משחק!

popit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo39.gifמשחק!

הפורום קצת חדש, ואין בו בינתיים הרבה אנשים, אז משחק כדי קצת ל"עורר" אותו...: כל אחד בוחר שיר של הלהקה, ופשוט מתרגם אותו לעברית. הבנתם?כמובן שהתוצאות יהיו...מזוויעות, אבל זה הקטע... מי מתחיל?

dilan angel

New member
../images/Emo24.gifמאגגגניבבב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני אתן לכם להתחיל

dilan angel

New member
טוב , נו אני אתחיל../images/Emo13.gif

האקסית: תמיד ידעתי שאני אגמור כאקסית שלך תמיד ידעתי שאני אגמור כאקסית שלך תמיד ידעתי שאני אגמור כאקסית שלך אני מקווה שאני מחזיקה את המקום הנכון עם שאר הדברים_
) ואתה יודע שזה דוחה אותי להיות ברשימה הזאת אבל הייתי צריכה לחשוב על זה לפני שהתנשקנו
אתה אומר שאתה תשרף לפני שתימס אני אהייה הראשונה לשרוף אותך למה בחרת בי בכלל?! אם ידעת שאנחנו הכי לא דומים בעולם! תמיד ידעתי שאני אגמור כאקסית שלך תמיד ידעתי שאני אגמור כאקסית שלך תמיד ידעתי שאני אגמור כאקסית שלך אני מקווה שאני מחזיקה את המקום הנכון עם שאר הדברים(
) תמיד ידעתי שאני אגמור כאקסית שלך אני עוד אחת מהאקסיות שלך ברשימה אבל בעצם אני הייתי צריכה לחשוב על זה לפני שהתנשקנו הפרעות שלך מפחידה אותי גם החופשיות שבך אתה יודע שאתה לא יכולה לעמוד ב(רסטרקשיון
) אני מוצאת את עצמי מנסה לשנות אותך אבל אם היית מתכוון לאהוב אותי לא הייתי מנסה בכלל אני מרגישה כל כך רעה כל כך באמצע כי אני עומדת לתת אותך למישהי אחרת תמיד ידעתי שאני אגמור כאקסית שלך תמיד ידעתי שאני אגמור כאקסית שלך תמיד ידעתי שאני אגמור כאקסית שלך אני מקווה שאני מחזיקה את המקום הנכון עם שאר הדברים תמיד ידעתי שאני אגמור כאקסית שלך אני עוד אחת מהאקסיות שלך ברשימה אבל בעצם אני הייתי צריכה לחשוב על זה לפני שהתנשקנו אני עוד אחת מהאקסיות שלך ברשימה אבל בעצם אני הייתי צריכה לחשוב על זה לפני שהתנשקנו אני עומדת לזרוק אותך,בשביל שמישהי אחרת תיקח אותך אני עומדת לזרוק אותך,בשביל שמישהי אחרת תיקח אותך אנחנו ממשיכים לעשות טעויות בשביל מזכרת והיינו ככה תמיד אני יודעת שאם אני אראה אותך אני פשוט אמות אני יודעת שאני ארצה אותך יותר,ואתה יודע למה זה הולך להרוג אותי לראות אותך עם מישהי אחרת כי אני הטיפוס הכי קנאי שאקסית יכולה להיות פזמון ובלה בלה בלה.. מוקדש לשושע

Secert

New member
שיר..

נראה לי שגם אני יכולה לכתוב שירים ויצאו להם אחלה מילים. אנשים יבינו על מה אני מדברת. דברים כאלה שקורים לכולם ואז אני אקים להקת רוק ואת עוד תצטערי שזרקת עליי מסרק פעםםם!!!

dilan angel

New member
את ילדה מוכה את יודעת?

חחחח כמה פעמים רבנו מכות?? עד כיתה ח'... די איזה טיפשות
חפיף... שירה
מה להקת רוק?! תקימי להקת סקא פופ
קצת איכות במוזיקה
תכתבי שירים ואני אלחין אותם עם הקלאסית שלי
עעעע איזה דיכאון עם יום השואה הזה...עושה לי עצוב

baby fey

New member
טוב ניסיתי...

אהבתי את התרגום של אקס.... לא יודעת איך התרגום יצא.לא יצא לי לבדוק. just a girl קח את הסרט הורוד מעל עיני אני חשופה וזאת לא הפתעה גדולה אתה לא חושב שאני יודעת בדיוק איפה אני עומדת העולם הזה מכריח אותי להחזיק את ידך כי אני רק ילדה, גבירה צעירה שכמותי אל תתנו לי לצאת מהכוונת שלך אני רק ילדה , הכל נחמד וקטן אז אל תתן שיהיו לי זכויות הו...זה הגיע לי עד לפה ברגע שאני יוצאת החוצה כל כך הרבה סיבות בישבילי לרוץ ולהתחבא אני לא יכולה לעשות את הדברים הקטנים שאני מחזיקה כל כך ביוקר בגלל שזה כל הדברים הקטנים האלו שמהם אני מפחדת. כי אני רק ילדה, מעדיפה לא להיות בגלל שהם לא נותנים לי לנהוג מאוחר בלילה,אני רק ילדה אני מנחשת שאני סוג של פריקית בגלל שהם כולם יושבים ובוהים בי בעינים שלהם אני רק ילדה קחו מבט טוב בי רק הדוגמה הראשונה האופינית שלכם הו...זה הגיע לי עד לפה הו...האם אני ברורה? אני רק ילדה רק ילדה בעולם זה כל מה שאתם נותנים לי להיות! אני רק ילדה,גרה בשבי כלל האצבע שלכם גורם לי לדאוג קצת אני רק ילדה מהו גורלי אני נכנעת זה הופך אותי חסרת תחושה אני רק ילדה,אני מתנצלת מה שהפכתי להיות כל כך מעיק אני רק ילדה,ברת מזל שכמותי טווידל-דם אין דימיון הו זה הגיע לי עד ל...! הו זה הגיע לי עד ל...!! הו זה הגיע לי עד לפה!!!

