Remembering SUNDAY

Little McMickey

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif../images/Emo20.gifRemembering SUNDAY../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif../images/Emo210.gif

יום ראשוןןןןןןן אעיאעאעאעאעאע אני בלחץץץ עוד יומיים מתכונת בהיסטוריה אלוהים תעזור לי שמע ישראל XDDD כמה חומר יש ללמוד אין לכן מושגגגג -------
השחקן הכי טוב
חתיך שליי ברצוני להמליץ על כמה שירים שהורדתי לאחרונה שהם חבלז: Carrie Underwood - All-American Girl
Cartel - Honestly
Yellowcard - Light Up The Sky
The Red Jumpsuit Apparatus - Damn Regret
Plain White T's - Our Time Now
3 Doors Down - Here Without You
The Red Jumpsuit Apparatus - Misery Loves It's Company
Enya - Caribbean Blue
- מצויין להרגע איתו, להרדם איתו Puddle of Mudd - Merry Go Round
שווה לשמוע
וד"א למי שיש את השיר של yellowcard- lights and sound פליססססססס תעלו לי
אני חייבת אותו בגירסה טובה כבר...
והתחדשנו באמוטקונים חדשיםםםםם ואואו:
הרצל
סתם אסוציאצייה מצחיקה יש לי אליו XD ומכיוון שהם עוד ממש מה לכתוב.. כי אפחת לא מוסרת ד"ש וזה XD כןכן.. אז שאלה יומית [באדיבות נועם lovemcflt2] מה אתם מעדיפות פירה ושניצלים או נקניקיות וספגטי? [אם גם אתן רוצות לשאול שאלה פשוט שלחו לי מסר
ואולי אני אשים את השאלה
]

talosh1234

New member
רע לי ><" כאילו, באמת.

בזמן האחרון אני במצברוח כל הזמן =/ בגלל מה שקרה שאסור לי לספר ובגלל רז והכל
זהו, החלטתי להיות אדישה משו מטורף לרז - כדי שיראה למה הוא גורם לי !הוא מבאס לי את הצורה תמידדדדדדדדדדדדדוז כבר מציק ><" כי פעם אחת הוא אומר שהוא אוהב אותי והוא רוצה לחזור וזה נותן לי הרגשה כזאתואז אני מתאהבת בו ופעם אחרת הוא סוטר את עצמו ורוצה את ידידה שלו הזאת והזאת והזאת - הוא משגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אותי !!!111111111111 ועכשיו בגלל שהתערבתי איתו על משו שאני בחיים לא יעשה בשבילו [אהמ בתולים] ואמרתי לו שאני לא יאבד אותם בשבילו ! אז הוא כועס עלי כמו לא יודעת מה ואדיש אליי בטירוף ויוו הוא מעצבן אותי ><" אני שונאת אותו
ועכשיו אני כולי בבאסה מהחיים האלה ><" והיוםםםםםםם היה לי בוחן במת' ומבחן באנגלית - הלך בסדר לא מי יודע מה =/ אני שונאת את החיים שלי בבבבבבבאאאאאללללייי למות כבר ><" סליחה שזה נופל עליכן - אתן היחידות שמבינות אותי

fobnikit

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo15.gif

אני כל כך מבינה אותך גם אני במצב של חרא מצברוח ושבאלי למות מסיבות כאלה ואחרות אבל תנסי להיות קצת אופטימית ולחשוב ש: בלי ליפול אי אפשר לקום! 3>

גרבע

New member
../images/Emo105.gif יום מפגרררר

השאירו אותי שעה רק כי איחרתי ><" הייתי צריכה לסכם בספרייה גרררר רוב היום ציירתי O_O סתם יום מיותר יש פה סריקות מהמחברת P: פוסט חדש-540114 תגיבו P:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מגישים ביוטופ! DD: ווהו!~~~

אתמול הלכתי לישון רק ב-5(!) וקמתי שעתיים אחרי זה ליסוע למרפאת אלרגיה בת"א בגלל התגובה הקיצונית שהיילי בחיסון האחרון. בלה בלה בלה ואחרי שעשיתי את השיעורים במתמטיקה באוטובוס ><" ירדנו שם, סיימנו בסביבות 10, הלכתי לקנות עוד חבילת כדורים לאלרגיה ונסעתי לבית ספרי הקט. הייתי בטוחה שאני לא אספיק אז בגלל שהיום היינו צריכים לשלוח את הביוטופים לבוחנת דרך משלוח מיוחד, אז הבאתי את העבודה לאחותי שתביא לחברה שלי שעשתה איתי את העבודה >< בסוף הגעתי, יצאתי לכרוך במרכז (ועל הדרך קניתי גם אציטון ^^) וחזרתי לבית ספר רגועה ומאושרת כשמחנכת שלי החליטה שהיא ממנה אותי לאחראית על הספר מחזור. אז ישבנו והחלטנו את ההחלטות החשובות של העיצוב לכיתה שלנו, בדקנו למי חסרים תמונות פספורט וכאלה ו-3 שעטת מת'
אחרי זה חזרות לטקס סיום שהבמאי הטיפש נתן את התפקיד שלי למישהי אחרת וככל הנראה הוא לא יחזור אלי ונדפקתי עם איזה שורה אחת. ואחרי החפירה, סיום :>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וכמו תמיד, שכחתי לענות על השאלה

