משחק!

°AmandA°

New member
עכשיו אני../images/Emo70.gif

איזה יפה התרגומים של כל מי שעשה
כל הכבוד
שלי יצא קצת צולע
... היו הרבה ביטויים שלא ידעתי איך לתרגם לעברית שישמע נורמלי...חחח...
תירגמתי את underneath it all... זה מה שיצא... "מתחת להכל" יש פעמים שאני רוצה משהו אחר מישהו יותר כמוני יש פעמים ששמלת החזרות הזאת (לא בטוחה
) נראית לא שלמה אבל אתה רואה את הצבעים שבי לא כמו האחרים ומאחורי המשקפיים הכהים שלך אתה מישהו אחר אתה באמת חמוד מתחת להכל אתה רוצה לאהוב אותי מתחת להכל אני באמת באמת בת מזל מתחת להכל אתה באמת חמוד אתה מכיר הרבה טריקים גרועים ואתה זקוק לקצת משמעת אבל לאחרונה התאמצת מאוד ונתת לי את הטוב שבך ואתה נותן לי את השינה הכי מדהימה שאי פעם הייתה לי וכשזה ממש רע אני מניחה שזה לא כל כך רע אתה באמת חמוד מתחת להכל אתה רוצה לאהוב אותי מתחת להכל אני באמת באמת בת מזל מתחת להכל אתה באמת חמוד כל כך הרבה ירחים שראינו מועדים ממש לידי (?) ראיתי דרך ומתחת ואתה עושה אותי טובה יותר ראיתי דרך ומתחת ואתה עושה אותי טובה יותר כבר השתמשת בכל הקופונים שלך וכל מה שנשאר לך זאת אני ואיכשהו אני מלאה בסלחנות כנראה שזה נועד להיות... אתה באמת חמוד מתחת להכל אתה רוצה לאהוב אותי מתחת להכל אני באמת באמת בת מזל מתחת להכל אתה באמת חמוד

°AmandA°

New member
תיקון...

חחח בדקתי במילון.... המשפט השגוי: יש פעמים ששמלת החזרות הזאת נראית לא שלמה המשפט המתוקן: יש פעמים שהחזרה הגנרלית הזאת נראית לא שלמה

popit

New member
עכשיו אני!../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

"סוג פשוט של חיים/החיים הפשוטים" במשך זמן ארוך, הייתי מאוהבת, לא סתם מאוהבת, הייתי אובססיבית, עם חברות שאף אחד לא יכל לגעת בה, זה לא עבד,אני מכוסה ב(אין לי מושג מה זה)קונכיות? וכל מה שרציתי היו הדברים הפשוטים, סוג פשוט של חיים, וכל מה שרציתי היה גבר פשוט, שאוכל להיות לו לאישה, אני כל כך מתביישת, הייתי כל כך רעה, אני לא יודעת איך הגענו לנקודה הזאת, אני הייתי תמיד זו עם כל האהבה, אתה הגעת, אני רודפת אותך. כמו מתעלל חולה שתלטן(?) שמחפש קרב, וכל מה שרציתי היו הדברים הפשוטים, סוג פשוט של חיים. אם נפגש מחר בפעם הראשונה, האם זה יתחיל מההתחלה, האם אנסה לכבוש אותך? אני תמיד חשבתי שאהיה אמא, לפעמים אני מקווה לטעות, ככל שאני מחכה, כך אני נהיית יותר אנוכית, אתה נראה כאילו תהיה אבא טוב. עכשיו כל הדברים הפשוטים פשוט יותר מדי מסובכים לחיי, איך אהיה כל כך נאמנה לחופש שלי? סוג אנוכי של חיים, כשכל מה שרציתי היו הדברים הפשוטים, סוג פשוט של חיים... מקווה שתרגמתי נכון!!!

Secert

New member
אמממ מישו פה לא רצוי?!../images/Emo2.gif

האם הבחנתי בגירוש מסויםם?!! רמז לכך שאני לא צריכה להיות פה?!
בכל מקרה... חחח אהבתי מישו פה אמר שאני דומה לנינט. אבל באמת אני לא דומה לה, היא יותר יפה:) ושיר! אני אכריח אותך לשמוע בלאק מטאל אם לא תרגעי עם הבריטני שלך פיכסה פיכסה פוי. טוב לא נתווכח על זההה (פיכסה פוי)

dilan angel

New member
חחח שרשרת לא נכון..טיפשה

את רואה מה המטאל עושה?! חחחח שירה באמת
טיפשה אחת זה לא רק בריטנייייי רואים שאת לא מבינה
זה הכלללל שירה זה נקרא מוזיקה שמעת על זה? חפיף..יום אחד עוד תביני שצדקתי..וזה טיפשי לחיות בבועה הזאת של המטאל ורוק..אפשר גם..אבל לא רק בלעעעככככססס
ואת רצוייה
לשם שינוי
איזו מאמי נעמה! אמרה לך שאת דומה לנינט.. ת'אמת נראה לי היא התכוונה לליטל..היא יותר דומה לה אבל שתיכן יותר יפות
(ילדה חנפנית בטירוף)

Secert

New member
לשושיאל פחחחח..../images/Emo8.gif

אני לא שומעת מטאל בכלל טמבלית! חח ואנערף איך משרשרים!!!??!! אבל אני שומעת היהודים, ואביב, ורוק ישראלי מכל הסוגיםםם וגם רוק שהוא לא כבדד הוא סבבה:)

dilan angel

New member
אבל תשמעי גם דברים אחרים ../images/Emo4.gif

כל מיני...תפתחי את השמעיה שלך טוב חפיף שושע על טעם ועל ריח

dilan angel

New member
../images/Emo26.gif

סלח לי אדון אני כמו קבצנית בלי מזל אני מתחילה לשיר בפינת רחוב שלך כמו כולן ניסית גם להתעלם ממני אתה מסתכל ישר לעברי מתעלם מאחריותך סלח לי! סלח לי אדוני! אני מחכה בתור ואני מעוניינת לקנות קצת מזמנך! אני מתרגשת,משותקקת,רוצה כמה אני צריכה לשלם?! אז בבקשה סלח לי "אדון מבין דברים לא נכון" אתה נותן לזה להרגיש כמו פשע אז בבקשה אל תשגע אותי! אני מכירה אותך כבר מספיק זמן! כל מה שאני צריכה , זה קצת מהזמן שלך! לרוב האנשים האהבה באה בחינם הם לא משלמים את המחיר המלא במעצר אני אשלם לך אפילו בערבות! בבקשה ממך! תפנה זמן בשבילי! סלח לי אדוני! אני מחכה פה בתור! ואני מעוניינת לקנות קצת מזמנך אני משכנתי כבר את החיים שלי מה המחיר שאני צריכ לשלם? מה אני אמורה לעשות אני כבר נשברת ויש משהו שמכריח אותי להיות קשורה למשאית ולחכות לו שיבוא ויציל אותי אבל הדבר המצחיק הוא הוא לא מתכוון לבוא הוא לא מתכוון אפילו לחפש אותי כנראה שכך זה נועד להיות קצת מהזמן שלך! אני צריכה רק קצת מהזמן שלך! רק קצת! חולה על השיר הזה

למעלה