אז מה היה השבוע?

CoolBoy16

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אשלי: IN ANOTHER LIFE
שורה אהובה מהשיר: we can make hours into years wherever you go youre always here its like i know you from before but im just so happy you walked through my door חח קצת גלשתי משורה לא משנה... שיר השבוע (לא קשור לאשלי): THE RASMUS- SAIL AWAY תמונת השבוע (צרפו) מפורסם השבוע (לא קשור לאשלי): חח לא יודע ציטוט של אשלי שהצחיק אתכם: לא עולה לי ציטוט שלה כתבות על אשלי שהפתיעו: לא זוכר מתי פעם אחרונה קראתי כתבה עליה בכלל

אני

שיר השבוע של אשלי:piceces of me שורה אהובה מהשיר:It's as if you know me better Than I ever knew myself I love how you can tell שיר השבוע (לא קשור לאשלי):simple plan-utitled תמונת השבוע (צרפו): :( מפורסם השבוע (לא קשור לאשלי):מיי כמיקל רומנס (להקה מדהימהה) ציטוט של אשלי שהצחיק אתכם:..ממממ....לא זוכרת כתבות על אשלי שהפתיעו:מה שקרה עם המקדונלס :S

thinkimpretty

New member
../images/Emo90.gif שלי ...

שיר השבוע של אשלי: L.O.V.E שורה אהובה מהשיר: הפיזמון
שיר השבוע (לא קשור לאשלי): Michael Buble - Feeling Good תמונת השבוע (צרפו): צורפה
מפורסם השבוע (לא קשור לאשלי): אממ קלי קלארקסון ציטוט של אשלי שהצחיק אתכם: לא זכור
כתבות על אשלי שהפתיעו: חוץ מהידיעה על מקדונלדס, נאדה

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של אשלי:In Another Life שורה אהובה מהשיר:Everywere You go,is everywere I've Been.. שיר השבוע[לא קשור לאשלי]:You Found me-Kelly Clarkson תמונת השבוע:
מפורסם השבוע[לא קשור לאשלי]:המ,ניקול ריצ'י,לינדזי לוהן,ג'סי מקרטני.
ציטוט של אשלי שהצחיק אותכם:שהיא הייתה שיכורה ואמרה למישהו שהיא תחתום לו רק אם הוא ינשק לה את הרגליים. כתבות על אשלי שהפתיעו:כל הסיפור על זה שהיא השתכרהץ

למעלה