אז מה היה השבוע?

../images/Emo41.gif../images/Emo39.gifאז מה היה השבוע?../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

החלטתי לפתוח פינה חדשה
אז... מלאו את השדות! שיר השבוע של אשלי: שורה אהובה מהשיר: שיר השבוע (לא קשור לאשלי): תמונת השבוע (צרפו): מפורסם השבוע (לא קשור לאשלי): ציטוט של אשלי שהצחיק אתכם: כתבות על אשלי שהפתיעו: אני אוסיף עוד סעיפים במהלך הפינה... לבנתיים אנג'וי!

עונה לעצמי../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אשלי: Shadow שורה אהובה מהשיר: I was stuck inside a broken life I couldn't wish away (מקווה שזה נכון חיחי) שיר השבוע (לא קשור לאשלי): Shake it off של מאריה (יאקק לא סובלת אותה אבל הזו** מגיעה ל-3 אוקטבות! אוחח..) תמונת השבוע (צרפו):
מפורסם השבוע (לא קשור לאשלי): ממ לא'דעת=\ ציטוט של אשלי שהצחיק אתכם: "Bitch, stop talking to me, everyone behind me would kiss my feet" מהשערורייה במקדונלד'ס
כתבות על אשלי שהפתיעו: גם מקדונלד'ס וגם הכתבה ש'טין פיפל' עשו חודש שעבר עליה - על הפרידה מריאן קבררה ועל הסינגל BOYFRIEND. די התפלאתי שאבא שלה הוא הסוכן שלו

YARDENIS11

New member
חח הוא כן ..

הראו באשלי סימפסון שואו שהוא הלך איתה אז לגפן כדי לדבר על הדיסק.

hello shiki

New member
אני אני אני!! ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של אשלי: shadow שורה אהובה מהשיר: I was stuck inside someone else's life and always second best שיר השבוע (לא קשור לאשלי): my humps תמונת השבוע (צרפו): פראנק..
-----> מפורסם השבוע (לא קשור לאשלי): טים ברטון ציטוט של אשלי שהצחיק אתכם: נע... לא זכור לי... כתבות על אשלי שהפתיעו: ממ... עכשיו שאת מזכירה את זה... לא ניראה לי שקראתי בכלל כתבה עליה...

נכון../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

הוא כזה קוקי..חעחחעחע יש לו תמונה מזה חמודה
עם ורוד

אוווווווווו../images/Emo47.gif

איזה בובייייייייייייי
בידיוק אתמול ראיתי את התמונה הזאת..

12 Not Like You

New member
עונה../images/Emo152.gif ../images/Emo29.gif

שיר השבוע של אשלי:בויפרינד
שורה אהובה מהשיר:"i didn't stael you'r boyfruend"
שיר השבוע (לא קשור לאשלי):The one של הבקסטריט בויז
תמונת השבוע (צרפו):אעאעאעא
מפורסם השבוע (לא קשור לאשלי):ניק קרטר/בקסטריט בויז
ציטוט של אשלי שהצחיק אתכם:אין
כתבות על אשלי שהפתיעו:זה לא ממש כתבה אבל מה שקרה במקדולנס

tuty20

New member
עונ ה

שיר השבוע של אשלי:la la שורה אהובה מהשיר:"you make me wanna la la שיר השבוע (לא קשור לאשלי):my humps תמונת השבוע (צרפו): פרגי בלק אייד פיס מפורסם השבוע (לא קשור לאשלי):בלק אייד פיס ציטוט של אשלי שהצחיק אתכם:לא זוכרת כתבות על אשלי שהפתיעו:מה שקרה במקדולנס

•silly•

New member
אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של אשלי:autobiography שורה אהובה מהשיר:כל הפזמון
שיר השבוע (לא קשור לאשלי): שירי מיימון- כמה פעמים coldplay- fix you תמונת השבוע (צרפו):
מפורסם השבוע (לא קשור לאשלי): דאנקן
ציטוט של אשלי שהצחיק אתכם: אין ציטוט מיוחד
כתבות על אשלי שהפתיעו: הכתבה היחידה שנתקלתי בה השבוע היא המקרבה במקדולנדס

למעלה