תגידו, זאת מיכל קופר קרן? הבת בתמונה, מי זאת?
E EvaNofit New member 15/1/06 #22 וואי יכול להיות........./images/Emo2.gif:כן| כי זה תמונה של צוות היוצרים...... יונתן וההוא..... ורק היא חסרה..... וואי אם זאת היא היא מה זה צעירה יחסית לכל מה שהיא הספיקה -סחתיין עליה...
וואי יכול להיות........./images/Emo2.gif:כן| כי זה תמונה של צוות היוצרים...... יונתן וההוא..... ורק היא חסרה..... וואי אם זאת היא היא מה זה צעירה יחסית לכל מה שהיא הספיקה -סחתיין עליה...
O offer171 New member 16/1/06 #25 פיספסתי את הסוף !!! HELP ME!! פיספסתי את 3 הפרקים האחרונים עם כל השינויים האלה בשידור.. אוף מה עושים ?? מישהו יכול לשלוח לי בדואר ... \ במחשב \ מתי משדרים את זה שוב ?!!?!?!?!? HELP!@ אני צריך איזה ..מיני ליפט !!
פיספסתי את הסוף !!! HELP ME!! פיספסתי את 3 הפרקים האחרונים עם כל השינויים האלה בשידור.. אוף מה עושים ?? מישהו יכול לשלוח לי בדואר ... \ במחשב \ מתי משדרים את זה שוב ?!!?!?!?!? HELP!@ אני צריך איזה ..מיני ליפט !!
ה הקוף הירוק מחיפה New member 16/1/06 #27 צריך עזרה איפה אני יכול להוריד לראות את הפרק האחרון של פיק-אפ????
ש שכטרון New member 16/1/06 #28 לא נראה לי שיש../images/Emo59.gif מאיפה להוריד. באימיול ובקאזה אין, בכל אופן.
E EvaNofit New member 16/1/06 #29 ביינתים רק באתר הרשמי שלהם פה אלא אם כן מישהו הקליט אותו במחשב...... אני בקלטת...
A avivdanon New member 17/1/06 #30 למי שהקליט את הפרק האחרון שלום לך אני חייב דחוף את הפרק האחרון מי שהקליט אני מוכן לשלם עבור הקלטת 200 ש"ח אז בבקשה תשלחו לי באיסיקיו 261272792 או במסנג'ר [email protected]
למי שהקליט את הפרק האחרון שלום לך אני חייב דחוף את הפרק האחרון מי שהקליט אני מוכן לשלם עבור הקלטת 200 ש"ח אז בבקשה תשלחו לי באיסיקיו 261272792 או במסנג'ר [email protected]
ש שכטרון New member 17/1/06 #31 ../images/Emo26.gif../images/Emo59.gif א. תלמד לשרשר. יש מתחתיך שרשור על זה. ב. מומלץ לא להעביר כתובות אימייל, מסנג'ר וכו' ע"ג הפורום. להבא תבקש שיפנו אלייך במסר, מי שרוצה.
../images/Emo26.gif../images/Emo59.gif א. תלמד לשרשר. יש מתחתיך שרשור על זה. ב. מומלץ לא להעביר כתובות אימייל, מסנג'ר וכו' ע"ג הפורום. להבא תבקש שיפנו אלייך במסר, מי שרוצה.