של שבוע חדש

../images/Emo160.gifראיתי את כול האירוחים

היה כל כך מענין , מעיין הרוש וואלוש הם מחוקים לגמרי , נפלתי מצחוק ויחיאל אלקבץ , היה הכי מפתיע ומרשים. לא ידעתי שהו אח של רונית אלקבץ וחוקר ביולוגי !!!!!! איך אומרת שירה , הכי לא צפוי. הוא ניראה איש מרתק ומרינה שיווף , זה היה מוזר בהתחלה לראות אותה כזו עדינה וחמודה, היא ניראית ממש מותק של בנאדם ומצחיקה, שהיא סיפרה שהסוכן שלה עצמו נבהל ממנה , היא גדול. ניראית לי אישה מדהימה היה כיייף. היה להם רעיון טוב לתפוז אנשים

../images/Emo187.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo182.gif

יגאל שילון יגיע לעשות סיפתח מכובד לעונה החדשה של פספוסים, ויתארח הערב ב-22:15 ב-BlogTV. שרשרו לו כבר עכשיו שאלות בפורום! http://180.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1449&msgid=69804295 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
מסייעים להצלת חיים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=484&msgid=69406144

EvaNofit

New member
אלדד לא הומו........

וכן הוא חתיךךךך ויש לו חיוך מהמם
וגמני מתה עליו
וואלקם טו טה קלאב....

EvaNofit

New member
חחח סורי... אבל שלא ישלה את עצמו...

אלדדוש שמור לי.....
שיחפש מישהו אחר...

שכטרון

New member
רק שלא את...../images/Emo59.gif

אתם יודעים...
עד שהגעתי למעמד של ה-אחד שידוע כבן שמאוהב בעפר (כן, כנראה אני היחיד בארץ שגם בן, וגם מאוהב בעפר... חפשו בגוגל אפילו), שלא יבוא ויהרוס לי! }-)

ליןןןןן

New member
חחחחחח

אל דאגה, מילה אחת שלו על עופר(
) וכולם עושים עליו אמבוש... עד כאן...

EvaNofit

New member
אממממ סורי אבל לא הבנתי אותך עדן...

רק שלא את מה....? מעמד של מה.....? חחחח ומה לרשום בגוגל....? קיצר לא הבנתי תהודעה שלך..... סורי.... אל תעשה קיצורי דרך הפעם תרשום ברור.....

EvaNofit

New member
אההה רגע....... ../images/Emo27.gif

עד שהגעת למעמד של הבן היחידי שמאוהב בעפר של יבוא ויהרוס לך וירצה גם להיות איתו....? זאת הכוונה...?

שכטרון

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo59.gif

רק שלא את מה....? שלא יעבור מאלדד לעפר
מעמד של מה.....? של הבן היחיד שמאוהב בעפר [אלא אם יש עוד בנים כאלה, והם לא מחוברים לאינטרנט
] חחחח ומה לרשום בגוגל....? חפשי בגוגל "מאוהב בשכטר", "מאוהב בעפר שכטר", וכל מיני כאלה... ותראי שאין הרבה תוצאות. זה מוצא עוד מאוהב בשכטר בתפוז, וזה הכינוי השני שלי. חיחיחי... עכשיו מקווה שהבנת

EvaNofit

New member
חחחח איזה הסבר מפורט......../images/Emo9.gif

חחח תודה עדן.... עכשו הבנתי כן...
ואל תדאג עפר שמור לך...

EvaNofit

New member
אם אתה יודע אז למה שאלת....../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

והוא לא....

EvaNofit

New member
כן האירוחים מאוד מעניינים../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

רק חבל שלא הביאו את אלדד פריבס.......
והעניין של אירוח שחקנים מסדרות\תוכניות קיים אצל כל הפורמים לא רק אצלנו...

אלדד באמת מדהים

אבל אני לא מכיר ה או מענין לי מה קורה עם אחרים כי זה היה הדבר היחידי שעקבתי אחריו בטלויזיה

EvaNofit

New member
סבבה אז אני שמחה שנהנת מזה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

זה באמת כיף לראות את הבנאדם שמאחורי הדמות.....

moton

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo32.gifשל שבוע חדש../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif

כמה טוב שהפרידה מפיק אפ לא באה בבום..! מזל שיש את הספיישלים
כל הדיבורים שלכם - לכאן
שבוע טוב.

למעלה