סיכום שבועי

../images/Emo41.gif ../images/Emo34.gif סיכום שבועי ../images/Emo41.gif ../images/Emo34.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
קליפ/סרטון של השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
תמונת השבוע: שבת שלום, שבוע טוב.

^.^

שיר השבוע של דה יוזד: Smother me, Earthquake, Blue and Yellow, Poetic Tragedy, TTOI..אה...מה לא בעצם חח שיר השבוע בכללי: הרוב שמעתי יוזד :) וקיוט איז וואט ווי איימ פור.. ואליס אין צ'יינס להקת השבוע: יוזדD: אלבום השבוע: Lies for the liars alice in chains mtv unplugged קליפ/סרטון של השבוע: הנסום אוקוורד והחדש של בולט.. ווייקינג דה דימן תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: איךפגשתי את אמא DD: משהו טוב/רע שקרה השבוע: איכ שבוע חרא... אולי הדבר היחיד הטוב היה לג בעומר. אבל חוץ מזה איכ תכנונים לשבוע הבא: לנסוע לת"א\להיפגש עם חברה טובה שלי שלא ראיתי מפסח.. או אולי לנסוע איתה לת"א LOL לעבור את המתכונת במתמטיקה.. הרביעית חח אחרי שנכשלתי באומללות בשלישית. ציטוט השבוע: "cause i am all yours, so please be all mine". אני לא הכי מתחברת לשורה הזאת, אבל משום מה היא התרוצצה לי בראש די הרבה השבוע מתנגן בראש / בפלייליסט: noise and kisses תמונת השבוע: אני מחפשת תמונה בגוגל של אייפוד ופתאום בום! אדם לזארהXDDD שבוע טוב~

dashaYO

New member
חחחחחח יואו אדם XD

מה הוא עושה שם חחחחחח העיקר ישר הלכתי לגוגל לכתוב בחיפוש תמונות אייפוד כדי לבדוק אם גם לי זה ימצא וזה מצא וצחקתי XD למה חיפשת אייפודים אגב?~ =D

חחחח מוזר הא?

כי אבא שלי קיבל איזה אייפוד מסין וחברה שלי השתוקקה לראות איזה o.o ועוד אמרה לי שהוא מזויף אחר כך! O_ם !

dashaYO

New member
סיכומוש

שיר השבוע של דה יוזד: Choke me שיר השבוע בכללי: גם פה צ'וק מי. התאבססתי לזה פתאום3> וגם השיר החדש של ג'סטין ומדונה XD להקת השבוע: היוזד. אתמול מזה חפרתי, שמעתי את כללל השירים והתחלתי לעשות רקעים ולצייר ומה לא! קורה לי הרבה לייטלי3> אלבום השבוע: אממ קליפ/סרטון של השבוע: טהטהטה תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אממ אמריקן איידול 8) היום הגמר3> משהו טוב/רע שקרה השבוע: ל"ג בעומר היה כיפי3> תכנונים לשבוע הבא: שבוע רגיל, נראה כבר מה אני אעשה |: ציטוט השבוע: :/ מתנגן בראש / בפלייליסט: בטטלויזיה P: Angels and Airwaves - Advanture תמונת השבוע:

D:

שיר השבוע של דה יוזד: The Bird & The Worm שיר השבוע בכללי: המון, לא יודעת. להקת השבוע: מיוז, אמסיאר (סופסוף) ונייטוויש. אלבום השבוע: אבסולושן של מיוז קליפ/סרטון של השבוע: לא יודעת, בטח כל מיני דברים ששלחו לי ביוטיוב.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מלחמת האופל (בשבוע הבא מלחמת האופל 2 עם TTE בסאונדטראק!) משהו טוב/רע שקרה השבוע: 90 במתמטיקה, אבא חזר מסינגפור, ל"ג בעומר! תכנונים לשבוע הבא: לראות את מלחמת האופל 2, להתכונן למשפט המבויים, להפרד מניציזבל עד למחנה מצויינות באוגוסט, לתכנן את הטיול לנורווגיה (
), לסיים את השיר על הגיטרה, מיצ"ב במתמטיקה... הרבה דברים. ציטוט השבוע: "ביי עידו השיכור" "אני לא שיכור!!!" - עידו כן היה שיכור אחרי 6 כוסות של וודקה אבסולוט. מתנגן בראש / בפלייליסט: Bless the Child - Nightwish תמונת השבוע:

אל תגידי לי שזו נורווגיה. ../images/Emo7.gif../images/Emo219.gif

למה את לא דוקרת אנשים וזהו. |בוהו|

ללא נושא. ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד: לא שמעתי כלכך הרבה, אולי רק איימ אה פייק וליסטנינג.
שיר השבוע בכללי: בלס דה פול- ואיט פור טומורו.
ויש עוד כמה בודדים שחרשתי עליהם, או יותר נכון, הם נדבקו אליי
פראמור - דאת'ס וואט יו גט [לר רוצה לכתוב באנגלית!
] וון איט ראינס
הימ - רייט היר אין מיי ארמס.
להקת השבוע: בלסדהפול.
אלבום השבוע: בלסדהפול- היס לאסט וולק.
קליפ/סרטון של השבוע: הקליפ של סלין דיון לשיר של טיטאניק- מיי הארט וויל גו און יואו, זה כזה עצוב
http://youtube.com/watch?v=uO_vFuzPJvc
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית- הפיג'מות, ארתור.
סרט - טיטאניק.
כ''כ יפה...
משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- קניתי חולצה של הימ סופסוף!
זוכרים מה אמרתי לכם? חה! D: להלן תמונה של החולצה.
רציתי של דיפ שאדוז אבל לא היה. |סף| ;; רע- לא זוכרת.
תכנונים לשבוע הבא: שהמתכונת בתנ''ך תעבור בשלום ובטוב. |סף| ;;
ציטוט השבוע: טלאור מסביר לי על שירים של אז איי ליי דיינג: "וגם יש כזה איזון בין הצעקות לשירה בכלל רוב השירים שלהם זה גם וגם אבל יש שירים יותר צרחות המשביר לצרחן " XDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: Atreyu - Shameful
תמונת השבוע: החולצה.
ואין לי תמונה אחרת לשים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

הציטוטטטטטטטט חחחחחחחחחחחח XDDD

וטיטאניק - אחד הסרטים. כל פעם שאני רואה אותו אני בוכה :/ תתחדשי על החולצה כפרהההה D:

GD ROCKS

New member
../images/Emo97.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Wake The Dead שיר השבוע בכללי: - להקת השבוע: - אלבום השבוע: - קליפ/סרטון של השבוע: חח החדש של בולט הוא מגניב. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אי-שרדותXD חח אחותי הקליטה את הכל ביסמקס ובדקתי מזה וזה חמוד <: משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב: פסטיבל הבירה נגיד ל"ג בעומר רע: הידיד S: תכנונים לשבוע הבא: ללמוד כמו חיה. ציטוט השבוע: חחחחח *חברה עונה לטלפון* "הא?" "מה את לוחשת מה את חשודה ברצח?"XDDDDDDD חחח היא הרגה אותי. בכלל בטח יש מלא ציטוטים שלה אבל אני לא זוכרת. מתנגן בראש / בפלייליסט: Brand New-Limousine תמונת השבוע: -

למעלה