סוף הדרך2 האם יש למשהו הקלטה של התוכנית האחרונה ששודרה בתאריך19 לחודש?
M moshel56 New member 20/6/05 #1 סוף הדרך2 האם יש למשהו הקלטה של התוכנית האחרונה ששודרה בתאריך19 לחודש?
ק ק י צ י ס New member 21/6/05 #12 יש לי שאלה!!! יש אתר שאפשר לראות את הפרק שלימור ואריאל ניצחו בסבב השני ביום השלישי
ו ויוהויקרטוריה New member 21/6/05 #17 גלגל הצלה יש לי שאלה- יש גלגל הצלה? יש מצב שיודית ואירית יעלו? הם הרבה יותר טובות והשאלה שלי אם יש עוד סיכוי שהם יעלו..
גלגל הצלה יש לי שאלה- יש גלגל הצלה? יש מצב שיודית ואירית יעלו? הם הרבה יותר טובות והשאלה שלי אם יש עוד סיכוי שהם יעלו..
ש שירה אלאלוף New member 21/6/05 #25 יוווווווווווו שמעתם שמעתם שמשהו מהמתחרים של השבוע הבא מת? יווו איזה מפחיד...
נ נטשי1 New member 22/6/05 #29 שאלה יש אפשרות לראות את כל הפרק שהיה יום ראשון... ולא מה שמראים רק חלקים באתר עצמו???
ו וירגית New member 20/6/05 #2 אני הקלטתי. לא שזה יעזור חח איך אפשר לשלוח דרך האינטרנט? תראה את הקטעים הטובים שבאתר מהפרק האחרון.
G g3h New member 21/6/05 #18 כן, יש גלגל הצלה. ישתתפו בו ציפי ומידן, יהודית ואירית והזוג שיגיע מקום שני בסבב השלישי.
י יעריתושתושתושתוש New member 22/6/05 #30 את יכולה לנסות להוריד.. דרך האימיול.. את כותבת סוף הדרך 2.. ואז רואה איזה פרק. לא בטוח שייצא איכות טובה.. ויוכל להיות וירוס!
את יכולה לנסות להוריד.. דרך האימיול.. את כותבת סוף הדרך 2.. ואז רואה איזה פרק. לא בטוח שייצא איכות טובה.. ויוכל להיות וירוס!