יום חמישי אוכלים סושי D:

hadarinke

New member
יופי, עכשיו בא לי סושי../images/Emo69.gif תודה<<

ישנתי אצל גבי, נרדמתי ב2 ומשו.. קמתי ב7 ונסעתי עם אבא לעבודה.. לא לקח הרבה זמן עד שהגענו למשרד=] זה כלכך מגניב! יש להם חדר ישיבות עם מקרן ואז אפשר לשחק סימס ענקי!! כזה שווהP: עוד מעט אני נוסעת עם אבא לקניון איילון לקנות בגדים למסיבה..

Over My Head

New member
אני לא מאמינה../images/Emo42.gif

בא לי למות. רציני. אתם לא מבינים כמה רע אני מרגישה עכשיו. עכשיו! פאקינג עכשיו!!! 10 דקות לפני שהייתי אמורה ללכת היא נזכרת להודיע שאין היום להקה. עכשייייייייייייייייייוווווווווווווווווווווווווווווווווווו1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WTF?!!! היה הורג אותך להודיע לפני זה?!! אני פשוט יושבת פה ובוכה. אני יכולתי ללכת לסדנה המפגרת שכל כך רציתי ללכת אליה. כל כך רציתי כל כך חיכיתי לזה ולא הלכתי בגלל הפאקינג להקה! ועכשיו היא מודיעה!!!!!!!!!!!!!!1 למה היא לא הודיעה לפני שעה?!!!!!!!!!1 לממממהההההההההה?!!!!!!!!!!!11 אוף זה הכי מתסכל בעולם. הייתי יכולה לשבת שם ולצחוק עכשיו במקום לשבת פה ולבכות. וגם לא הייתי רבה עם חברה שלי. לא משנה שרבנו בגלל עוד משהו אבל פאק!!! אני רציתי ללללללככככככככככככתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 אני מקללת פה בלי להפסיק ופשוט בוכה. הכל נדפק לי. חרא חרא חרא. אולי זה נשמע לכם מטומטם אבל זה הכי כואב לי בעולם. אני פשוט לא יכולה להסביר לכם. יופי. חיים מפגרים.

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifהיי בייב לא לבכות!

אחרת את תתעוררי מחר עם עיניים נפוחות, אבל מה נפוחות!?! כאלה נפוחות שבקושי רואים תעיניים שלך בגללן. מניסיון-__-" סתם נו! אני ממש מבינה אותך. יעני תתסכול. אז קבלי ממני
כי זה הדבר היחיד שאני עוד איכשהו יכולה להעביר דרך המחשב ><. תשמעי תשיר stars are blind של פאריס. לי תמיד הוא עוזר במצבים דיכאוניים.

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifאת לא יכולה ללכת עכשיו או משהו?

מה זו הסדנא הזאת?

hadarinke

New member
../images/Emo24.gifגדול...

וואי איך אני שונאת שעושים לי את זה... תתעודדי שעוד מעט סופשבוע ושיש לך זמן לעשות מה שאת רוצה

..../images/Emo24.gif../images/Emo214.gif../images/Emo183.gif

אני שונאת שאנשים עושים לי את זה, מכירה את ההרגשה מקרוב מדיי לצערי.. -__- מזה הסדנא הזאת..?

Over My Head

New member
תודה לכולן../images/Emo42.gif

העלתן לי חיוך
הסדנה הזאת היא משהו שכל השכבג שלי הלך לשם. סדנת צחוק
ודמאט באמת רציתי ללכת. בסוף הלכתי לחברה שלי שגם לא הלכה בגלל הלהקה, ואז החברה השניה(זאת שרבתי איתה) התקשרה קיצר, דיברנו כאילו לא קרה כלום כי תמיד זה ככה,ואז היא אמרה לי שזה ממש חבל שלא באתי ושכולם שם התגבשו ושכל השכבג התנהג אליהן ממש יפה והיה כיף וזה. ויוואואוו למה היא לא שתקה פשוט. היא כל כך ביאסה לי את הצורה. פעם הבאה שיש משהו שאני כל כך רוצה ללכת אליו אני מתקשרת למדריכה שלי ואומרת לה שאני לא באה ללהקה ויהי מה. אבל תודה בכל זאת
(וואי אני נשמעת מזה מתוסבכת
)

O0NoNi0O

New member
../images/Emo24.gif|חביוק| גמלי זה קרה..

בידיוק אותה סיטואציה. אבל לא נורא..אל תבכי. אני מבינה שזה ממש מבאס פשוט פעם הבאה שאת נפגשת אם תגידי לה שתודיע לך לפני כי היו לך תוכניות וגם אם לא אז שלפחות לא היית קמה. זהו מקווה שעודדתי [לא] ואמ תרגישי טוב

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לא נורא, דברים כאלה יחזרו. אוהבת אותך

../images/Emo41.gifאני לא אהיה פה מחר^^../images/Emo219.gif

אני בחיפה אומשהו -_-. איזה יום שיעמופ.

m i c k e y 15

New member
אין לי כוח

ללכת להביא לחם מהמכולת XDDD אוף...טוב פעם ב שאמא מבקשת XDD משעמם לי רצח אנשים....מה זה פהה

למעלה