סיכום שבועי

Broken sound

New member
שבוע מעולללללללה

שיר השבוע של דה יוזד: Theused- cut up angelsss
שיר השבוע בכללי:אממBiffy Clyro - who's got a match להקת השבוע:דה יוזדדדדדדדד אלבום השבוע: קליפ/סרטון של השבוע:take it away תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אורוורד משהו טוב/רע שקרה השבוע:שבוע מושלם.ל"ג בעומר כיפי בטירוף. תכנונים לשבוע הבא:לנסוע לירושלים בעיקרר וללמוד לתיאוריה ציטוט השבוע:"תלכי לקולטורה,תגידי לו שאת מוכנה לתת בראש" מתנגן בראש / בפלייליסט:cut up angels תמונת השבוע:סתם ל"ג בעומר.

היייייייייייייייייייי D:

שיר השבוע של דה יוזד: Bulimic שיר השבוע בכללי: Guns N' Roses - Paradise city, Drem Theater - Forsaken להקת השבוע: גאנז
אלבום השבוע: Lies של גאנז אנד רוזס קליפ/סרטון של השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: חמש בנות יפות
משהו טוב/רע שקרה השבוע: היה הכי מצחיייק שיששש בל"ג בעומרר!@# תכנונים לשבוע הבא: עכשרה חודשים ביחד O: ציטוט השבוע: אני שיכורה: "תביאו לי את בן אני רוצה את בן!!!! (צועקת ובוכה כמו משוגעת) חברה שלי: "אני מתקשרת אליו ואני אומרת לו לבוא, אל תדאגי!" אני: "סתמי ותביאי אותו כבר!" ~בן מגיע~ בן: "אלמוג מה יש לך, מה קרה?" ~שם לי את היד שלו על הרגל שלי~ אני: "אל תיגע בי! תעיפו תבן זונה הזה ממני!"
מתנגן בראש / בפלייליסט: The used - Choke me תמונת השבוע: לא בבית

Because Of May

New member
|בטטה|- כי כולנו בטטות. XD../images/Emo109.gif

|בטטה|שיר השבוע של דה יוזד: כל LFTL
וגם קצת מ-INAD :] |בטטה|שיר השבוע בכללי: Oasis- Slide Away
(מומלץ!) Be Your Own Pet- The Kelly Afair
Be Your Own Pet- Adventure Muse- Yes Please
והאמת שגם נדבקתי לסופרמאסיב מחדש D: WT- What Have You Done WT-Frozen (אני חייבת לחזור לשמוע אותם/ להוריד עוד שירים שלהם) Marilyn Manson- Sweet Dreams
(הכל בגלל הפרומו של "רוקדים עם כוכבים"
) Marilyn Manson - Rock Is Dead Paramore- Pressure Paramore- Decoy Coldplay - Speed Of Sound Soundgarden - Black Hole Sun
James Blunt - Goodbye My Lover מדהים
Sara Bareilles - Love song חמוד! The Ting Tings - That's Not My Name ואיך לא: הבלוז בתוך דמי- מישהו מכוכב נולד 6
ברררררר! XDD |בטטה|להקת השבוע: Oasis, BYOP, Paramore |בטטה|אלבום השבוע: Paramore- Riot!, AWKIF |בטטה|קליפ/סרטון של השבוע: זה של ביל קאוליץ שר "איטס ריינינג מן" XDDDD |בטטה|תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שנות ה-70, קייל XY, נמלטים
|בטטה|משהו טוב/רע שקרה השבוע: מממ רע- רבנו מלא פעמים, טוב- השלמנו ? |בטטה|תכנונים לשבוע הבא: יריד המותגים, טעם העיר ויום הולדת |בטטה|ציטוט השבוע: פגשנו כמה ערסים שהיו עם חברים שלנו בשכבה, אז אחד מהם (לא מהערסים) היה פעם שמן מאוד. אחד הערסים אמר לו: "בואנה, זה לא רמי המבורגר?! לא היית שאאאאמן פעם? יא קציצה ששוקלת 800 גרם!" XDDDD בהמשך, הם דיברו עם עבריין בטלפון: "פופי, אני אשבור לך בקבוק אבסולוט על הראש!" עבריין שקוראים לו פופי XDDDD |בטטה|מתנגן בראש / בפלייליסט: Marilyn Manson- Tourniquet התחלף ל: Rock Is Dead שלהם. |בטטה|תמונת השבוע:

Because Of May

New member
אבל הוא טוב ../images/Emo9.gif ../images/Emo109.gif

פעם כ"כ שנאתי אותו, נגעלתי לראות אותו אפילו ><" אבל אז הורדתי את טיינטד לאב ואת מובסין (אגב, 2 שירים מצויינים!), והוא בדיוק הסטייל שלי במוזיקה :] (ואני עדיין נגעלת לראות אותו
)

כן אני אוהבת אותו למרות שהוא קשוח ../images/Emo23.gif

אני באופן כללי אוהבת קשוחים ^^ כי אני קשוחה |קשוח|

Because Of May

New member
XDDDD ../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif

היום המורה למתמטיקה שלי אמרה לי שאני קשוחה כי עשיתי 2 מבחנים ברצף
אז את לא הקשוחה היחידה פה |בוב|

למעלה