הפרק השבועי

shasha14

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo153.gif הפרק השבועי../images/Emo153.gif

shasha14

New member
איזה פרק מושלם!!!!!!!!!!!!!../images/Emo19.gif

יווו איך אהבתי את הפרק..... בקטעי מייקל ואיזבל התפקעתי מצחוק כל פעם שהם התעוררו מהחלום ולא יכלו להסתכל אחד לשני בעיניים.... הוא דווקא מתאימים והם שתי הדממויות שאני הכי הכי אוהבת...............................
סוףסוף הפרק לא עסק רק במקס וליז ציון: 10

h e n y

New member
פרק מדליק

ואני מנתחת אותו{זוכרות שרון ומורן} הסצינה הכי יפה: שמקס
נזכר איך שהם פקעו, זה היה מה זה מרגש, וגם החזיונות של מייקל
ואיזבל
. הסצינה הכי משעממת: אם מקס
וליז
, הפעם הם עשו את זה מה זה משעמם, ושהם חיפשו מידע, גם בספריה זה היה קצת משעמם. הסצינה הכי מפתיעה: בהתחלה שהם עקבו אחרי טס
, איך ליז
נכנסה וטס
הפתיעה אותה וגם שאלה: אם כולנו ידידים למה אתם עוקבים אחריי הסצינה שהכי כעסתי:שמקס
כול הזמן התווכח עם טס
ולא נתן לה להסביר לו, שטס
כול הזמן אמרה: זה הגורל שלנו וסימנה את הריבוע הסצינה שידעתי מההתחלה: שטס
היא חייזרית. ושהם נועדו להיות ביחד {בלי שום קשר לספוילרים} הסצינה הכי קיצ'ית: איזבל
והחלומות שלה, עם הילד החמוד הזה
{ראיתם איך מייקל
עם תינוק. מתאים לא?} הסצינה הכי מצחיקה: שקייל
חשב שליז
מקנאה {והיא באמת נשמעה ככה} ציון מ1-10: 8 {לא יותר.. לא יודעת למה....} הערות: הבנתם עכשיו מי זאת טס? וסוף סוף איזבל לקחה פיקוד, והראתה את הכישרון שלה בצורה מדהימה

TaKe Me DuDi

New member
היה הפרק הכי מדהים בארץץץץץץ

שיא הלא מובן !!!!!! אני שונאת את טסססס כוסאמא של העיינים שלההה נראה לי היא אחת מהם שעובדת באלה שרוצים להרוג אותם(נו איך קוראים לזה אפביאיי) אווייי איזה פרק מושלםםם

h e n y

New member
אז את לא הבנת את הפרק...

כי בחיים לא יכולה להיות אחת מהאפ.בי.אי... יש לה כוחות כמו של החייזרים. והיא הוכיחה שהיא מהחייזרים.... הם חשבו שהיא נסדו. אבל אתמול בפרק עם החיזינות שהיא עשתה למקס ראו בהחלט שהיא החייזרית הרביעית.... עכשיו השאלה עם היא טובה או רעה?? את זה תראו בהמשך...

PopPy

New member
וואו וואו וואו!

פרק מצוין! טס אחת מהם?! או שזה אולי עוד אחד מהטריקים של נסדו? עם רוזוול כבר אי אפשר לדעת
זה פשוט משאיר לי יותר מדי דברים לא מובנים! איך היא אחת מהם אם היא כנראה יודעת הרבה יותר מהם, ונראה שגם יש לה יותר כוחות?
*רוצה לקרוא ספויילרים אבל מתאפקת*

Hadar107

New member
../images/Emo35.gifומה עם הקטע של...

כל הקטע של התינוק...ואיזבל ומייקל...מה הולך כאן? מי עשה להם את זה?מי גרם לזה? האם טס עשתה את זה?? שיבוא כבר ייוווום ררראאששווןן......

Hadar107

New member
זה רק אני או ש...

הפרק השבוע היה פשוט מוזר!(ברור שכל פרק...אבל זה פשוט בלבל אותי..) יש לי מאה ואחת שאלות לגביו...דברים שלא מסתדרים.

shasha14

New member
חחח כן פרק מוזר אבל מושלם../images/Emo19.gif

יכולת לשרשר לפרק השבועי......
אבל לא נורא

PopPy

New member
אולי, אבל בפעם הבאה יהיה הרבה

יותר נחמד אם תגיב לשרשור הפרק השבועי - הוא נוצר בדיוק בשביל ההערות האלה על הפרקים שמשודרים...

h e n y

New member
טוב בסדר

אז תשמעו, מי שרוצה שאני יענה על השאלות שישים פה את השאלות ואני יענה על כול מה שמוזר לכם. {כולל ספויילרים
} לאב יו אול.....

אליחי

New member
שאלה

הפסדתי הרבה פרקים, והיום ראיתי... אז מי זה הנסדו הזה, לפי הפרקים שהיו עד עכשיו בערוץ 3? ומה עם המבנה הזה שמייקל היה מצייר כל הזמן?

h e n y

New member
תשובה

הוא חייזר
המשנה צורות ורצח המון המון אנשים.בהתחלה מייקל
חשב שהוא אבא שלהם, וחיפש אותו ואז הם חשבו שהוא נכנס בטס
אבל טס
אתמול הוכיחה להם שהיא אחת מהם. וחכה לפרק הבא..... איזה מבנה? ה
???? או הבמבנה הריבועים האלה???

h e n y

New member
אהה ממזמן כבר גילו מה זה

המבנה הזה היה שייך לסופר ההוא שנרצח על ידי נסדו בגלל שהוא גילה דברים. אני לא כול כך יודעת מה הקשר למייקל.... אבל בטח עוד נדע

אליחי

New member
רגע, יש לי שאלה...

הפסדתי הרבה פרקים, והיום ראיתי... אז מי זה הנסדו הזה, לפי הפרקים שהיו עד עכשיו בערוץ 3? ומה עם המבנה הזה שמייקל היה מצייר כל הזמן?

למעלה