היומית..
אז תשובתי
נראלי ספגטי [בולונז אם אפשר..
] ונקניקיות [עם צ'יפס
]

just orr

New member
חחח וואי, מזל טוב? D:

את בטח מרגישה מזה הקלה שסיימת את הביוטופ כבר
על מה עשית? ^^

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לגמרי! זה נמשך כבר איזה שנה וחצי

נשאר רק לעבור את הבגרות של זה
עשיתי על החי מתחת לאבן
= חרקים, זוחלים וכו'..

lovemcfly2

New member
../images/Emo59.gif חהחה זאת השאלה שלי חהחה ../images/Emo9.gif

וזה lovemcfly2 לא lovemcflt2
אני עדיין מחכה לחבוק

m o r 1 0 2

New member
עאעאעאעא מחר מיצב במורשת../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

מי השחקן??? הוא כזה חתיך
הוא דומה לריאן גוסלינגXD שיהיה לך בהצלחה בהיסטוריה
היה לי היום מבחן במורשת היה כ"כ כיף
הייתי אתמול בסופרלנדהיה אחד השולטים
הייתי מלא על הגרנד קניון
כיף לא נורמליXD וגם על האבובים,והכי כיף בעולם "מפלי האימה"
שולט ביותר
חח אבל שחזרתי הייתי ממש מסוחררת
מחר מיצב במורשת,בעזרת השם אני עוברת אותו
שאלה יומית
חחח אייקונים מצחיקיםXD פירה ושניצלים או נקניקיות וספגטי?ברור שספגטי ונקניקיות,אבל כבר הספקתי לאכול נקניקניות!!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifתודה../images/Emo3.gif וזה.. כריסטיאן בייל../images/Emo23.gif

משחק בבאטמן, פסיכו,אימפריית השמש.. כל מיני בהצלחה במבחן

Simple Girl 175

New member
../images/Emo181.gifיומממממממממעולה../images/Emo70.gif

היום התחיל במבחן שיכבתי בהיסטוריה
הלך לי דווקא סביר + מקווה לטוב.. המבחן היה 3 שעות ואני סיימתי אותו בשעתיים, אז הייתה לי שעה חופשית במקום מתמטיקה
אחרי זה היה לנו מתמטיקה ובגלל שיש עוד מעט בגרות בתושב"ע שהיא לא חובה אבל בכל זאת חצי מהכיתה עושה אותה, אז היה גם 3 שעות של תגבור בשביל מי שעושה.. אני לא עושה, ובגלל שיותר ממחצית מהכיתה שלי עושה את הבגרות הזאת נשארנו 9 תלמידים ולא עשינו כלום. כנ"ל 2 שיעורים אחרי באנגלית ובאגרואקולוגיה. באנגלית אמרו לנו את הציונים למבחן שעשינו לקיבלתי 74[
] זה מציון בשבילי כי אני טיפשה באנגלית. בדרך כלל אנחנו מסיימים בימי ראשון ב4 ו3 שעות אחרונות אנחנו לומדים תקשורת, אז היו הינו צריכים ללמוד את העריכה ובגלל שהיה פאק במחשב שבמשך שעה שלמה המורים ניסו לדר אותה ובמקום לסיים ב4 סיימנו ב2
שאלה יומית
שניצל ופירה אימפריה
ועוד משהו
מישהי זוכרת שבמפגש שאלתי אם אתן מכירות את ה'וופידו' של הארי, וכמעט כולן אמרו שהן לא מכירות.. [לא יפה] אז הנה הסרטון של ה'וופידו' של הארי
http://www.youtube.com/watch?v=OVAUYVpBKIA הוופידו זה ממשממש בסוף ואחרי שראיתן את הסרטון עם הארי, תראו את הסרטון שאני ויעליס עשינו
http://uk.youtube.com/watch?v=zmd9GGTtqEs

rox love BSM

New member
מה? באמת אפחאת לא הכירה את "וויפדידו"?

XDDDDD הייתי חורשת על זה שעות XDDDDD

למעלה