אני פה, יש לי עומס מטורף.. אבל כל יום פה. אל תחשבו שלא, אני גם משתדלת לכתוב גם בימים עמוסים..
S SpOnGeTuLa New member 18/7/05 #24 אני פה, יש לי עומס מטורף.. אבל כל יום פה. אל תחשבו שלא, אני גם משתדלת לכתוב גם בימים עמוסים..
ס סופרת צעירה New member 11/7/05 #3 עכשיו בערוץ שלוש זאת העונה האחרונה. רק זלדה הפכה לילדה קטנה בגלל שסבירנה הפכה לאבן והיה צריך להחזיר אותה.
עכשיו בערוץ שלוש זאת העונה האחרונה. רק זלדה הפכה לילדה קטנה בגלל שסבירנה הפכה לאבן והיה צריך להחזיר אותה.
D DeVlan New member 12/7/05 #5 מחפש צופים קבועים של התוכנית... אני צריך עזרה במשהו שקשור לסדרה (אני לא יכול לפרט כאן). אם מישהו מוכן לשמוע - אשמח אם יפנה אליי במסר
מחפש צופים קבועים של התוכנית... אני צריך עזרה במשהו שקשור לסדרה (אני לא יכול לפרט כאן). אם מישהו מוכן לשמוע - אשמח אם יפנה אליי במסר
S SpOnGeTuLa New member 18/7/05 #25 ../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif מרענן במיוחד!../images/Emo175.gif../images/Emo41.gif ביקשתם, קיבלתם!
../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif מרענן במיוחד!../images/Emo175.gif../images/Emo41.gif ביקשתם, קיבלתם!