Remembering SUNDAY

Simple Girl 175

New member
../images/Emo181.gifבאמת אפאחת../images/Emo70.gif נראלי רק בוט ידעה.. וזהו

בושה, פשוט בושה..

Simple Girl 175

New member
../images/Emo181.gifמה../images/Emo35.gif ממתי../images/Emo35.gif ולמה אפאחד לא אמר לי../images/Emo35.gif

אני שמעתי את הקטע הזה בלופים.. איך זה יכול להיות
|פרצוףחושב|

rox love BSM

New member
לא,הוא אורמ וויפדו

שדאגי אומר שהוא אכל את העור המת של ג'יימס בורן פעם אחת וכולם שואלים אותו על זה עכשיו ואז הוא עושה כזה "וויפדידו" אילו על זה שהוא אכל את זה ואז הארי אומר שכבר נמאס לו מזה ומחקה את דאגי עושה את זה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo181.gifהוא כזה חמודי../images/Emo99.gif

יופי.. נמאס לו שכולם עושים אז זה אבל מאז שראיתי אני כל הזמן עושה את זה

rox love BSM

New member
XDDD לא נמאס לו שכולם עושים את זה

לא כתבתי נכון,התכוונתי שלדאגי נמאס שכולם שואלים אותו עלזה,אז הוא כזה "כן אכלתי וויפדידו" ואז הארי מחקה אותו XDDDDD

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif כנל XD

"ג'יימס פרום באסטד" "סון אוף דורק! באסטד נו מור" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ס'גיי הארי XDDDDDD (ועוד איזה 5 לפחות יודעות כי אני זוכרת ששנה שעברה שלחתי למלא שלא הכירוXD)

rox love BSM

New member
XDDDDDD הארי הקטנוני

XDD ואז דאגי כזה "יא ג'יימס פרום סון אוף.....ג'יימס פרום סוד" XDDD

m o r 1 0 2

New member
XDDDDD סופסוף ראיתי את הארי והיופידו../images/Emo168.gif

חח הכרתי את זה ממך,ואמרת שזה בא מהארי...XD חמודד

just orr

New member
אעאע סיימנו כלכלה XD

מממממ היה מצחיק היום. ["למה אני מקבלת מכות באף!?!?!? אני לא כלב!@#$%^"] והילדים בגן היו בטקס של יום העצמאות וראינו אותם!! איזה חמודיייייייייייייייים
והפסנתר החשמלי לא אוהב אותי >< שיתמודד. ו.......... החתולה שלי כל הזמן מוציאה את התפרים, אז שמו לה קונוס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה אחד המצחיקים XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~מתה~ שיואו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ענק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעליה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אוקיי, נרגעתי.
תשובה יומית:
אפשר שניצל וספגטי? XD טוב שיהיה, ספגטי ונקנקיות

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif יום ראשון :) סורי על הדיליי XDD

היה לי בוחן במת' הלך נחמד . קיבלתי בבוק ריפורט 89 :) והמורה לאנגלית החליטה שלא עשיתי בוחן וכן עשיתי אותו !!! זה מזה עיצבן אותי ! בסוף כזה הסתכלנו [אני והמורה] ברישומים שלה ומסתבר שרשום לה איפשהו 90 אז בקיצר היא יצאה טיפשה וכן עשיתי אותו וקיבלתי 90
חזרתי מבצפר בשלוש ורבע כבר יש לי חוג עד ארבע וחצי ואז מחמש וחצי עד שש וחצי אבל אני לא הולכת הבייתה בין 2 החוגים האלה .. ואז בשבע היה לי חזרות וחזרתי באחת עשרה וחצי . יום פעיל במיוחד
[החוגים זה ריקוד וגם החזרות זה ריקוד] השאלה טוטוטוטוטום חחחח זה נשמע דרמטי
אף פעם לא אכלתי ספגטי ונקניקיות O= אז ברור שפירה ושניצלים [=

