך זוג נעליים של פומה? לא. שווה את הכסף לדעתך? לא ראיתי אף פעם. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין)? אני מתארת לעצמי שכן
שיחקת פעם ג'י.טי.איי? נכון מששחק טוב?!?! כככככןןן! סתם, מה זה? מה השעה עכשיו? 16:45 בן/בת??? בת
איזה מזל אסטרולוגי אתה? דלייייי! יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא. מתגאים ביהדות? ברווור. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? איטליה!!! ממש מתחשק לי איטליה. או ניו-יורק. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? לאלא כן/לא ------ סמים? בלע. סיגריות? הבלע של החיים. פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי? יש לי נעליים של דיאדורה, נעלי ספורט, אז למה לא? שיניים כמו של רונאלדיניו? לא מכירה אותו מספיק טוב, אבל לפי תמונות- לא עושה לי את זה. כסף כמו של רונאלדיניו? הוא עשיר? אז למה שלא יממן ניתוח שיניים? שיער כמו של בקהאם? לא מכירה
תתנו לי שאלות שאני מבינה בהן. שרירים כמו של אבי ביטר? כנ"ל הקודם. צבע כהה(לגוף)? בתנאי שלא יהיה יותר מדי כהה. צבע בהיר? כן, אבל בתנאי שלא יותר מדי בהיר. שיניים תותבות? עדיף מבלי שיניים בכלל, לא? ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם? לא בשבילי. פרחות וערסים? יש לי סלידה נוראית מפרחות, ערסים גם. וודקה? זה טעים? נישואים? ברור אהבה? ברור.

נקודונת

New member
איחור אופנתי? ../images/Emo12.gif../images/Emo189.gif

השלם את המשפט:
עוד 10 שנים אני אהיה...: מקווה שעובדת בתחום התיאטרון. ומאושרת
אני רוצה להתחתן בגיל...: לא יודעת, נראה. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') שנתיים, לא? אני לא רואה מונדיאל כי... אין לי סבלנות לכדורגל הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: אף פעם, לעולם, לא ראיתי טלנובלה שנהניתי ממנה
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: נמנעת. יש יותר מידי. המספר האהוב עליי הוא...: שמונה!
הצבע האהוב עליי הוא...: ירוק האדם שאני הכי אוהב הוא...: לא מגלה
חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום
אני חושב שפוליטיקה זה...: משעמם ולעומת זאת מוזיקה זה...: דבר נהדר את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) שמאל. אני שמאלית. והשאלה הזאת לא נשמעת טוב, רק לידיעתכם. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדר העבודה הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: וואו, בחירה קשה. נלך על דה וינצ'י, כי הוא קלאסי, למרות שאני אוהבת גם את מאטיס, שאגאל (שהוא הצייר האהוב עליי, אבל הוא לא הכי טוב, אני חושבת) ודאלי. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כל הצבעים. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אוסף שקיות סוכר מבתי קפה ומסעדות. המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 6
שאלות....
יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? אצל אמא כלום, כי זאת דלת אקורדיון אצל אבא שלושה שלטים וכל מיני שטויות שקיבלתי בהפקות. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? אצל אא בניין מסריח, אצל אבא סתם בניין. מה השעה עכשיו? 12 וחמש דקות בבוקר. איך השאלון עכשיו? סביר. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לעתיד המאוד קרוב, אני לא יכולה לגלות (
). יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש לי אוסף כובעים, מכל הצבעים, מכל הסוגים ובכל הגדלים!
אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) לא משנה לי. יש לך זוג נעליים של פומה? לא. שווה את הכסף לדעתך?
יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? אכן כן. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון משחק טוב?!?! אכן
מה השעה עכשיו? כבר שאלתם. בן/בת???
איזה מזל אסטרולוגי אתה? סרטן יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא
מתגאים ביהדות? לפעמים. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? מה?
היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? פיליסור, שוויץ
כן/לא
סמים
סיגריות
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי מה אתם? שיניים כמו של רונאלדיניו איזה שיניים יש לו? כסף כמו של רונאלדיניו למה לא? שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר
צבע כהה(לגוף) לא משנה. צבע בהיר כנ"ל. שיניים תותבות תלוי למי. ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם רק אם צריך (כלומר אם הגוף של מישהו נשרף או משהו) פרחות וערסים
וודקה לעיתים רחוקות
נישואים
, למה לא? אהבה
, כמובן.

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo26.gif../images/Emo199.gif

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: בקייקים אני רוצה להתחתן בגיל...: 100000 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 2 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...:לא רואה כי זה מעניין לי את ה(אתם יודעים מה...) הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: אף אחת השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: אנג'לינה ג'ולי
המספר האהוב עליי הוא...: 9 11 הצבע האהוב עליי הוא...: כחוך ואדום האדם שאני הכי אוהב הוא...: אבא ואמא חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג'
אני חושב שפוליטיקה זה...: מעניין(?) ולעומת זאת מוזיקה זה...: שולט
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד):שתיהן המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדרי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור או לבן אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: לא יודעת
מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 9 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?
מה יש לך על דלת החדר? ידית המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין משופץ
מה השעה עכשיו? 10:33 איך השאלון עכשיו? נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)
מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להיות גרפיקאית או ספורטאית יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כובע בצבע לבן אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך יש לך זוג נעליים של פומה?
שווה את הכסף לדעתך?
יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? יש
שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!
מה השעה עכשיו? 10:35 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? דלי יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?
מתגאים ביהדות?
מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארה"ב או מדינה באירופה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?
כן/לא ------ סמים
סיגריות
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי אדידס שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר
צבע כהה(לגוף)
צבע בהיר שיניים תותבות ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם
פרחות וערסים
וודקה
נישואים
אהבה