../images/Emo124.gif"צבע אדום, צבע אדום.."../images/Emo5.gif
חח עברו עליי הרבה דברים היום. בבוקר הייתי מבואסת נורא, כי חברה שלי נפלה שחוג ג'אז שלה, ויש מצב שעכשיו יש לה ממש נזק בגב
אבל אח"כ נהייית שמחה, חברה שלי חזרה מארגנטינה!! לא ראיתי אותה פקינג חודש, וזה יה כ"כ מצחיק איך שכולם באים אליי בריצה, ואני עדיין לא ראיתי אותה. כולם צועקים "לולה, לולה חזרה" ואני כולי מבואסת. אבל היא דחפה והעיפנה את כולם [ילדה אחת נפלה ..] ובאה אליי. ראשונה
כ"כ שמחתי.
השלמנו חוויות, והמחנך האידיוט שלנו צעק עלינו..=\ אבל הקטע המפחיד של היום היה כשהיינו מסטולות נורא ויצאנו להביא דברים מהלוקר.. שמענו כיחכיח כזה מהרמקול [אוקיי, זה נמשע מפגר "כיחכיח". אבל הראש הזה של לפני שמישהו באה להגיד משהו ברמקול..] ופתאום שמענו צבע אדום.
דפקתי את הריצה של החיים שלי לכיתה [למרות שהכיתה רק שתי מטר משם..] ונכנסו למיגונית. חחחח.. איזה שדם מצחיק זה- מ י ג ו נ י ת .
קיצר, כל היום היינו מסטולות, וגרמתי לה לאהוב את מיי כאמ, פוב, וסימפל.
כי העברתי לה שירים לפני שיהיא טסה.. אבל את מק היא לא כ"כ אוהבת..
סתומה. בשיעור הסיטוריה היה כ"כ מצחיק. היה לנו בוחן, והמורה הסתומה פשוט מגלה את התשובות. לא שאני מתלוננת כן? אבל אני אומרת לה "ריקי, אני לא זוכרת איך קראו לזה.." והיא כאליו מתחבאה ממישהו, למרות שהיא המורה היחידה שהייתה שם, לוחשת לי "נו, מתחיל ב-מ'.." ולא זכרתי. עד שהיא צעקה בלחישה "מכה, ענבר! מכה". ואני כולי באדישות "אה.., נכון!" XDD אבל שיעור אומנות היא ה-שיא של היום. אני, ולה [זאת שחזרה] ויובלי התחלנו לפקץ כאיילות, לשאוג אריות, .. או בעצם- פשוט היינו מסטולות. אבל ממש.
וסחפנו גם את סטלה [המורה שלנו לאומנות. ככה קוראים לה..
], וילדים בכיתה י"ב למסטוליות שלנו. פשוט תדמיינו שלוש ילדות מ-ז', מורה בת . אממ.. אלוהים-יודע-כמה, וכמה ילדים מ-י"ב, שרים שירי-ארץ-ישראל ורוקדים. עכשיו תבינו מה זה. יום כייפי, חוץ מזה שאח שלי הכניס דפים לכביסה, ועכשיו אין לי כוח לנער את הכל ><"