הפרק השבועי

christinbal

New member
אני קראתי ספויילרים אז.. היה לי פחו

ת שווה..עכשיו אני יפסיק לקרוא ספויילרים

frikin shin

New member
תנו לי אוויר לנשימה!

די איזה פרק! ישבתי איזה חצי שעה עם עיניים פקוחות אחרי שראיתי את הפרק והתחננתי שיהיה פרומו לשבוע הבא! אבל לא? אה! למה? למה להתעלל בנו????!!! יו איזה פרק מדהים ציון 100 ציון10000000000000 ואני ידעתי שטס אחת מהם כי קראתי ספוילר אחד אבל זה היה פרק ממש יפה והסצינה שמראים אותם בוקעים ומציצים לעבר שלהם הייתה ממש יפה! ומרגשת כמו ש h e n y אמרה... ואני לא קוראת יותר ספוילרים! והפרק משאיר כזה מתח אז תשמרו את השאלות ותגלו מה קורה בהמשך!!!

L i l A L o

New member
וואאאאווווווווו איזה פרק מהמםםםם!!!

פשוט אין מילים בפיייי כפי שכתבתי בכותרת פרק מהמם!!! ועוד דבר אחד מייקל פשוט מושלםםםםםםםם!!! הוא ואיזבל ממש מתאימים.....אבל מה נסגר איתם? הקטע עם התינוק? והיה מצחיק שמייקל ומריה נכנסו לחדר של אלכס ואיזבל...
ציון לפרק:(מ-1-5)

h e n y

New member
אהה אל תגזימו פרק נחמד.

בסדר, אבל בעצם זה הדעה שלכם. {אני אהבתי יותר את הפרק של המישכות של מקס וליז ובליינדייט, וגל החום.} טוב אז ככה יש להם חלומות כאלה בגלל שהגורל שלהם בכוכב הוא להיות אחד עם השני בדיוק כמו טס ומקס, אז הצ החוצני שלהם נמשך אחד אל השני באופן טיבעי.

ניתוח שלי של הפרק...

שם הפרק (בעברית)
- ארבעה ריבועים
שם הפרק (באנגלית)
- Four Square
מספר הפרק
- 119
תקציר
- מר הרדינג מוצא את מצלמת הוידיאו המוחבאת בביתו ונותן אותה לולנטי. טס משאירה בבית ל איזבל סימן בעל ארבעה ריבועים. מיד לאחר מכן היא ומייקל חולמים את אותם החלומות המוזרים - בהם הם ביחד בתור זוג וברקע יש את אותו הסימן. בחלום האחרון איזבל חולמת שיש לה בן ממייקל והיא חושבת שבמציאות היא בהריון ממנו. טס לוקחת את מקס לאזור בו מייקל ואיזבל חלמו את החלומות ההם ומסבירה לו מי היא באמת. מקס רואה בחיזיון את ההתבקעות שלו, של איזבל ושל מייקל אבל רואה חייזר רביעי שעוד לא בקע מהגולם - טס.
דעתי על הפרק
- וואו! איזה פרק מהם ומרגש... הכי יפה היה החלומות של מייקל ואיזבל והחיזיון בקיעה של מקס... מחכה שיגיע כבר יום ראשון! שיר

L i l A L o

New member
יש לי שאלה...

נסדו הוא כן אבא שלהם או לא? ולמה ז הם חשבו שהוא כן??

h e n y

New member
תשובה לשאלה שלך

לא נסדו הוא לא האבא שלהם הוא>>>>>>>>
הוא השומר ראש שלהם, בגלל שבכוכב שלהם היה מלחמה רצו לשמור על ארבעתם שהם נצר לשושלת המושלת. בוא ני אסביר לך: מקס הוא המלך טס אישתו, איזבל אחותו ומייקל בעלה {והסגן} ונסדו הוא השומר שלהם. {כול זה יתברר פרק הבא.} הם חשבו שכן בגלל שהם ידעו שהם רק שלושה {חשבו שהם אחים} ונסדו הוא אבא שלהם היחיד שהיה שם והם לא ידעו שיש חייזר רביעי.

SmallVille Girl

New member
היה פרק פשוט אדיר!!!!!!!!!!!!!!

תאמת קצת התבאסתי עם הקטע של מייקל ואליזבלת..

shasha14

New member
למה? אני הכי אהבתי את הקטעים שלהם

הם כ"כ מתאימים.............ויחד עם התינוק.....בכלל

למעלה