Fall Out Inbar

New member
../images/Emo124.gif"צבע אדום, צבע אדום.."../images/Emo5.gif

חח עברו עליי הרבה דברים היום. בבוקר הייתי מבואסת נורא, כי חברה שלי נפלה שחוג ג'אז שלה, ויש מצב שעכשיו יש לה ממש נזק בגב
אבל אח"כ נהייית שמחה, חברה שלי חזרה מארגנטינה!! לא ראיתי אותה פקינג חודש, וזה יה כ"כ מצחיק איך שכולם באים אליי בריצה, ואני עדיין לא ראיתי אותה. כולם צועקים "לולה, לולה חזרה" ואני כולי מבואסת. אבל היא דחפה והעיפנה את כולם [ילדה אחת נפלה ..] ובאה אליי. ראשונה
כ"כ שמחתי.
השלמנו חוויות, והמחנך האידיוט שלנו צעק עלינו..=\ אבל הקטע המפחיד של היום היה כשהיינו מסטולות נורא ויצאנו להביא דברים מהלוקר.. שמענו כיחכיח כזה מהרמקול [אוקיי, זה נמשע מפגר "כיחכיח". אבל הראש הזה של לפני שמישהו באה להגיד משהו ברמקול..] ופתאום שמענו צבע אדום.
דפקתי את הריצה של החיים שלי לכיתה [למרות שהכיתה רק שתי מטר משם..] ונכנסו למיגונית. חחחח.. איזה שדם מצחיק זה- מ י ג ו נ י ת .
קיצר, כל היום היינו מסטולות, וגרמתי לה לאהוב את מיי כאמ, פוב, וסימפל.
כי העברתי לה שירים לפני שיהיא טסה.. אבל את מק היא לא כ"כ אוהבת..
סתומה. בשיעור הסיטוריה היה כ"כ מצחיק. היה לנו בוחן, והמורה הסתומה פשוט מגלה את התשובות. לא שאני מתלוננת כן? אבל אני אומרת לה "ריקי, אני לא זוכרת איך קראו לזה.." והיא כאליו מתחבאה ממישהו, למרות שהיא המורה היחידה שהייתה שם, לוחשת לי "נו, מתחיל ב-מ'.." ולא זכרתי. עד שהיא צעקה בלחישה "מכה, ענבר! מכה". ואני כולי באדישות "אה.., נכון!" XDD אבל שיעור אומנות היא ה-שיא של היום. אני, ולה [זאת שחזרה] ויובלי התחלנו לפקץ כאיילות, לשאוג אריות, .. או בעצם- פשוט היינו מסטולות. אבל ממש.
וסחפנו גם את סטלה [המורה שלנו לאומנות. ככה קוראים לה..
], וילדים בכיתה י"ב למסטוליות שלנו. פשוט תדמיינו שלוש ילדות מ-ז', מורה בת . אממ.. אלוהים-יודע-כמה, וכמה ילדים מ-י"ב, שרים שירי-ארץ-ישראל ורוקדים. עכשיו תבינו מה זה. יום כייפי, חוץ מזה שאח שלי הכניס דפים לכביסה, ועכשיו אין לי כוח לנער את הכל ><"

sweet shir

New member
יום חרא כי גיליתי שיוני הולך להיות החודש הכי

עמוס בחיים שלי. >< בשבוע אחד (7 ימים, לא ראשון עד שבת) יש לי מתכונת בהיסטוריה, מתכונת בלשון ומבחן מסכם על כל החומר במתמטיקה. >< פאק חחחחחחחחחחחחחחח אם אני מתבכיינת עכשיו מה יקרה לי בי"א?!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מה יקרה לך ב-י"ב עם הביוטופ? ../images/Emo6.gif

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח ושאלה יותר קריטית- מה יקרה לי

עם הבגרות במתמטיקה?! בשאלון 07 אני חושבת שאני אתאבד או משהוXDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo2.gif את עושה 5 יח"ל?!? ביצ'. ../images/Emo11.gif

למעלה