תגובה יש סבב החזרה של הזוגות במקום השני
R RiKi היחידה New member 21/6/05 #21 אתה יכול בבקשה להגיד לי מאיפה../images/Emo35.gif זה ממש חשוב לי יש לי אימיול ואני רוצה להוריד את הפרקים של הסבב הראשון(עונה ראשונה של סוף הדרך) בבקשה תגיד לי איך
אתה יכול בבקשה להגיד לי מאיפה../images/Emo35.gif זה ממש חשוב לי יש לי אימיול ואני רוצה להוריד את הפרקים של הסבב הראשון(עונה ראשונה של סוף הדרך) בבקשה תגיד לי איך
ע עגיעגי New member 21/6/05 #6 מההה איך??? הם לא רבו ולא כלום? ובאיזה הפרש של דקות הם ניצחו? היה צמוד?
R RiKi היחידה New member 21/6/05 #7 הם לא רבו בפרק של אתמול../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif היה בהחלט צמוד
א אני המלך היחיד New member 21/6/05 #23 3 דקות הפרש!!!! יהודית ואירית הגיעו עוד כשאריאל ולימור דיברו עם אלי!!!
T TEENAGER1 New member 22/6/05 #33 ../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif שרשור שאלות ../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif
ב בניהו 2 New member 22/6/05 #35 שאלה להפקה, לכול מי שיודע מתי ישימו כבר באתר את המתמודדים של הסבב השלישי?! רוצים להכיר אותם ובמיוחד את איתי. אשמח לתשובות מאנשי ההפקה, מנהלי הפורום או כל מי שיודע
שאלה להפקה, לכול מי שיודע מתי ישימו כבר באתר את המתמודדים של הסבב השלישי?! רוצים להכיר אותם ובמיוחד את איתי. אשמח לתשובות מאנשי ההפקה, מנהלי הפורום או כל מי שיודע
R RiKi היחידה New member 22/6/05 #36 האמ- כנס לאתר של סוף הדרך2 ותלחץ על:"הצצה לפרק הבא"(או משהו כזה ) יש שם את הקטע וידאו שמחלקים את המתמודדים של הסבב השלישי תצפה בזה.. גם איתי מדבר ומספר על עצמו קצת
האמ- כנס לאתר של סוף הדרך2 ותלחץ על:"הצצה לפרק הבא"(או משהו כזה ) יש שם את הקטע וידאו שמחלקים את המתמודדים של הסבב השלישי תצפה בזה.. גם איתי מדבר ומספר על עצמו קצת
א אני כאן אני כאן New member 22/6/05 #38 שאלה כיצד ניתן ליצור קשר עם יהודית מהסבב השני? הבת זוג של אירית? תודה
R RiKi היחידה New member 22/6/05 #40 אבל היא לא כותבת פה../images/Emo10.gif היא אמרה שהיא תכתוב פה לא