../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמקוויקננננד :] ../images/Emo68.gif
מצעד הלהיטים של מקפליי:
star girl
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Oasis - Stop Crying your Heart Out
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
חחחח זה ממש משעשע אותי.XD http://www.youtube.com/watch?v=pjxRvu2YYdA&feature=youtu.be
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משחקים של בארסה, ספרד וארגנטינה
X פקטור סקראבס
דוקטור הו
טורצ'ווד
~ שלושת המוסקטרים
ספר / פיק השבוע:
אומייייייגאד, פיק על דאגי (בתור דראג קווין
) ועל דראקוווו (מאלפוי)!#@!@#@! XD זה פשוט קטלללללני!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שארגנטינה הפסידו
וגם נרדמתי איך שנגמרה המחצית הראשונה.
בצפר. O.O
משהו ששימח:
ת"א x 2
מסיבת הפתעה לחברה D: בארסה
, ספרד
חופפפפפפפפש!#@!@#!@ חג D: מסי ובויאן פאקינג בני דודים מדרגה 4!#@#@@#!@!#@#! אני. כאילו. פאקינג. שלמות. גררררר. שני השחקנים שאני הכי אוהבת בעוללללם!@#!@!#@#! והם קרובי משפחחחה .
כאילו למרות שאני מוצאת את זה חולני בעיקר אחרי שנזכרתי שלפני שבועיים בערך כתבתי פיק על שניהם. 0.0 אבל. זה. כ"כ. מושלם.
משהו שהעציב:
פויולי וחברה שלו נפרדו
בויאן
ציטוטיה:
~אני ברגע של בלונדינית~ לאחרונה כל פעם שאני רוצה לראות סדרה אני שמה במחשב ומחברת לטלוויזיה, עכשיו שיחקתי שולה המוקשים עד שהסדרה תעלה, ואבא שלי הסתכל על הטלוויזיה וראה את המשחק. אבא: "רגע... איך ידעת שיש שם מוקש?" אני: "תראה." מתחילה להסביר לו על המסך של המחשב בשיא ההתלהבות אבא: ".... את מודעת לזה שאני לא רואה מה שאת מראה לי על המחשב, נכון?" זה היה דיי מצחיק באותו הרגע.XD ביומולדת של חברה שלי שמענו שירים וזה~ (חשוב לציין: אריאלה=ילדה שאנחנו כל הזמן יורדים עליה שהיא שרמוטה כי יש לה קטע כזה כל טיול לעשות סטוצים. אבל שיהיה
) מתנגן :"Let's go all the way tonight No regrets, just love" ילדה(בשיא ההתלהבות): "היי! זה כמו אריאללללה!" ~כמה בנות מדברות בטלפון אם איזה ילד שהוא לא מהבצפר~ חברה שלי: "וואו. איזה קול של סוטה יש לו. אני חייבת להגיד לו!" ~הולכת שנייה, אומרת, חוזרת~ *אחרי כמה דקות* חברה אחרת (חוזרת צוחקת בטירוף): "תקשיבווו! זה היה טאטי(ילד מהבצפר). ואת כרגע אמרת לו שיש לו קול של סוטה מטריד!" טוב זה בטח לא נשמע מצחיק, אבל זה היה דיי משעשע באותו רגע
מתנגן בראש / בפלייליסט:
מסססססססי 3>
המלצת השבוע:
מממ.
התמונה הכי חמה:
אני אוהבת אותנו
XD