פירוש.
"אל תדבר" אתה ואני, אנחנו נהגנו להיות ביחד, כל יום ביחד, תמיד. אני באמת מרגישה, שאני מאבדת את החבר הכי טוב שלי, אני לא יכולה להאמין, שזה יכול להיות הסוף. זה נראה כמו שלמרות הכל אתה נותן ללכת, ואם זה אמיתי, אני לא רוצה לדעת. אל תדבר, אני יודעת בדיוק מה שאתה אומר, אז בבקשה תפסיק להסביר, אל תגיד לי כי זה כואב. אל תדבר, אני יודעת מה אתה חושב, אני לא צריכה את הסיבות שלך, אל תגיד לי כי זה כואב. הזיכרונות שלנו, ובכן, הם יכולים להיות מוזמנים, אבל חלקם בסך הכל נורא מפחדים. כמו שאנחנו מתים, שנינו אני ואתה, עם ראשי בידיי אני יושבת ובוכה. אל תדבר, אני יודעת בדיוק מה שאתה אומר, אז בבקשה תפסיק להסביר, אל תגיד לי כי זה כואב. (לא, לא, לא) אל תדבר, אני יודעת מה אתה חושב, אני לא צריכה את הסיבות שלך, אל תגיד לי כי זה כואב. הכל נגמר, אני מוכרחה להפסיק להעמיד פנים מי אנחנו.. אתה ואני, אני יכולה לראות אותנו מתים.. האם אנחנו? אל תדבר, אני יודעת בדיוק מה שאתה אומר, אז בבקשה תפסיק להסביר, אל תגיד לי כי זה כואב. (לא, לא, לא) אל תדבר, אני יודעת מה אתה חושב, אני לא צריכה את הסיבות שלך, אל תגיד לי כי זה כואב. אל תגיד לי כי זה כואב! אני יודעת מה אתה אומר, אז בבקשה תפסיק להסביר. אל תדבר, אל תדבר, אל תדבר, אני יודעת מה אתה חושב, ואני לא צריכה את הסיבות שלך, אני יודעת שאתה טוב, אני יודעת שאתה טוב, אני יודעת שאתה באמת טוב. או, לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה. אל, אל, ששש..ששש.. יקירי. ובלה בלה בלה. זה בסדר?! חחח אין לי מושג.. אוהבת -