פזית9

New member
אני צריכה את העזרה שלכם...

זה במקרה גם קשור לשירשור אני צריכה תירגום של דונט ספייק בבקשה..

פירוש.

"אל תדבר" אתה ואני, אנחנו נהגנו להיות ביחד, כל יום ביחד, תמיד. אני באמת מרגישה, שאני מאבדת את החבר הכי טוב שלי, אני לא יכולה להאמין, שזה יכול להיות הסוף. זה נראה כמו שלמרות הכל אתה נותן ללכת, ואם זה אמיתי, אני לא רוצה לדעת. אל תדבר, אני יודעת בדיוק מה שאתה אומר, אז בבקשה תפסיק להסביר, אל תגיד לי כי זה כואב. אל תדבר, אני יודעת מה אתה חושב, אני לא צריכה את הסיבות שלך, אל תגיד לי כי זה כואב. הזיכרונות שלנו, ובכן, הם יכולים להיות מוזמנים, אבל חלקם בסך הכל נורא מפחדים. כמו שאנחנו מתים, שנינו אני ואתה, עם ראשי בידיי אני יושבת ובוכה. אל תדבר, אני יודעת בדיוק מה שאתה אומר, אז בבקשה תפסיק להסביר, אל תגיד לי כי זה כואב. (לא, לא, לא) אל תדבר, אני יודעת מה אתה חושב, אני לא צריכה את הסיבות שלך, אל תגיד לי כי זה כואב. הכל נגמר, אני מוכרחה להפסיק להעמיד פנים מי אנחנו.. אתה ואני, אני יכולה לראות אותנו מתים.. האם אנחנו? אל תדבר, אני יודעת בדיוק מה שאתה אומר, אז בבקשה תפסיק להסביר, אל תגיד לי כי זה כואב. (לא, לא, לא) אל תדבר, אני יודעת מה אתה חושב, אני לא צריכה את הסיבות שלך, אל תגיד לי כי זה כואב. אל תגיד לי כי זה כואב! אני יודעת מה אתה אומר, אז בבקשה תפסיק להסביר. אל תדבר, אל תדבר, אל תדבר, אני יודעת מה אתה חושב, ואני לא צריכה את הסיבות שלך, אני יודעת שאתה טוב, אני יודעת שאתה טוב, אני יודעת שאתה באמת טוב. או, לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה. אל, אל, ששש..ששש.. יקירי. ובלה בלה בלה. זה בסדר?! חחח אין לי מושג.. אוהבת -

Secert

New member
../images/Emo23.gifאבל אני אוהבתותך:)))

ואני חמודה ונכנסת לפורום הכושל שלך...חחחח למרות שיש פה עוד כמה אנשים חמודים...חחח שלוש אבל בקטנה
[ שמתי לך תמונה שלי ושל ליטל

Secert

New member
התמונה זה..

בשביל שתוכלי תמיד לראות את "העיניים הרעות" שלי מסתכלות עלייך...
חבל שלא רואים תעיניים הסיניות של ליטל אבל..

dilan angel

New member
העיניים שלך כאלה../images/Emo26.gif../images/Emo123.gif

חחחחחח סתאם שושע אל תקחי קשה
זה בקי גריפין כזה יש לשלושתינו עיניים הכי שונות ליטל סיניות
שלך רעות
ושלי עצובות
טנקס על התמונה שימי אותה בגלריות או שלא
MUUUHAHHHAAA

NoWords

New member
יאא שירר

מי את מבין השתיים? (השמאלית מזכירה לי את נינט, לא יודעת למה)

dilan angel

New member
חחחח אני לא אף אחת../images/Emo6.gif

אלה שתי החברות הכי טובות שלי שנדחפות לפורום בצורה משונה

dilan angel

New member
סבתא שלך כושלת../images/Emo6.gif

פשוט אנשים לא מבינים במוזיקה... כמוך
מטאליסטית
בעעעעעעעע
שושע
את צריכה לגוון את המוזיקה שלך
די להידבק רק לרוק כבד ולרוק ישראלי
זה לא טוב! אפשר גם וגם מחר אני מביאה לך ת'חדש של בלינק..ככה בהדרגה עד שנגיע לפופ כבד(משו בריטני,כרסטינה,אנסטסיה) פרוייקט שושע יוצא לדרך

למעלה